Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #23838 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Dühöngő

szabi62 írta: Egy kis adalék, hogy mennyire kiszámíthatatlan a MM ... van 4 T8-as sima + 1 prémium cirkálóm, a következő felállásokban volt részem az utóbbi időben:

1. alap Csapajev, még "sárga", tehát átképzés alatti kapitánnyal ... rajtam kívül 3 db T8 mindenki más T9, T10 ahol sokkal több volt a T10.

2. Fullos Mogami magasan képzett kapitánnyal. hasonló felállás csak most a T9-ből volt sokkal több.

3. Fullos Hipper magasan képzett kapitánnyal 7 db T8 velem együtt a többi T9, T10 nagyjából egyformán.

4. Fullos NO magasan képzett kapitánnyal egyedül én voltam T8 mindenki más T9, T10 kb felesbe.

5, hab a tortán fullos ATAGO magasan képzett kapitánnyal rajtam kívül 2 db T8 mindenki más T7 és 1 db T6.

Az viszont igaz, hogy mindkét oldal egyforma volt a különböző Tierű hajók darabszámát tekintve.

A tier nem számít, nincs értelme figyelembe venni csak azonos képességű játékosok esetén. Egy T7 hajóban ülő 65% Win rate-vel rendelkező játékos 2-3-4 Kills / deaths értékkel simán kicsinál egy 45%-os T9 hajót parancsnokló játékost. Persze az élet más, ha van csapatjáték, a rombolók tudják a dolgukat, van megfelelő támogatás cirkáló részről, a csatahajók nem szakadnak le, akkor valószínű győzni fogtok és egyénileg neked is könnyebb dolgod lesz, tier összetételtől függetlenül.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23839 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: 1 Ha ittál, vagy a napon álltál fejezd be mert nem bírod. a kioktatást otthon ha lehet... Nem "csúsztattam" nem voltam bunkó,csak érdeklődtem... szóval vegyél vissza a lendületből,köszönöm...

2. "Továbbá, kurvára unom már, hogy a NM-val folyamatosan, minimum saját tier a BB-k, de akkor 7-9-es cirkálók ellen kell nyomnom, illetve ami az általánosabb az az, hogy 7-9-es csatahajók és hordozók ellen kell harcoljak"

Nos szövegértelmezés: NM gondolom New Mexico.... egy mondatban említed 9-es cirkálókkal ,csatahajókkal,hordozókkal..... tehát az én paraszt agyam azt szűri le ,hogy a NM-el harcolsz 9es hajók ellen.Feltételezem, többször előfordul,mert ha pl csak egyszer lett volna akkor nem lenne probléma......Hogy csak a csatahajókat említettem? elnézést.....

Ha esetleg még is félreértettem valamit,azt közölhetted volna normálisan is.... részemről a beszélgetés lezárva... viszlát...

Inkább hagyom....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Gizmo által.

Több
8 éve 9 hónapja #23854 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
hiába erőlködtem..

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Több
8 éve 9 hónapja #23860 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megint hülyét kapok, pedig csak 3 meccset mentem Izumoval eddig:
2 meccs, 80-100k damage, bukta.
Majd a 3. meccsen látszott, hogy nyerünk, de a végére volt 2145 sebzésem mert ellen valahol a pálya másik felén volt, akit lőhettem volna sziget mögött volt, vagy romboló 15km-re (shimakaze, kösz, a közelébe se megyek inkább), ilt jött a vihar. A végére feltűnt egy NC, de nem lőhettem neki citadellát, de ő lőhetett, szép kereset :angry:

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #23866 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
hm hm asszem Tier 8 nálam az utolsó.
Tier 9 hajókhoz egész nap játszanom kéne hetekig, ami lehetetlen, vagy őszre lesz meg az első ilyen hajóm, de addigra megunom.
pedig vettem Type 6 kamót a 100%XP-hez, de még így se megy.
szerintem túl nagy az XP költség Tier 8 fölött, csak hardcore játékosoknak lesz T10 hajójuk :)
egyszerűen nem látom a végét, hogy bármelyik T9 hajó nekem elfogadható időn belül meglegyen...

Több
8 éve 9 hónapja #23868 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
prém, kamó xp, zászló xp, ez mennyi is? (100+100+50)*1.5= 375 százalék xp, azért azzal már lehet haladni :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.