Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #24823 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát nem tudom,ezért irok ide hogy megtudjam olyanoktól akik játszanak ilyen és nagyobb tier hajókkal h mi a helyzet.Mindenesetre kivárom a B és C hajótestet.Bár nem hiszem hogy változni fog sokat a helyzet.Mivel csak az életerő és légvédelem stb növekszik és nem a páncél vastagsága vagy ilyesmi.Na majd kiderül hamarosan.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24826 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Pipi1495 írta: A kutya életbe! Lehet e valamikor Tier VIII-al +kreditet menni? Ha randomot megyek akkor azért,ha co-op-ot akkor meg minden bot "sniper"-ral lő.Ha megkarcolnak akkor lőttek a + kreditnek.Anélkül menni meg süllyeszteni nem könnyű.A nagato már eléggé kiidegelt e téren,most az amagi folytatja.Sőt ez még rátesz egy lapáttal.Igaz még alap hajótest de akkor is.Még a prémium oldalon is minusz a kredit akárhogy is igyekszik az ember.Elegem van már fusoval fedezni a kreditet.
Az ember azt várná el hogy nagyobb tierrel majd keményebben lehet játszani,a fenét.Egyre rosszabb.Nagyon el van qrva a game itt már.

Hát nem tudom... De azt igen, h tegnap végre használhatóbb netem volt, s leültem a Ws elé, s végre kijátszottam magam a 3 8as tiiiirű hajóval, csak azokkal. s a nap végére ugy 4-500.000el több creditem volt mint induláskor. Prém fiókom meg NINCS!

amugy én is meglepődtem, biztos voltam benne h 6, max tir 7ben lehet creditet szerezni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #24831 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem Izumoval volt + cerdit jövedelmem, de akkor 80-90k-t kell sebezni és kevés találatot bekapni.

Sajna manapság alig tudom elérni az 50-60k-t :dry:

MArha jó, hogy megyek Arp Myoukouval, 4 meccs, mindegyikben bármilyen szögből simáén osztottak nekem 17km-ről 12-30k sebzést. Mi van?! Komolyan....

96k sebzéses kör (t5) bukta, 1200 xp-m volt, mögöttem levőnek meg 700, és csak 3 killem volt

Több
8 éve 8 hónapja #24832 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
első játék megint 4-5 nap után.
3000ms lag 3 percig... meg is hozta a kedvem a további játékhoz.

Több
8 éve 8 hónapja #24834 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Vannak megnyerhetetlen csaták...

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, leopardusz

Több
8 éve 8 hónapja #24835 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
ezt de elkúrtam, elfelejtettem HE-re visszaváltani a CV ellen, így az utolsó torpedóraja kiszedett... azt hittem, gyorsan kiszedem AP-vel, de a Lexi kemény volt.

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.427 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.