Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #24391 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
én egy hét kihagyás után leírtam magam. hiába váltogatom a hajókat, mindegyikkel szart megyek.
szerintem ennél 1 hónapos playerként is jobban játszottam.
akit érdekel az accountom, eladó :) hajóim a szignónál.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #24392 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
BigaC,tényleg abbahagyod? Ne már... :(
Néha én is úgy gondolom,hogy uninstall...kellene
Egyébként ezért nem szerettem sose a multit,mert a single player játékoknál ott én vagyok a hülye+béna, ez van.
De amikor pl ma is annyira idióták közé dobál mint irtam előbb,akkor lehetnék én über atom játékos (ami messziről sem vagyok :P ) akkor is szivás lett volna.
Annyiszor van,egy pár napja van meg a Yamato,hogy a cirkálók szarnak arra,hogy védjék,igaz a Tirpitz-et sem,de ott gondolom,hogy köcsög pénzjátékos cseszd meg a Tirpitzedet,de a Yamato sem védik,a kis rombók meg vicc szinten szarrá gyújtják,a cirkálókról meg ne is beszéljünk.
Pedig szerintem a csatahajókat valamilyen szinten főleg a cirklóknak védeni kellene,neeeem?
Szóval na ilyen dolgokért vagyok ha játszom inkább csak sztori módú single player...
Pedig azért nem mondom,hogy nem szeretném a WOWS-ot,a WOT-ot is a WOWS megjelenéséig játszottam,de azóta a csatahajók a kedvencek teljesen. Pedig várom a német nehézvasakat,ha addig nem borulok el mint BigaC :)
Bocs a hosszú "dühüngést" :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #24393 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
mentem egy jó meccset, bár a dmg szar. de jó érzés volt nyerni/besegíteni a nyerésbe a 4 kill-el.
sajna a WoWS tipikusan az a játék, hogy bele kell rázódni és kell pár óra, mire jókat megy az ember.
ez nem gond akkor, ha az ember időmilliomos. :)
ezért veszem elő néha a Skyrim-et, ami teljesen más játék, de azt akár elővehetem 1 év múlva is, akkor is jó leszek benne. itt meg valahogy nem érzem, hogy jobb játékos lennék ennyi csata után sem.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #24396 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a csapat killer kiosztás elég gyengén van megoldva, történt ugyanis az imént, hogy egy csapattárs bele küldött a Zaoba egy tisztes salvot egy Amagiból el is ment a Hp egy pici maradt. Mindezt azért mert nem azt csináltam amit ő mondott. Természtesen válaszképpen ráküldtem a torpedókat amit ugye nem bírt a hajója és merült. A csatát is buktuk és ami a legjobb én pinkültem. Ez azért nem korrekt eljárás mert ezt a skrizofén barmot abban erősíti, hogy teljesen korrekt amit csinál.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #24399 Írta: Sh4lom
Sh4lom válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Teamkillerek sajnos azt hiszik sokszor, hogy valami különleges jutalmat kaptak, sokszor fel sem fogják az újak, hogy mi történt... nagyobb szinteken mindig szívderítő látni japán dd-ben lila játékosokat. :/

Több
8 éve 9 hónapja #24400 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez lehetséges csak hogy én pinkültem szerintem ő nem mert én nem merültem, ez a baj!

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.