- Köszönetek: 490
A bann-t már én is várom,mert mindig szitkozódom a leming,és a segítség nyújtás hiánya miatt.Teljesen feleslegesen,de mégsem tudom meg állni,hogy ne tegyem.tyer82 írta: Engem most bannoltak ki chat-ről 1 napra
Már kezdett eldurrani az agyam, a sokadik bukó után. Egyszerűen nem foglal a csapat, csak hátul cempel mind, olyan távról, hogy a foglaló köröket éppen hogy belövik, ha spotolja valaki nekik. Sorozatban előfordul, hogy 1-2 AFK van a csapatban. Az uccsó meccsen is írták, hogy a Furutakánk AFK, csak az az érdekes, hogy a hajó megy, fordul stb., csak lőni nem lő, nem csinál semmit. Ilyenek miatt van folyamatos vereség. Ha tetszik neki a hajó, nézegesse a kikötőben, mást meg hagyjon játszani....
Le idiótáztam a csapatot, noob-oztam a csapatot, gondolom ezért a ban, lelkükre vették az igazságot. Az egyik hencegett is, hogy mit ugatok, lőtt 3 citadellát. Volt nekem is pár....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Aslain modban van egy opció/mod a chat kikapcsolására.James Onedin írta: Az lenne a megoldás,ha az én kliensemben nem is volna chat.Úgyis tök felesleges....
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.