Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25660 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
kép nélkül, 6 csatából kettő vereség, mindkettő lag miatt.
kivágott, mire visszaértem, már csobbantam.
én mondjuk nem szoktam mozdulatlan/kiesett hajóra lőni, legfeljebb ha már vége és úgyis mindegy.
ennyi szokott bennem lenni, hogy adjak neki esélyt, hogy visszajöjjön és becsülettel megharcoljunk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25661 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ...én mondjuk nem szoktam mozdulatlan/kiesett hajóra lőni, legfeljebb ha már vége és úgyis mindegy.
ennyi szokott bennem lenni, hogy adjak neki esélyt, hogy visszajöjjön és becsülettel megharcoljunk.

Hmmm... még egy lovag/szamuráj... pedig itt a becsületnél fontosabb az első pofon és az úszni tudás... :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #25663 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
megint kivágott, f.szom ebbe a szarba, 1 nap a héten hogy tudnék végre játszani :(
csak nekem van ez?
2 wifi is van itt, de mindkettő trágya ezek szerint

Több
8 éve 8 hónapja #25665 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: kép nélkül, 6 csatából kettő vereség, mindkettő lag miatt.
kivágott, mire visszaértem, már csobbantam.
én mondjuk nem szoktam mozdulatlan/kiesett hajóra lőni, legfeljebb ha már vége és úgyis mindegy.

Rajtad kívül elég kevés becsületes ember van ebben a játékban.... :)

Több
8 éve 8 hónapja #25675 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai meccseimet elnézve nehéz elhinni, hogy nincsenek manipulálva a csaták. Az oké, hogy sok az idióta játékos, de ezek nem oszlanak meg csapatonként? mindig hozzánk kerülnek? Azért zsínorban 5 olyan bukó meccs, mikor az ellen 1-2 hajót veszít, nálunk meg a csapat fele már az első 5 percben hullámsírban? Kaiserrel 60-70 000 sebzéses köröket megyek, 2-3 hajót süllyesztek és folyton bukó meccsek, mindegy mit csinálok. Csapattárs BB megy előre, nézi az ellen DD által alkotott füstöt (a DD-n már nincs spot, nem látszik), miközben a másik oldaláról egy Königsberg lövi, ez a hülye meg megy csak előre, még a szándék sem látszik rajta, hogy esetleg szét kéne lőni a Königsberget. Lehet ez jó poén neki, de azon kevés embernek, aki azért szeretne önerőből haladni, fejlődni (nem apuci és anyuci pénzén), ez elveszi a kedvét az egésztől.

Több
8 éve 8 hónapja #25676 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na jo de ez szerinted hogy van megoldva, milyen értelemmel? Tehát téged szivat a mm? Miért?

Oldalmegjelenítési idő: 0.378 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.