Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24353 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Ma olyat láttam mint még soha Iowa körbe hajózta a térképet a szélén kapott találatot de nem lőtt meg semmit folyamatosan menekült pedig oka sem volt rá egyszerűen nem harcolt nem is értem minek jött csatába.

Lehet kereste a kijáratot... :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #24361 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma igen furcsa nap egésznap pancserekkel vagyok egy csapatban teljesen mindegy milyen hajóval megyek. Szóval nem mükszik azon elmélet miszerint hakót kell váltani. Ezért most Coop csatákat megyek az Atagoval attól lehet lehiggadok.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #24363 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Ma olyat láttam mint még soha Iowa körbe hajózta a térképet a szélén kapott találatot de nem lőtt meg semmit folyamatosan menekült pedig oka sem volt rá egyszerűen nem harcolt nem is értem minek jött csatába.

Tegnap egyik csatában egy Karlsruhe a csata elejétől balra forogva ment körbe körbe a kiindulási ponton....annyi sebzést kapott amit én lőttem bele a rohadékba...a többiek írták a chaten, hogy hagyjam, nem ér annyit az egész, hoigy bugyi színű legeyek 2 napig....de igazad van, az ilyen szarcsimbók minek jön csatába! Én a Kirovval 564 hP-val harcoltam a végén, de akkor is a lőttem az ellent és lőttek engem is.... :unsure: :huh:

Több
8 éve 9 hónapja #24367 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jártatok mostanában a Co-Op-ban? Az milyen már aki ott sem tud játszani és jól olvassátok Izumoval játszik elsem tudom képzelni hogyan jutott el idáig.

Több
8 éve 9 hónapja #24379 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Jártatok mostanában a Co-Op-ban? Az milyen már aki ott sem tud játszani és jól olvassátok Izumoval játszik elsem tudom képzelni hogyan jutott el idáig.

Én Co-opban addig vagyok ameddig muszály....:)

Több
8 éve 9 hónapja #24390 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
KToli,hasonlóan veled, csak hülyék közé dob engem is,gyenge 1 győzelmes Svetlanás kör után 3 Yamato+1 Tripitz+1 Kagero szivás,és kb min 6-8 hajóval vesztünk,ha csak nem 4-500 ponttal. Szóval ennyire szar lehetek. 6-ból 1 gyüzelem,az nem 47%,ami az arányom,szóval köszi WG... :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.