Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #24955 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mehetek én tier VI vagy VII vagy VIII, IX, X mindenhol pancserek közé rak ezt nem is értem miért szinte folyamatosan első vagyok de szart sem hogy harcolok mint az ördög ha csatát folyton elbukjuk demoralizál ez engem aztán meg nincs kedvem játszani.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24960 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Basszus kilőttük az ellen fél csapatát ugy hogy csak 1 rombolót meg 1 cirkálót vesztettünk. Jön a ciklon látótáv zéró, erre a sok agyhalott berongyol a szigetek közé ott meg kb 2 perc alatt kitorpedózták az összeset. Sima győzelem lett volna. De legalább a tier X-es német csodát kiszedtem :D

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 8 hónapja #24972 Írta: Gabe12
Gabe12 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyszerüen botrányos hogy mi megy az alacsony tierben.

Itt vegetálnak azok az 1000 csatás zigóták akik megrekedtek a törzsfejlődés ezen szintjén és lehetlenné teszik az egyébként is átlag 30-as IQ-val rendelkező tizenévesek számára, hogy fentebb jussanak.
Ez egy evolúciós fekete lyuk ahonnan a kitörés nehezebb, mint bezacskózni egy szupernovát.

A Nasszau statisztikája 12% nyertes csata. Nem (csak) azért, mert ennyire használható, hanem még lásd a fent is vázolt körülményeket.

Az átlag sebzésem vele csatánként több mint kétszerese, mint a többi hasonló tier-es hajókkal és egyszerüen mégsem lehet vele csatát nyerni.
Elmentem sírni...

Több
8 éve 8 hónapja #24973 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gabe12 írta: Egyszerüen botrányos hogy mi megy az alacsony tierben.

Itt vegetálnak azok az 1000 csatás zigóták akik megrekedtek a törzsfejlődés ezen szintjén és lehetlenné teszik az egyébként is átlag 30-as IQ-val rendelkező tizenévesek számára, hogy fentebb jussanak.
Ez egy evolúciós fekete lyuk ahonnan a kitörés nehezebb, mint bezacskózni egy szupernovát.

A Nasszau statisztikája 12% nyertes csata. Nem (csak) azért, mert ennyire használható, hanem még lásd a fent is vázolt körülményeket.

Az átlag sebzésem vele csatánként több mint kétszerese, mint a többi hasonló tier-es hajókkal és egyszerüen mégsem lehet vele csatát nyerni.
Elmentem sírni...

Hogy meg vigasztaljalak:nagyobb tierben is ez van...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #24977 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

épp bele lendülök erre már csak 3-an vagyunk
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #25011 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezzel a ladikkal még nem sikerült nyerni :(

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.