Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #24247 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
nekem ritkán csinálja, hogy nem dob be, vagyis, hogy kidob, de akkor többször is (vagyis egy csatára ha olyan van, akkor be se enged, de előtte és utána a többi csatán nincs ilyen gondom). Nem tudom, hogy ez egy mód okozza, vagy több mód egyszerre.

Tegnap megint találtam egy remek platoont.

Az eredmény...

A nagato most vagy egész meccsen afk volt, vagy crashelt ,vagy nekem nem tünt fel, hogy mozgott volna, mert a start pontjánál volt, a dd-re meg meg se mozdította a tornyait rá, csak nézet előre....
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #24260 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy néz ki ott folytatom ahol több, mint 1 hete abbahagytam...

Több
8 éve 9 hónapja #24266 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

warrior11 írta:

DragonZ írta:

Gizmo írta: Már megint többször ledobott a szerverről a játék, + olyan szinten laggol, hogy játszhatatlan az egész! :( :ohmy: :unsure:

Mióta modok nélkül játszom , nincsenek ilyen gondjaim a játékkal . ;)

A modok belassítják a klienst + amikor a package kimegy amit a kliens küld a server felé owerflowt nyom mikor bekér extar infot ennyi. Ezért van az hogy ledob és hogy pl nem loadolja a mappot.

Értem, de én nem használok semmilyen modot! :huh:

Több
8 éve 9 hónapja #24268 Írta: warrior11
warrior11 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta:

warrior11 írta:

DragonZ írta:

Gizmo írta: Már megint többször ledobott a szerverről a játék, + olyan szinten laggol, hogy játszhatatlan az egész! :( :ohmy: :unsure:

Mióta modok nélkül játszom , nincsenek ilyen gondjaim a játékkal . ;)

A modok belassítják a klienst + amikor a package kimegy amit a kliens küld a server felé owerflowt nyom mikor bekér extar infot ennyi. Ezért van az hogy ledob és hogy pl nem loadolja a mappot.

Értem, de én nem használok semmilyen modot! :huh:

Hoppácsk akkor viszont a kliensel lesz baj, de előtte még próbáld meg elindítani safe modeban (Play gomb jobb oldalán kicsi nyil klikk és safe mode indítás). Ha akkor is ezt csinálaj akkor valószínű a kliens az és reinstall. Lehet még az antivir, vagy valami ami a háttérben zabálja amemóriát és a sávot.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #24282 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő:))))))))))))))
még mindíg faxa a játék bár nemtom mér játszom kis königsberbergel van 2 találatom 200k a nyereség..csatahajó ami miatt játszom elsülyesztek 2 öt plusz 30 találat engem félig levernek és minusz 200 ezer..na menjenek a faxba

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24283 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő:))))))))))))))
magyarán hacsatahajóval megyek akk vegyek mindent értelmetlen faxság,,edíg 8 as csatahajóval mentem,,nagyobbat ki se merem próbálni
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja reveszlaci által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.479 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.