Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #26774 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Engem most bannoltak ki chat-ről 1 napra :D Már kezdett eldurrani az agyam, a sokadik bukó után. Egyszerűen nem foglal a csapat, csak hátul cempel mind, olyan távról, hogy a foglaló köröket éppen hogy belövik, ha spotolja valaki nekik. Sorozatban előfordul, hogy 1-2 AFK van a csapatban. Az uccsó meccsen is írták, hogy a Furutakánk AFK, csak az az érdekes, hogy a hajó megy, fordul stb., csak lőni nem lő, nem csinál semmit. Ilyenek miatt van folyamatos vereség. Ha tetszik neki a hajó, nézegesse a kikötőben, mást meg hagyjon játszani....
Le idiótáztam a csapatot, noob-oztam a csapatot, gondolom ezért a ban, lelkükre vették az igazságot. Az egyik hencegett is, hogy mit ugatok, lőtt 3 citadellát. Volt nekem is pár....

A bann-t már én is várom,mert mindig szitkozódom a leming,és a segítség nyújtás hiánya miatt.Teljesen feleslegesen,de mégsem tudom meg állni,hogy ne tegyem. :) Az lenne a megoldás,ha az én kliensemben nem is volna chat.Úgyis tök felesleges....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26775 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma kicsit nagyobb lehet a gyökérkoncentráció a levegőben...8csatából 7 bukta de hogy?! kettőt nyert helyzetből....Bayernel egyedül próbálom védeni a bázisunkat Yorck,Blyska, König trió ellen.. többiek vadul vágtatnak az ellen bázisa felé...halkan jelzem valakinek vissza kellene jönni segíteni...semmi, tör előre a hadsereg...ezek 3an már bázison belül...utolsó párszáz hp-m ég amikor valamelik generalisszimusz vadul írogat,hogy védd meg a bázist...baszod tényleg??? amikor még lett volna lehetőség rá akkor mé nem?

Ez volt az utolsó csata a 8ból,itt már az asztal sarkát harapdáltam....

A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, James Onedin, leopardusz

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26780 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenverte netbe már?! Megyek fubukival, egyik helyzetben torpedóznék ,de elszáll a net (kb 2 napja), és ennyi volt

Komolyan, ezt lehozták csak pontokkal -.-"
Ilyenkor mindig azt kívánom, hogy én kapcsoljam be a kétszeres szorzót a csata végén.
-70k credit, ok -.-
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Grievous által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #26783 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kicsit kezdem unni hogy állandoan tier+2-be rak.

Több
8 éve 7 hónapja #26785 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Dühöngőbe rakom, de magamra vagyok dühös, mindkettő sokkal jobb lehetett volna, de a végén elbíztam magam... :(

A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, llw99

Több
8 éve 7 hónapja #26788 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: Az lenne a megoldás,ha az én kliensemben nem is volna chat.Úgyis tök felesleges....

Aslain modban van egy opció/mod a chat kikapcsolására. ;) :cheer:

Agyatlanok közt :

Csapattársaim úgy hulltak mint ősszel legyek, kivéve a sims és a Nagato.
Velük sikerült még pár percig feltartani az ellenfelet...
Jó lett volna nyerni... :angry:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.395 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.