- Köszönetek: 2295
BigaC írta: ...2-3M kredit kell "csak" az Iowához, annak a lövedékei legalább gyorsabbak.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
aJames Onedin írta:
Ez is érdekes a játékban.Amikor Izumom volt az ap-je vitte a dd-ket rendesen...leopardusz írta: Az AP késleltetett gyujtást jelent, vagyis kell egy biz vastagságu páncél, hogy aktiválja a gyujtást, ha az nincs meg, simán áthalad robbanás nélkül a hajótesten. Ha viszont aktiválódott, akkor is nem azonnal robban, hanem a másodperc egy biz tört része alatt (0,000.... sec), olyan elgondolással, hogy a külső páncélt elhagyva a lövedék a hajótest belsejében robbanjon, a lehető maximális pusztitást okozva.
Ezért van h a csatahajók APja sebzés nélkül szokott a kisebb hajókon átmenni.
S ezért van, hogy, elméletben legalábbis, a német csatahajók kétfedélzetű péncélja hatékonyabb volt, mint az amcsik egybe páncélfedélzete, mivel a magasból lehulló AP áthatolt a felső, vékonyabb fedélzeten, ami aktiválta a gyujtót, s igy a robbanás megtörtént még a második fedélzet felett, igy nagyon gyenge hatással...
Persze,tudom hogy lutri.De sajnos nagyon sokszor csak menekültem vele a dd-k elől,hála a "segítőkész csapattársaknak" az ap volt be töltve.Amikor pár kilométerre fel bukkant a dd,nem kockáztathattam meg,hogy várok fél percet,amíg he lövedéket töltök be.De ezt csak az Izumo esetében figyeltem meg.Viszonylag jól sebezte a dd-ket az Ap.Benign_Wolf33 írta:
aJames Onedin írta:
Ez is érdekes a játékban.Amikor Izumom volt az ap-je vitte a dd-ket rendesen...leopardusz írta: Az AP késleltetett gyujtást jelent, vagyis kell egy biz vastagságu páncél, hogy aktiválja a gyujtást, ha az nincs meg, simán áthalad robbanás nélkül a hajótesten. Ha viszont aktiválódott, akkor is nem azonnal robban, hanem a másodperc egy biz tört része alatt (0,000.... sec), olyan elgondolással, hogy a külső páncélt elhagyva a lövedék a hajótest belsejében robbanjon, a lehető maximális pusztitást okozva.
Ezért van h a csatahajók APja sebzés nélkül szokott a kisebb hajókon átmenni.
S ezért van, hogy, elméletben legalábbis, a német csatahajók kétfedélzetű péncélja hatékonyabb volt, mint az amcsik egybe páncélfedélzete, mivel a magasból lehulló AP áthatolt a felső, vékonyabb fedélzeten, ami aktiválta a gyujtót, s igy a robbanás megtörtént még a második fedélzet felett, igy nagyon gyenge hatással...
AP-vel ha a vízvonalon célozzák a DD-ét esélyes, hogy a víz aktiválja a gyutacsot és így lehetnek olyan találatok, amik a hajótestben robbannak.
Tehát DD-t AP-vel a vízvonalon érdemes célozni, persze attól még marha nagy lutri.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.