Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #23955 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez átlag úgy jön létre, hogy nem írják ki milyen hajóval szeretnének harcolni csak behívják egymást aztán nekik is akkor derül ki mi a helyzet mikor már késő. Én ezért nem szakaszolok csak olyannal aki minimum ki írja milyen hajóval játszik éppen. De mivel ez nem gyakori így nem is sokat játszom szakaszban.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #23957 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Rohadjon meg az össze WG-s köcsög az elakado kurva anyával együtt.Hogy az összes vodka ott jöjjön ki belölük ahol bement.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #23965 Írta: vcsaba1968
Kezd a játék nagyon közeliteni a letörléshez

és a gyözelmek is ilyenek

itt látszik hogy az NO menyire jo a tizesek között
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #23970 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Ez átlag úgy jön létre, hogy nem írják ki milyen hajóval szeretnének harcolni csak behívják egymást aztán nekik is akkor derül ki mi a helyzet mikor már késő. Én ezért nem szakaszolok csak olyannal aki minimum ki írja milyen hajóval játszik éppen. De mivel ez nem gyakori így nem is sokat játszom szakaszban.

Ezt én úgy nem értem, ahogy. Ritkán megyek szakaszba, mert elég lehetetlen és előre átláthatatlan időkben játszom, de ha megyünk, mindig megbeszéljük előtte, ki mivel jön. A szakaszparancsnok felelőssége, ha elindítja a játékot úgy és akkor, ha látja, hogy a másik kisebb tierű hajóval jön.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #23971 Írta: vcsaba1968

már enyit
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #23975 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Itt nem jelzi a játék, hogy mivel jön a csapattárs, mint wotban? Nem szakaszoztam, de érdekes lenne, hogy ha nem vették volna át azt.

Most örülök, hogy nem wotozok december vége óta, picit ott is frissítettek wg-nél :P
habár a tankskinjeim még megvannak egy zipben, biztos ami biztos, de ha jól olvastam a tank ikonok (vagy melyik, a garázsban levő?) nem megy, ez van

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.