Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #24296 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő:))))))))))))))

reveszlaci írta: magyarán hacsatahajóval megyek akk vegyek mindent értelmetlen faxság,,edíg 8 as csatahajóval mentem,,nagyobbat ki se merem próbálni

Ahogy emelkedik a Tier úgy a sebzésednek is emelkedni kell, mert egyébként könnyen kredit veszteségeb fordulsz.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24298 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: No akkor újra és ismét és megint: vesztes hajóval nem futunk ki a kikötőből a köv. csatára! :angry:

Pontosan.

Én nagyon ritkán játszom kétszer (vagy többször) egymás után ugyanazzal a hajóval, függetlenül attól, hogy nyert vagy vesztett. Egyszerűen végigmegyek azokon amiket húzni akarok (hajó XP, kapitány, küldetés) azután a kedvenceken (creditfarmolás ;) ), utána jöhet a többi, ha elég hajód van (nekem 30 :whistle: ) eltart egy darabig mire valamelyik másodjára előjöhet :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja szabi62 által.

Több
8 éve 9 hónapja #24303 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én ugyan ezt nem vallom, de ettől még működhet. Nekem sokkal nagyobb bajom az, hogy sokan akik BB játszanak Tier VIII, nem tudnak meglőni még 40.000HP sem pedig azon a szinten még minimumnak is kevés. Én viszont hiába lövök cirkálóval 70.000, 80.000Hp vesztes lesz a csata. Az elméletek amik születnek a vesztésre csak magyarázatok, jó ideje figyelem a teljesítményeket, és amikor az alacsony akkor van a bukta. Az viszont igaz, hogy két három erős nap után gyengébb játékosokkal sorol össze, ennek meg valószínűleg az az oka hogy nekik is legyen esélyük nyerni.

Több
8 éve 9 hónapja #24308 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: No akkor újra és ismét és megint: vesztes hajóval nem futunk ki a kikötőből a köv. csatára! :angry:

tudom, tudom, de ezekkel a hajókkal akarok továbbhaladni. NC->Iowa, Myoko->Mogami, NO->Baltimore.
Chapayevnél meg csak egyszerűen C törzs. ha nem ezekkel megyek, sose érem el a következőt, a free XP nagyon lassan gyűlik, a 300%-os zászlókat meg már mind felhasználtam...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #24311 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
és megint askilles csapat

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #24313 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta:

tudom, tudom, de ezekkel a hajókkal akarok továbbhaladni. NC->Iowa, Myoko->Mogami, NO->Baltimore.
Chapayevnél meg csak egyszerűen C törzs. ha nem ezekkel megyek, sose érem el a következőt, a free XP nagyon lassan gyűlik, a 300%-os zászlókat meg már mind felhasználtam...

Ok, de ne egymásután menj a hajókkal, váltogasd őket. Van prém hajód is, nem? egyszer ez, kövre az legyen...
nem kell rázni is még a pofonfát :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.