- Köszönetek: 1654
Én is simán rálövök APvel DDre, legtöbbször megadja a minimális 1000 s valami sebzést, de 3-4 ezret is ad ritkábban. Nem tudom hogy találja el, hosszában-eJames Onedin írta: Ez is érdekes a játékban.Amikor Izumom volt az ap-je vitte a dd-ket rendesen...
Na igen, én is az acélmonstrumról szereztem be a nagy tudásomtyer82 írta: A valóságban az AP lövedékek eleje tompa volt, ezért áramvonalazó burkolatot kapott, ami becsapódáskor deformálódik, ezzel is elősegítve a lövedék helyes szögbe állítását (minnél inkább merőlegesen álljon a felülethez képest). A németek páncélzata ezért is volt jó. Vékonyabb páncélzatot alkalmaztak, de azt több rétegben, szinten, így a külső réteg már beindította az AP lövedékek gyújtóját, eldeformálta a kúpot és a lövedék röppályája is módosult, így nagy eséllyel egy külső, kevésbé fontos rétegben robbant.
Míg a többi nemzet (főleg az angolok), mindent 1 lapra tettek fel. Az amcsik már kicsit keverték a 2 páncélozási módszert.
Az acélmonstrum oldalon jópár csatahajó leírása szerepel, akit érdekel a téma, érdemes elolvasni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nasgotrah írta: Már megint a BB nerf. Őszintén mennyit játszol vagy játszottál BB-vel mert aki itt van és inkább arra az irányba ment azt tudja hogy a játék indítása óta a BB -k kapták a legnagyobb nerf-et.
Szinte minden tier-ben ki...élték őket.
A cirkáló ág még mindig élvezetes tud lenni, talán a legjobban használható ág a mostani időkben.....
A BB kb arra jó hogy a dd-k jól szórakozzanak rajtuk mert a fordulékonyságukat levették, az életerő visszatöltés csökkentették,
De hova nerf-elnéd még?
Nem.És nem is bántani akartalak,ne értsd félre!!!Viszont akkor érezheted azt is amiről írtam.De ha neked annyira jól "muzsikálnak" a csatahajóid,nagy tierben,örülj neki.Nekem sajnos nem...Hundave85 írta:
Nasgotrah írta: Már megint a BB nerf. Őszintén mennyit játszol vagy játszottál BB-vel mert aki itt van és inkább arra az irányba ment azt tudja hogy a játék indítása óta a BB -k kapták a legnagyobb nerf-et.
Szinte minden tier-ben ki...élték őket.
A cirkáló ág még mindig élvezetes tud lenni, talán a legjobban használható ág a mostani időkben.....
A BB kb arra jó hogy a dd-k jól szórakozzanak rajtuk mert a fordulékonyságukat levették, az életerő visszatöltés csökkentették,
De hova nerf-elnéd még?
Folyamatosan tier 7-9 között játszom, "néha" látok bb-ket is, és megyek is velükTeljesen másképp látom a játékot hozzád képest. Van 1500 csatám, 1400 körüli pr ratinggel, teljesen átlagos játékosnak gondolom magam, ezzel együtt nekem jelenleg akkor is a BB ág van túlhúzva. Hova nerfelném? Hp-t csökkenteném, az épp elég lenne. Vagy amit tyer82 kolléga írt, az MM ismét finomhangolásra szorul.
James Onedin:
A tier 7-9 kis tiernek számít?
Jó.Örülök neki...Hundave85 írta: Nem vettem bántásnak.
Csak kérdeztem.
Engem nem torpedóznak szét, egész jól forgolódok.
Benign_Wolf33 írta:
aJames Onedin írta:
Ez is érdekes a játékban.Amikor Izumom volt az ap-je vitte a dd-ket rendesen...leopardusz írta: Az AP késleltetett gyujtást jelent, vagyis kell egy biz vastagságu páncél, hogy aktiválja a gyujtást, ha az nincs meg, simán áthalad robbanás nélkül a hajótesten. Ha viszont aktiválódott, akkor is nem azonnal robban, hanem a másodperc egy biz tört része alatt (0,000.... sec), olyan elgondolással, hogy a külső páncélt elhagyva a lövedék a hajótest belsejében robbanjon, a lehető maximális pusztitást okozva.
Ezért van h a csatahajók APja sebzés nélkül szokott a kisebb hajókon átmenni.
S ezért van, hogy, elméletben legalábbis, a német csatahajók kétfedélzetű péncélja hatékonyabb volt, mint az amcsik egybe páncélfedélzete, mivel a magasból lehulló AP áthatolt a felső, vékonyabb fedélzeten, ami aktiválta a gyujtót, s igy a robbanás megtörtént még a második fedélzet felett, igy nagyon gyenge hatással...
AP-vel ha a vízvonalon célozzák a DD-ét esélyes, hogy a víz aktiválja a gyutacsot és így lehetnek olyan találatok, amik a hajótestben robbannak.
Tehát DD-t AP-vel a vízvonalon érdemes célozni, persze attól még marha nagy lutri.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.