- Köszönetek: 1654
Lehet kereste a kijáratot...Kzoli írta: Ma olyat láttam mint még soha Iowa körbe hajózta a térképet a szélén kapott találatot de nem lőtt meg semmit folyamatosan menekült pedig oka sem volt rá egyszerűen nem harcolt nem is értem minek jött csatába.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tegnap egyik csatában egy Karlsruhe a csata elejétől balra forogva ment körbe körbe a kiindulási ponton....annyi sebzést kapott amit én lőttem bele a rohadékba...a többiek írták a chaten, hogy hagyjam, nem ér annyit az egész, hoigy bugyi színű legeyek 2 napig....de igazad van, az ilyen szarcsimbók minek jön csatába! Én a Kirovval 564 hP-val harcoltam a végén, de akkor is a lőttem az ellent és lőttek engem is....Kzoli írta: Ma olyat láttam mint még soha Iowa körbe hajózta a térképet a szélén kapott találatot de nem lőtt meg semmit folyamatosan menekült pedig oka sem volt rá egyszerűen nem harcolt nem is értem minek jött csatába.
Kzoli írta: Jártatok mostanában a Co-Op-ban? Az milyen már aki ott sem tud játszani és jól olvassátok Izumoval játszik elsem tudom képzelni hogyan jutott el idáig.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.