Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #23871 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
nekem olyan 1, másfél hónap kellett, de elég komótos tempóval haladok (napi győzelem általában). De lehet keveset is mondok.

Amagival 113 csatát mentem wowsstatinfo szerint, és talán csak a modulokhoz használtam zászlót. (avg xp: 1100)

Mogamival meg 115-120-at.

Izumoval meg 56 csatát mentem és most tartok ott, hogy van 5-10k xp-m rajta, 660k xp ugye a C test (ami kell még), majd jön a Yamato, az lesz szép....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #23887 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

nincs mit hozzá tenni
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23888 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért csak hogy megemlitsük a co-op-ba ezek a botok qrvára meg vannak "hackelve".Gondolok itt jobban arra ha magasabb tier hajóval játszol.
Mehetsz amerre akarsz...lehetsz amilyen messze csak lehet ők 99%-ba tuti hogy eltalálnak.Te meg lőhetsz ahogy akarsz a lövéseid szana szét mennek.Mondhatnám körüllövöldözöd a botokat mire pár ágyúgolyód eltalálja a szemeteket.Te ágyúgolyóid meg kóvályognak mint gólyafos a levegőben.Nekik 20 km felett is pontos a lövésük.Qrvára idegesitő!!!
Még azt is észrevettem hogy hétvégeken mintha keményebben mennének az emberek ellen.Talán amikor több a játékos a szerveren mint az esti órában akkor is.Ne adj isten ha tirpitz-el akadsz össze egyedül,te meg egy tier VI-al vagy.Esélyed sincs,hacsak nem sikerül torpedózni a mocskot.Kemény lövései mindég találnak.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Pipi__ által.

Több
8 éve 9 hónapja #23891 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

Pipi1495 írta: Azért csak hogy megemlitsük a co-op-ba ezek a botok qrvára meg vannak "hackelve".Gondolok itt jobban arra ha magasabb tier hajóval játszol.
Mehetsz amerre akarsz...lehetsz amilyen messze csak lehet ők 99%-ba tuti hogy eltalálnak.Te meg lőhetsz ahogy akarsz a lövéseid szana szét mennek.Mondhatnám körüllövöldözöd a botokat mire pár ágyúgolyód eltalálja a szemeteket.Te ágyúgolyóid meg kóvályognak mint gólyafos a levegőben.Nekik 20 km felett is pontos a lövésük.Qrvára idegesitő!!!
Még azt is észrevettem hogy hétvégeken mintha keményebben mennének az emberek ellen.Talán amikor több a játékos a szerveren mint az esti órában akkor is.Ne adj isten ha tirpitz-el akadsz össze egyedül,te meg egy tier VI-al vagy.Esélyed sincs,hacsak nem sikerül torpedózni a mocskot.Kemény lövései mindég találnak.

Kűggyed Random-ban...az legalább fizet is ha már szopni kötelező! :whistle: :lol:

Több
8 éve 9 hónapja #23932 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
eh, f.sznak vettem meg ezt az Atagot is, nagyon nem jön be nekem, ez egy nagy citadella.
ha még egyszer prém hajót akarnék venni, valaki vágjon pofán.

Több
8 éve 9 hónapja #23934 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Biga ez így ebben a formában nem igaz nekem működik!

Oldalmegjelenítési idő: 0.451 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.