Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25171 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt nem hiszem, h mérések alapján felállitott listában Magyarország a lista végén lenne. Amig nem látom a listát, addig ez csak afféle fffalusi urbán legend :evil: :whistle: Sőt, biztos vagyok benne, h a magyar társadalomnak nincs efféle gondja, hanem SŐT...

amugy tetszett amit irtál, de az utolsó mondatot nyugodtan el lehetett volna hagyni mert semmi értelme, csak elrontja az egészet. S külön örülök h piszológust is köreinkben tudhatunk :silly: :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25172 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Novver írta: Üdv!
...
Tényleg le kell járatni az országot ahol és amilyen játékban csak lehet?

Csak én bannolnám könyörtelenül az ilyen férgeket a community-ből?

Vagy velem van a gond? Elkeserítő a fiatalabb generáció (mondom ezt 26 évesként) hozzáállása az online gaming-hez. :sick:

szerintem minden nációból van ilyen.
ilyenkor be kell írni valami vicceset, hogy xy valószínűleg még csak általános iskolás, és reméled, hogy nem általánosítanak. én amúgy sokkal több németet látok ilyet, bár tény, hogy kicsit többen vannak :)
amúgy szerintem a régi öregek/profibb játékosok nem is veszik komolyan a chat-et/meg se nézik. figyelik inkább a szituációt, a minitérképet, és az alapján döntenek. a chat-ről még azt se lehet eldönteni, hogy ha valaki segítséget kért, csak viccelni akart vagy esetleg félrenyomott valamit...
azt szoktam még megnézni, hogy melyik bötű felé indul a lemminghad, aztán eldöntöm csatlakozom-e, az időjárásról, az olimpiáról, az elfogyasztott sörök számáról szóló eszmecserében, meg hogy miért szar az aktuális Tier x hajója nem szoktam részt venni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 8 hónapja #25175 Írta: leopardusz
Igy van, nem kell általánositani, nem kell megsértődni, nem kell beszállni a csetbe, nem kell cset meg játék alapján messzemenő következtetéseket levonni a játékosok nemzetiségéről... :whistle:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25185 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
sajnos engem is sokszor elkap a cset idegroham ... főleg 2 ilyen nap után, nagyok köszönöm WG, meg az rng-t is..... ebből a 80%-ban csapat első voltam, a maradék meg a top 2-4 helyen...

persze volt nyerés mentes is, csak hogy legyen miért cset bant kapnom, igazi birkaakol jött össze a kedvemért....

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 8 hónapja #25188 Írta: leopardusz
Tegnap én is 3/4ben nyertem a Kaiserral, ma viszont összejött vele 5 vereség... Most akkor kit szidjak? :silly:

Több
8 éve 8 hónapja #25189 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az elmúlt napokban hasonlót produkáltam én is.....König,első 11 csatájából 1 győzelem....a többi hajóval is néha 1-1 győzelmecske..
Ennyi oldalát mutogató csatahajót meg még nem láttam:) kár hogy a König nem nagyon tud citadellát lőni bb-n (35 csata alatt 1 ,egy Fusonak) , remélema Bayernel bepótolom.)

ui. pár nap és kezdődik az iskola,hátha..... ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.