Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25153 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
nem értem mintha nem is akarnának ellenfélel találkozni
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25157 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
ezt a két fost ugy eladom mint a picsa

csaka pénzt viszi ez a két vereség 146k-van volt és csak idioták közé rak velük.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #25160 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: nem értem mintha nem is akarnának ellenfélel találkozni

Üdv.

Nem érted a játék lényegét! ;)

Lövöldözni rombolni süllyeszteni támadni? Micsoda barbár agresszivitás ez egy harci játékban????
Túlélni az a lényeg.....;)

Am ma ezen én is kiakadtam párszor, meg azon is amikor full élettel Ő Felsége Warspit-je belerongyol a harcoló fél életes Nagatomba.......

Abba is hagytam mára....

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25164 Írta: Novver
Novver válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv!

Indulása óta követem az oldalt, de csak most vettem rá magam hogy regisztráljak és megírjam ez a kis szösszenetet/észrevételt.

Alfateszter korom óta játszom a WOWS-el és most Flamu videója valamiért kivágta a biztosítékot.

Neeem, nem a tartalom, sokkal inkább a videó/játék első percének chat-je.

Csak nekem van hányingerem akárhányszor meglátom egy ilyen honfitársunkat és küldöm el melegebb éghajlatra? Mostanában kb minden 10 meccsre jut legalább 1 Blood Steve.

Tényleg le kell járatni az országot ahol és amilyen játékban csak lehet?

Csak én bannolnám könyörtelenül az ilyen férgeket a community-ből?

Vagy velem van a gond? Elkeserítő a fiatalabb generáció (mondom ezt 26 évesként) hozzáállása az online gaming-hez. :sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Novver által.

Több
8 éve 8 hónapja #25165 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Huh, de szeretek japán rombolókkal játszani néha...

Mikor az utolsó pillanatban vígan kikerülik a torpedókat, majd felspotolnak radarral, közben a csapat meg eltűnik, mert 4 romboló kell t8-10-es csatákba....
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25169 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

Novver írta: Üdv!

Indulása óta követem az oldalt, de csak most vettem rá magam hogy regisztráljak és megírjam ez a kis szösszenetet/észrevételt.

Alfateszter korom óta játszom a WOWS-el és most Flamu videója valamiért kivágta a biztosítékot.

Neeem, nem a tartalom, sokkal inkább a videó/játék első percének chat-je.

Csak nekem van hányingerem akárhányszor meglátom egy ilyen honfitársunkat és küldöm el melegebb éghajlatra? Mostanában kb minden 10 meccsre jut legalább 1 Blood Steve.

Tényleg le kell járatni az országot ahol és amilyen játékban csak lehet?

Csak én bannolnám könyörtelenül az ilyen férgeket a community-ből?

Vagy velem van a gond? Elkeserítő a fiatalabb generáció (mondom ezt 26 évesként) hozzáállása az online gaming-hez. :sick:

Amit Írsz nagyon igaz de nézzük ennek az okát is.
Az intelligencia az a képességünk, amivel a világ kihívásainak a lehető legjobban megfelelünk. Kissé tudományosabban megfogalmazva: „az alkalmazkodás szolgálatába állított egyéni gondolkodási folyamatok összjellemzője.
Az első intelligencia-teszteket századunk elején fejlesztették ki abból a célból, hogy korán felismerhessék azokat a gyerekeket, akik nem tudnak megfelelni az iskolai követelményeknek. Azóta is úgy tartjuk, hogy az intelligencia elsősorban az iskolai siker mércéje.
Az 1990-es években került az érdeklődés középpontjába az emocionális (érzelmi) intelligencia fogalma, magyarázatot adva arra, hogy a sikeres élethez miért kevés az az intelligencia-fajta (az IQ-val jelzett), amit az oktatási rendszerek támogatnak. Számos adat bizonyítja, hogy az emocionális intelligencia-tesztekben elért eredmények nagy valószínűséggel képesek megjósolni, hogy valaki mennyire lesz sikeres az életben. Úgy tűnik, az érzelmi intelligencia néven összefoglalt képességek a talponmaradáshoz, előrejutáshoz, sikerhez elengedhetetlenek.

És bizony jól gondolod ebben kishazánk bizony a fejlet világ végén kullog és ezt érzékeld te és mások is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Norbee82

Oldalmegjelenítési idő: 0.440 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.