Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25690 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ...2-3M kredit kell "csak" az Iowához, annak a lövedékei legalább gyorsabbak.

Ja, gyorsabban érnek a holdra... pár csata az Iowával, s visszasírod az NC-t, meglásd! :)

...de majd megszokod az Iowát... jó hajó az, de kell mögé csapat.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25692 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor nem tudom, hogy mit csinál a csapat...

Minimapot nem akartam kinagyítani, de Tirpitzünk A bázisra ment...
Majd a 2. Hipper meccs is hasonló volt, utolsónak haltam meg.

És mikor HE-vel eltalálok egy dd-t, 3x, de ebből 3x 0 sebzés +1 modul találat, az...

Több
8 éve 8 hónapja #25697 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta:

leopardusz írta: Az AP késleltetett gyujtást jelent, vagyis kell egy biz vastagságu páncél, hogy aktiválja a gyujtást, ha az nincs meg, simán áthalad robbanás nélkül a hajótesten. Ha viszont aktiválódott, akkor is nem azonnal robban, hanem a másodperc egy biz tört része alatt (0,000.... sec), olyan elgondolással, hogy a külső páncélt elhagyva a lövedék a hajótest belsejében robbanjon, a lehető maximális pusztitást okozva.

Ezért van h a csatahajók APja sebzés nélkül szokott a kisebb hajókon átmenni.
S ezért van, hogy, elméletben legalábbis, a német csatahajók kétfedélzetű péncélja hatékonyabb volt, mint az amcsik egybe páncélfedélzete, mivel a magasból lehulló AP áthatolt a felső, vékonyabb fedélzeten, ami aktiválta a gyujtót, s igy a robbanás megtörtént még a második fedélzet felett, igy nagyon gyenge hatással...

Ez is érdekes a játékban.Amikor Izumom volt az ap-je vitte a dd-ket rendesen...

a
AP-vel ha a vízvonalon célozzák a DD-ét esélyes, hogy a víz aktiválja a gyutacsot és így lehetnek olyan találatok, amik a hajótestben robbannak.
Tehát DD-t AP-vel a vízvonalon érdemes célozni, persze attól még marha nagy lutri.

Több
8 éve 8 hónapja #25698 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A valóságban az AP lövedékek eleje tompa volt, ezért áramvonalazó burkolatot kapott, ami becsapódáskor deformálódik, ezzel is elősegítve a lövedék helyes szögbe állítását (minnél inkább merőlegesen álljon a felülethez képest). A németek páncélzata ezért is volt jó. Vékonyabb páncélzatot alkalmaztak, de azt több rétegben, szinten, így a külső réteg már beindította az AP lövedékek gyújtóját, eldeformálta a kúpot és a lövedék röppályája is módosult, így nagy eséllyel egy külső, kevésbé fontos rétegben robbant.
Míg a többi nemzet (főleg az angolok), mindent 1 lapra tettek fel. Az amcsik már kicsit keverték a 2 páncélozási módszert.
Az acélmonstrum oldalon jópár csatahajó leírása szerepel, akit érdekel a téma, érdemes elolvasni. :)

Több
8 éve 8 hónapja #25699 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Benign_Wolf33 írta:

James Onedin írta:

leopardusz írta: Az AP késleltetett gyujtást jelent, vagyis kell egy biz vastagságu páncél, hogy aktiválja a gyujtást, ha az nincs meg, simán áthalad robbanás nélkül a hajótesten. Ha viszont aktiválódott, akkor is nem azonnal robban, hanem a másodperc egy biz tört része alatt (0,000.... sec), olyan elgondolással, hogy a külső páncélt elhagyva a lövedék a hajótest belsejében robbanjon, a lehető maximális pusztitást okozva.

Ezért van h a csatahajók APja sebzés nélkül szokott a kisebb hajókon átmenni.
S ezért van, hogy, elméletben legalábbis, a német csatahajók kétfedélzetű péncélja hatékonyabb volt, mint az amcsik egybe páncélfedélzete, mivel a magasból lehulló AP áthatolt a felső, vékonyabb fedélzeten, ami aktiválta a gyujtót, s igy a robbanás megtörtént még a második fedélzet felett, igy nagyon gyenge hatással...

Ez is érdekes a játékban.Amikor Izumom volt az ap-je vitte a dd-ket rendesen...

a
AP-vel ha a vízvonalon célozzák a DD-ét esélyes, hogy a víz aktiválja a gyutacsot és így lehetnek olyan találatok, amik a hajótestben robbannak.
Tehát DD-t AP-vel a vízvonalon érdemes célozni, persze attól még marha nagy lutri.

Persze,tudom hogy lutri.De sajnos nagyon sokszor csak menekültem vele a dd-k elől,hála a "segítőkész csapattársaknak" az ap volt be töltve.Amikor pár kilométerre fel bukkant a dd,nem kockáztathattam meg,hogy várok fél percet,amíg he lövedéket töltök be.De ezt csak az Izumo esetében figyeltem meg.Viszonylag jól sebezte a dd-ket az Ap.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25702 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Értettem én, csak arra akartam célozni, hogy a játékmechanikában benne van, hogy AP-vel is el lehet tüntetni DD-ket, de az is lehet, hogy kapott egy furcsa buffot az Izumo, ami nem lenne random meglepő, mert az Izumo játékstílusában benne van, hogy elég védtelen a DD-kkel szemben.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.