- Köszönetek: 148
szabi62 írta: Egy kis adalék, hogy mennyire kiszámíthatatlan a MM ... van 4 T8-as sima + 1 prémium cirkálóm, a következő felállásokban volt részem az utóbbi időben:
1. alap Csapajev, még "sárga", tehát átképzés alatti kapitánnyal ... rajtam kívül 3 db T8 mindenki más T9, T10 ahol sokkal több volt a T10.
2. Fullos Mogami magasan képzett kapitánnyal. hasonló felállás csak most a T9-ből volt sokkal több.
3. Fullos Hipper magasan képzett kapitánnyal 7 db T8 velem együtt a többi T9, T10 nagyjából egyformán.
4. Fullos NO magasan képzett kapitánnyal egyedül én voltam T8 mindenki más T9, T10 kb felesbe.
5, hab a tortán fullos ATAGO magasan képzett kapitánnyal rajtam kívül 2 db T8 mindenki más T7 és 1 db T6.
Az viszont igaz, hogy mindkét oldal egyforma volt a különböző Tierű hajók darabszámát tekintve.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Inkább hagyom....sgt_dog írta: 1 Ha ittál, vagy a napon álltál fejezd be mert nem bírod. a kioktatást otthon ha lehet... Nem "csúsztattam" nem voltam bunkó,csak érdeklődtem... szóval vegyél vissza a lendületből,köszönöm...
2. "Továbbá, kurvára unom már, hogy a NM-val folyamatosan, minimum saját tier a BB-k, de akkor 7-9-es cirkálók ellen kell nyomnom, illetve ami az általánosabb az az, hogy 7-9-es csatahajók és hordozók ellen kell harcoljak"
Nos szövegértelmezés: NM gondolom New Mexico.... egy mondatban említed 9-es cirkálókkal ,csatahajókkal,hordozókkal..... tehát az én paraszt agyam azt szűri le ,hogy a NM-el harcolsz 9es hajók ellen.Feltételezem, többször előfordul,mert ha pl csak egyszer lett volna akkor nem lenne probléma......Hogy csak a csatahajókat említettem? elnézést.....
Ha esetleg még is félreértettem valamit,azt közölhetted volna normálisan is.... részemről a beszélgetés lezárva... viszlát...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.