Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #23829 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: NM 9-es hajók között? az hogyan? :blink:

Mint ahogy ritkán szokott lenni nekem is top tier 6-ban tier 3-as hajó....nem hiszem, hogy te még nem láttál ilyet!;):D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #23830 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

Közel 4 óra alatt 2 rendes és egy pocsék pve győzelem. Köszönöm.....
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23833 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
szakaszban csúnyábbat is :) amúgy nem emlékszem,hogy lett volna ilyen.Nem azt mondom,hogy lehetetlen,de szerintem nagyon ritka jelenség lehet.Te viszont úgy írod,hogy rendszeres..

A Mexicoval van300+ csatám ,tuti,hogy nem játszottam Iowák, Izumók,stb... ellen.. főleg nem rendszeresen:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 9 hónapja #23834 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: szakaszban csúnyábbat is :) amúgy nem emlékszem,hogy lett volna ilyen.Nem azt mondom,hogy lehetetlen,de szerintem nagyon ritka jelenség lehet.Te viszont úgy írod,hogy rendszeres..

A Mexicoval van300+ csatám ,tuti,hogy nem játszottam Iowák, Izumók,stb... ellen.. főleg nem rendszeresen:)

Legyél szíves mondd el nekem, hol írtam, hogy rendszeresen 9-es hajók ellen kell a NM-val harcolnom!;) A 7-9 neked miért azt dobta ki, hogy csak 9-es, és pláne mikor írom, hogy 9-es hordozó akkor mit jössz itt nekem a 9-es BB-kel?!?! És igen is gondom van ezzel a tetűséggel. Gondolom nem kell magyaráznom miért?
Nyugodtan befejezheted ezt az alattomos csúsztatást.:)
Ha gondod van az értelmező olvasással fordulj szakemberhez...bármennyi idős vagy tudnak rajta legalább finomítani.

Több
8 éve 9 hónapja #23835 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
1 Ha ittál, vagy a napon álltál fejezd be mert nem bírod. a kioktatást otthon ha lehet... Nem "csúsztattam" nem voltam bunkó,csak érdeklődtem... szóval vegyél vissza a lendületből,köszönöm...

2. "Továbbá, kurvára unom már, hogy a NM-val folyamatosan, minimum saját tier a BB-k, de akkor 7-9-es cirkálók ellen kell nyomnom, illetve ami az általánosabb az az, hogy 7-9-es csatahajók és hordozók ellen kell harcoljak"

Nos szövegértelmezés: NM gondolom New Mexico.... egy mondatban említed 9-es cirkálókkal ,csatahajókkal,hordozókkal..... tehát az én paraszt agyam azt szűri le ,hogy a NM-el harcolsz 9es hajók ellen.Feltételezem, többször előfordul,mert ha pl csak egyszer lett volna akkor nem lenne probléma......Hogy csak a csatahajókat említettem? elnézést.....

Ha esetleg még is félreértettem valamit,azt közölhetted volna normálisan is.... részemről a beszélgetés lezárva... viszlát...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #23836 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy kis adalék, hogy mennyire kiszámíthatatlan a MM ... van 4 T8-as sima + 1 prémium cirkálóm, a következő felállásokban volt részem az utóbbi időben:

1. alap Csapajev, még "sárga", tehát átképzés alatti kapitánnyal ... rajtam kívül 3 db T8 mindenki más T9, T10 ahol sokkal több volt a T10.

2. Fullos Mogami magasan képzett kapitánnyal. hasonló felállás csak most a T9-ből volt sokkal több.

3. Fullos Hipper magasan képzett kapitánnyal 7 db T8 velem együtt a többi T9, T10 nagyjából egyformán.

4. Fullos NO magasan képzett kapitánnyal egyedül én voltam T8 mindenki más T9, T10 kb felesbe.

5, hab a tortán fullos ATAGO magasan képzett kapitánnyal rajtam kívül 2 db T8 mindenki más T7 és 1 db T6.

Az viszont igaz, hogy mindkét oldal egyforma volt a különböző Tierű hajók darabszámát tekintve.

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.