Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #24169 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Zuiho és NM még érthető mert 1 tier eltérés csak, amit én még elnéznék, de Bogue+Tirpitz.....

Csoda ,hogy a rendszer talált ellent mindkét cv-nek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #24170 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A röhej az egészben mindkét cv sülyesztett hajót.

Több
8 éve 9 hónapja #24171 Írta: grosi_hun
grosi_hun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Írom ezeknek a faszszopó tetű geciknek, hogy hagyjanak, laggolok, persze akkor zúdul az össztűz a faszfej grosira.
Ha meg nem írok, hogy random laggolok másodpercekig akkor noob szar vagyok meg a jóistennek a túrós fasza.
(persze egy cirkálót lehúztam 17k hpval, mert rossz helyen szotyizott, mire visszakapcsolódott a szerver és eljutott hozzá, hogy lőttem)

(Na, kidühöngtem magam, iszok egy sört inkább, és lenyugszom. Tudom, hétvégén hiába írom az ovisoknak hogy hagyjanak, csak free frag vagyok nekik. :D)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24172 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lőttem egy köcsögnek egy hármas citadellát, erre elkezd anyázni...Majd a végén még jól le is pontoztak a haverjai mínusz 2 karmapont!!!!

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen faszfejekkel van tele a játék.... Elég is volt, lassan feladom!!!

Az összes csapattársamnak segítek, aki a közelben van, fedezem, vagy bemegyek keményen, ha látom, hogy bénázik...
Nagy nehezen összeszedett karmapontjaimat meg miniszolja egy sértett önérzetű "kisgyerek"
Mindenki tudja, hogy milyen nehéz összeszedni ezeket a pontokat, fölég annak aki szólóban játszik. Mert ugye nincs csapattárs aki rászavazzon a csata végeztével. :sick: :blink:

Ha jól tolod és kilősz 3-4 ellenséges hajót, persze az természetes, azért nem jár elismerés! Ha viszont egy salvó útán kiforogsz és közben meg neki fordulsz a mögötted szüken haladó csapattársra (AKI PERSZE GOLYÓFOGÓNAK HASZNÁL) rögtön jön a NOOB meg FUCK, REPORTED szavak ragozása ezerrel...Az ideg önti el a fejemet teljesen órákon keresztül... :S
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Fujipapa által.

Több
8 éve 9 hónapja #24173 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Lőttem egy köcsögnek egy hármas citadellát, erre elkezd anyázni...Majd a végén még jól le is pontoztak a haverjai mínusz 2 karmapont!!!!

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen faszfejekkel van tele a játék.... Elég is volt, lassan feladom!!!

Az összes csapattársamnak segítek, aki a közelben van, fedezem, vagy bemegyek keményen, ha látom, hogy bénázik...
Nagy nehezen összeszedett karmapontjaimat meg miniszolja egy sértett önérzetű "kisgyerek"
Mindenki tudja, hogy milyen nehéz összeszedni ezeket a pontokat, fölég annak aki szólóban játszik. Mert ugye nincs csapattárs aki rászavazzon a csata végeztével. :sick: :blink:

Ha jól tolod és kilősz 3-4 ellenséges hajót, persze az természetes, azért nem jár elismerés! Ha viszont egy salvó útán kiforogsz és közben meg neki fordulsz a mögötted szüken haladó csapattársra (AKI PERSZE GOLYÓFOGÓNAK HASZNÁL) rögtön jön a NOOB meg FUCK, REPORTED szavak ragozása ezerrel...Az ideg önti el a fejemet teljesen órákon keresztül... :S

Ezzel kár foglalkozni,már ott el van csesz@ve hogy az ellenfél bosszúból le pontozhat.Persze ha jól tolod nem kapsz senkitől....

Több
8 éve 9 hónapja #24174 Írta: warrior11
warrior11 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Lőttem egy köcsögnek egy hármas citadellát, erre elkezd anyázni...Majd a végén még jól le is pontoztak a haverjai mínusz 2 karmapont!!!!

KArampontozás nagyon vicces. Sajnos az van amit írtál sértettek folyamatosan bosszúállanak na de van angyon szép oldala is. Én rendszeresen reportolok faszfejeket akik nooboznak meg baszogatnak másokat. Aki engem baszogat azt lemuteolom és csá...baszodjon a konzervjében olajban. Na PAX

Oldalmegjelenítési idő: 0.427 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.