Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #24402 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem zavarnak a Barbie-játékosok, az a tapasztalatom, hogy igyekeznek hamar kilépni a bugyirózsaszín állapotból, és sokszor hasznosabbak a csatában, mint a színtelen játékosok. Arról nem is beszélve, hogy akár vétlenül is berózsaszínesedhet az ember, meg olykor elpattanhat a cérna, ha valaki azt látja, hogy a másik beúszik a legtávolabbi sziget mögé, míg ő és a többiek vért verítékezve küzdenek a túlerővel... mentem már színes s nem Arpeggio-hajóval magam is, vicces volt, hogy elég volt csak ráfordítanom valakire a csöveket, egyből elkezdett az addig békésen ácsorgó hajó kéményéből dőlni a füst...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #24408 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez most mi a franc?! Izumoval megyek ,de alig tudok most sebezni 50k-t, 3 csatát mentem, 3x süllyedtem.
Egyik meccsen lővöm az 5km-re levő Yamato oldalát (valahol elől), 6 lövedékből 3 talál, ebből 1 üti át. Közben 1km-ről spotolom a kagerou torpedóit. Hogyhogy csak 1km-ről?! Annyira sincs időm ekkor, hogy megmozdítsam a tornyokat (fent van a 2 millás felszerelés a korábbi spotért)

Több
8 éve 9 hónapja #24409 Írta: Grievous
MI A FRANC VAN MÁR?! 3. izumo meccs 40k sebzéssel nyertük, -90k credit, eddig 200k kb a veszteségem, most mentem egy 4. kört. 33k sebzéses bukta. Mi az hogy 7km-re lévő Tirpitz fölé lövök?! Rálövök valamire vagy mellé, vagy pattan, vagy alig sebez -.-"
és ne legyek ideges, mikor a creditem is megy és én tenni akarom a dolgomat, de a random nem azt csinálja, amit kell.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24411 Írta: Grievous
Gondoltam megyek egy COOP-ot, hogy sebezzek, de MI AZ ISTEN EZ?!

Azt hittem bukom, de megint süllyedtem, megint 93k credit mínusz. Most a Wargaming randomja azt akarja, hogy adjam el vagy mi?!

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 9 hónapja #24412 Írta: lordtripitz2
lordtripitz2 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem is eléggé szenvedés az Izumo(pedig nekem prémium is van) mivel ha a wgrng-je elkezdi szívatni akkor nincs megállás akárhogy is próbálsz meg játszani. Nekem is vannak/voltak hasonló élményeim, de akkor is kiszenvedem az a rohadt Yamatot, ha addig élek is hátha az jobb lesz mint ez a kupac semmi.
De azért lehet menni vele elfogadható köröket is. Itt egy példa rá de átlagba 60k megszoktam vele sebezni egy meccsben.
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #24415 Írta: Grievous
Eddig Izumo még mindig jobb, mint Colorado, azt könnyebben égetik porrá és lövik szét a cirkálók.

Oldalmegjelenítési idő: 0.480 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.