Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #24852 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na tessék itt van ezt el sem hiszem ennyi pancser egy helyen. :(

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #24853 Írta: Kzoli
Azt hiszem ki megyek a co-op csatákba mert nagyon zavar ez a rengeteg játszani nem tudó user. Vagy hagyom egyenlőre ezt a német BB ágat és várok egy hetet míg lecseng ez az egész a többség tier V feljebb úgy sem jut.

Több
8 éve 8 hónapja #24855 Írta: Kzoli
Ez így borzalmas lett a német BB ág elnapolva megyek és játszom a 8 9 10 hajóimmal ezt az pancserságot sajnos nehezen tudom tolerálni ezért inkább hanyagalom majd később biztosan jobb lesz. Még megnézem a co-op csatákat. De ha ott is ennyi pancser van akkor az első verzió lép életbe.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #24862 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az új hajóimmal többnyire – már ha meg tudom állni! :) – mindig megyek néhány Coop-csatát kezdésnek. Kell egy kis idő – na jó (ill. nem jó), nekem olykor bizony több is –, mire úgy-ahogy kézre áll az új lélekvesztő.

Több
8 éve 8 hónapja #24863 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Az új hajóimmal többnyire – már ha meg tudom állni! :) – mindig megyek néhány Coop-csatát kezdésnek. Kell egy kis idő – na jó (ill. nem jó), nekem olykor bizony több is –, mire úgy-ahogy kézre áll az új lélekvesztő.

én nem merek, mert olyan rémhíreket hallottam, hogy a botok már túl jól céloznak... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #24887 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt már tegnap is szóvá tettem.A bal oldali csapatban( az enyémben) 3db tier 10-es gamescom-os játékos van.Szerintem látszik a képen hogy mit tettek a csatában.Ennek mi értelme van???Úgy általában is komoly csapatok vannak,nagyon kedves a WG-től hogy ezzel tetőzi a dolgot....
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.