Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25677 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
ez az bazmeg.
NC-vel lőttem 2 citadellát egy Nagatónak 18km-ról, majd oldalát mutató Roon-nak 8km-ről 1310-et vagy háromszor. ez nehogymár normális legyen?!
3-4K-t leszedve rólam elsüllyesztett, én meg a 410mm-essel 1310-eket. aha.
itt valami tényleg súlyosan el van cseszve.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25679 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ez az bazmeg.
NC-vel lőttem 2 citadellát egy Nagatónak 18km-ról, majd oldalát mutató Roon-nak 8km-ről 1310-et vagy háromszor. ez nehogymár normális legyen?!
3-4K-t leszedve rólam elsüllyesztett, én meg a 410mm-essel 1310-eket. aha.
itt valami tényleg súlyosan el van cseszve.

Az 406MM. Azért sebzel bele olyan keveset, mert ilyen távolságról szinte vizszintesen éri a lövedék a hajót, és a gyújtó késleltetése miatt sokszor átmegy a hajón a gránát és csak azután robban (overpenetration), vagy olyan részén találod el a hajót,ahol nagyon vékony a páncél és a kis ellenállás miatt a gyújtó nem is aktiválódik.(ha rombolóra lőssz BB-vel AP-t mindig ez van) Ezért vannak ezek a kis sebzések. Dühitő tudom, de ez van. A Nagatonál a hajó belsejében robbant a lövedék ezért okozott nagy pusztitást.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Phaser által.

Több
8 éve 8 hónapja #25680 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
de akkor mit csináljak? lőjek rá HE lövedékkel?
elmondhatatlanul rühellem az NC-t mivel az égbe lő, de már nem sokat kell szenvednem vele.
XP megvan, 2-3M kredit kell "csak" az Iowához, annak a lövedékei legalább gyorsabbak.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25681 Írta: Phaser

BigaC írta: de akkor mit csináljak? lőjek rá HE lövedékkel?.

Az is egy megoldás ha HE-vel a felépitményét és az oldalának a felső részét lövöd,(de csak ilyen kis lőtávolságnál) AP-vel meg mindig lőjj a hajó közepénél a vizvonalra. Ott gyönyörű citadellákat lehet lőni nekik mert az övpáncél aktiválja a gyújtót és a hajó ott a legszélesebb.

Több
8 éve 8 hónapja #25682 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Könnyű azt mondani, hogy a hajó közepét célozd :D Hiába oda célzok, ha olyan a lövedékek szórása....
Amúgy az igaz, hogy az AP lövedékeknek fenékgyújtója volt, egy síma, vékony lemezen áthaladva nem is indult be, de a magasabb tierben lévő cirkálókon azért már öv részen volt akkora páncél, amitől beindult.
Az az igazság, hogy hiába mond bármit is a Wg a történelmi hűségről (de bármelyik hasonló játékban, WT, Armored Warfare), nem a nagy és erősen páncélozott hajók, járművek a leghatékonyabbak a játékban. Kicsi, gyors, nagy tűzerővel, akár páncél nélkül is.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25683 Írta: Phaser
A valóságban egy 40mm-es páncéllemez már elég volt az aktiváláshoz(talán a játékban is igy van, ezt nemtudom), annyi meg azért már egy alacsony tierben lévő cirkáló övpáncélja is van. A probléma annyi hogy ez az övpáncél nem valami széles és ha felette találod el a hajó oldalát az már kevés a gyújtáshoz. Amugy van amikor összejön a dolog én tegnap Tirpitzel 2 devastating strike-ot lőttem egymás után cirkálónak. Az egyikben 3 citadella találat volt, a másikban meg 2. Bár azok olyan 15km körüli lövések voltak, tehát meredekebb volt a pecsapódási szög mint közvetlen közelről, de ugyanugy a vizvonalra céloztam. Máskor meg akárhogy igyekszem akkor sem jön össze és csak 1-2K sebzés van. Ez ilyen :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.