Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #22364 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Minden játékot megunnak egyszer! Ez egy természetes folyamat. Ezzel semmit nem lehet tenni, én sem játszom annyit mint régebben. Ezt minden játék fejlesztő kalkulálja is, és ez így is van jól. Nem lehet egy játékba annyi újdonság tartalmat belevinni, hogy ez ne következzen be.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #22367 Írta: Kzoli
A prémium csomagok csak a hazai mérce szerint húzósak, de ennek a játéknak messze nem adja a gerincét a magyar játékos állomány. Arra számítani, hogy hazai mérce szerint árazzanak badarság semmit a világon nem áraznak hazai bérszint szerint akármit is akarsz venni.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #22368 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: A prémium csomagok csak a hazai mérce szerint húzósak, de ennek a játéknak messze nem adja a gerincét a magyar játékos állomány. Arra számítani, hogy hazai mérce szerint árazzanak badarság semmit a világon nem áraznak hazai bérszint szerint akármit is akarsz venni.

Ez igaz, csak én nem erre gondoltam. Más akár WG játékkal vesd össze a prémium tartalmak árát és a megvétel lehetőségeit. Ne mond, hogy ez vonzó..

Murmansk: abszolút kiherélve, értem én, hogy az Omaha ami szerepel a fejlesztési fában is pont ennyire változott, és valóban erős volt, de most egy sima Omaha variáns. Marblehead később jött, így aki azt vett/ kapott, már azt vett és kapott amit. Nem ezért fizettem. Más lenne a szám íze, ha maradt volna benne különleges (igen, a torpedói is nerfelve lettek...) vagy lehetőség lett volna az árának gold visszatérítésére. (Volt már ilyen, Super Pershing WoT-ban.) Ez is rendben volt így? Se lőtáv, se fordulékonyság, se gyorsulás, se különleges torpedó, megszűnt páncél, lecsökkent toronyforgási sebesség. Ez a hajó ész játékkal képes volt egy 2/3 HP-val rendelkező Clevland-l felvenni a harcot. Jelenleg a Clevland ( is többek közt ) pillantok alatt kivégzi.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja stevedoki által.

Több
8 éve 11 hónapja #22369 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
paradox dolog ez a prémium rendszer.
a prémiumot vásárlók hozzák a cégnek a bevételt, elvileg fontos amit mondanak.
de a nem fizető játékosok többen vannak, és ők biztosítják a játékteret :) ha a prémium hajókat OP-nek érzik, hamar elmennek. :)
ezenkívül a prémium hajókat nem csak azért tartjuk, mert valamiben technikailag jobbak, hanem több pénzt termelnek, tudnak átképezni és többnyire pofás festésük van. :)

egyébként sok prém hajóba próbálnak különlegességet tenni, pl.
- Indianapolis (radar Tier 7-ben)
- Kutuzov (füst, de a lőtáv is különleges Tier 8-ban)
- Atago (HP töltés, jó torpedó szögek)
- Smith (11mp torpedótöltés)
de biztos van több is :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #22371 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
egyébként sok prém hajóba próbálnak különlegességet tenni
ettektöl lesznek OP-k
A sok birka meg megvásárolja bösz bégetések között ,hogy ezzel majd tud játszani.
De a birka attol birka marad ha Tirpitzel van is :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 11 hónapja #22374 Írta: Kzoli
Csaba z valóban így van, nekem az Atago arra van hogy termelje a kerditet azt amit elvisz a Tier IX- X, mert ugye nem lehet mindig úgy menni hogy a top tier ne termeljen veszteséget. Én például sokat progáltam a Yamato ha elcsesztem simán volt 250.000 veszteség egy játékban. De ha az Atagoval nagyon szarul megyek is akkor is hozz min 180.000. Nincen ez a játék rosszul kitalálva vannak hibái de egy ekkora méretű játékban bár ki is csinálta mindig lesznek hibák. Biga jól mondja, ha a Prém hajók nagyon kemények lennének nem volna játékos, van bennük olyan ami másban nincs de ez nem jelenti azt hogy a többi hajó nem végzi ki simán ha rosszul játszol vele.

Oldalmegjelenítési idő: 0.398 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.