Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #23071 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
prohardveren talán... azt írták, ha elég közel tud menni, az ágyúi nagyot ütnek :)
persze túl sok illúzióm nincs, de a Des Moines-ig muszáj végigtolni :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #23073 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én minden kapitányra rakok 6. érzéket, így kamikazemen nem gond, általában azért spotolnak fel, mert gyorsabban közelednek, mint számítok :D (tegnap is volt egy 0 sebzéses köröm emiatt...)

Több
8 éve 10 hónapja #23075 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: prohardveren talán... azt írták, ha elég közel tud menni, az ágyúi nagyot ütnek :)
persze túl sok illúzióm nincs, de a Des Moines-ig muszáj végigtolni :)

A pron nemrég írtak róla, olvastam. :)
Jók az ágyúi de egy gond van vele, tier 9-10 ben játszik és ott már ez a fél napig száll a lövedék nem igazán bejövős.
Persze ettől függetlenül lehet valakinek bejön de én az egyik legrosszabb cirkálónak tartom a játékban.
Igen, valahogy túl kell lenni rajta a tízesért. :)

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #23076 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta: És hol olvastad ? (SG? prohard ? esetleg külföldi oldal ? :) ) mert kíváncsi lennék rá ;) Baltimore így vagy úgy de egy rakás ócskavas...

A Baltimore tényleg egy kalap sz@r. Azokban a tier-ekben ahol játszik nagyon ócska, annak is örülni kell, ha sikerül egy közepes kört menni vele. A citadellája igazi bombamágnes, és szerintem a nap melege is felgyújtja a fedélzetét.

A New Orleans is siralmas volt (szerintem) de aztán jött a Baltimore, és azóta a NO remek hajónak tűnik :)

Des Moines-t nagyon várom, de van még addig bő 200K XP.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja tmage által.

Több
8 éve 10 hónapja #23081 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam játszok párat...A csapatunkban a top hajók 2 db tier 9-es.Az ellenfélnél 2 db 10-es.Nálunk 2dd,náluk 4!!!A cv-k is nagyon élnek megint,azok is meg találtak állandóan.A kikapcsolódás helyett 4-ből 4 vereség,nem értem hogy miért csodálkozik a wg,ha kopik a játékos létszám.Úgy érzem hogy már a csaták elején sincs esély a győzelemre.Nagy wot-os voltam,de ezt is törörni fogom ha nem fogják javítani a közel jövőben....

Több
8 éve 10 hónapja #23082 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
az MM állítólag sokkal jobb lesz az új patch-el.
hát ja, sokszor látszik az elején, hogy bukó lesz, bár vannak meglepetések... :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.462 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.