Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #21193 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Nem értelek benneteket, mint ahogy nem értem az összeesküvés-elméleteket sem. Ha valaki a második ligából feljut az elsőbe - a focihasonlatokat általában mindenki érti - ugyanaz a csapat már harmatosan muzsikál. Ennyi, :)

én inkább tanácstalan vagyok. mindenesetre más játékokban nem tapasztalok ilyesmit.
nekem alacsony tierben is éppúgy előjön ez a bukó széria, sőt még úgy is, hogy az MM-ben top tierként dörzsölöm a tenyerem, hogy mekkora aratás lesz most, aztán ott is nevetséges sebzés jön ki.
persze ilyenkor csak simán félre kéne rakni, mert még jobban belelovalja magát az ember, hogy összehozzon egy jó meccset, aztán a nagy erőlködésnek nincs jó vége.

amúgy meg már csak azért is le kéne állnom ezzel a játékkal, mert nem lehet egyszerre játszani, játékot fejleszteni, annyi idő nincs. ha meg ritkán játszik az ember, ne várjon csúcs eredményeket.

bele is gondoltam, biztos hogy én is egy hasonló stresszes, idegesítő játékot akarok fejleszteni ???? :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #21199 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehetséges h vannak ilyen buktató szériák, bár nem hiszem. DE a biztos, h ha van is, az nem ellenetek irányul kifejezetten, hanem random eloszlásban, vagyis ugyanannyi nyerető széria van hosszú távon egy embernél, mint ahány efféle buktató.
Csak az ilyen nyerő szériákat természetesnek veszitek, mig a bukókra nyavalyogtok :evil: :lol:

Több
8 éve 11 hónapja #21201 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én azt látom ha szériában van a bukó én magam sem szerepelek túl fényesen, azaz nem végzek folyamatosan az első harmadban. Nincs ember aki folyamatosan tudja ugyan azt teljesítményt adni, vannak jobb és kevésbé jó napok és van mikor kifejezetten rossz nap van.

Több
8 éve 11 hónapja #21215 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Újabb érdekesség amire eddig ugye nem tudtam rájönni. Szóval nem igazán jó Tier X-ben játszani, ugyanis most is és máskor is nem igazán harcolnak mert félnek hogy a hajó mínuszt csinál. Ezt nyíltan meg is mondják. Az imént a Yamatos csapat társam egy Ocean dominanciában kiúszott szélre és 26 km próbált valamit lőni persze nem sok sikerrel. Azt láttam az egész csatában a Tier VIII és IX hajók csináltak valamit. Jó ez a Yamato és megint első lett de ez így halovány küzdelem.

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #21217 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv.
Már nem is mondok semmit.....
Siralmas.
H70
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #21219 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Újabb érdekesség amire eddig ugye nem tudtam rájönni. Szóval nem igazán jó Tier X-ben játszani, ugyanis most is és máskor is nem igazán harcolnak mert félnek hogy a hajó mínuszt csinál. Ezt nyíltan meg is mondják. Az imént a Yamatos csapat társam egy Ocean dominanciában kiúszott szélre és 26 km próbált valamit lőni persze nem sok sikerrel. Azt láttam az egész csatában a Tier VIII és IX hajók csináltak valamit. Jó ez a Yamato és megint első lett de ez így halovány küzdelem.

szerintem kimondottan jó tier10-ben játszani :) ugyanakkor nem minden hajó valo mindenkinek...
az alapprobléma ugye ott van, hogy tizes hajok egy részét az szerzi meg, aki aki nagyon jol jatszik, a másik, és szerintem joval nagyobb részét meg az, aki xarul, de nagyon sokat...

+ a multkor bemasoltam egy tamado Yamatot, aki max hp-rol 80 másodperc alatt oldalrol ágyuval szétkaptunk... ha ilyen meccsem lesz majdan, tuti én se bolygatom 26km-nél kozelebbrol a mezonyt pár meccs erejéig :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.