Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #26711 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most játszottam nem értem szerintem müködik. :dry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Gaga
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #26712 Írta: Gaga
Gaga válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már jó.Egy 20 percig nem volt szerver...pedig már mondták biztos szergejnek, legalább delelőtt ne igyon :woohoo:

Több
8 éve 7 hónapja #26715 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Dühöngő
" A hiba az Ön készülékében van"
:)

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26764 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG komolyan gondolja ezeket a csatákat. (sajna képet nem tudok berakni, folyton hibát ír, összesen 2000 sebzést sikerült összehozni, tier VII-es CV-vel VIII-as és IX-es hajókkal szemben).
Az ellen ranger-nek nem volt vadász százada (de nemis igen kellett neki, a bombavetői és torpedóvetői símán leszedték a vadászaimat). A támadóimat meg a hajók légvédelme (ennyit ér, mikor +1,2 tierbe rakja a hordozót. Persze a napokban volt olyan csata, ahol a Bayer-nel és többségében VI-os tierű hajókhoz VIII-as hordozót rakott be....
CV-nél tán még jobban számít a random faktor, sokszor nem tudom, mire, hogy merjek rátámadni (volt, hogy IX-es BB-be szinte veszteség nélkül bele tudtam küldeni a támadó rajokat, máskor meg egy VII-es BB szétkapja....).
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja tyer82 által.

Több
8 éve 7 hónapja #26769 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
A gond az, hogy hihetetlen mennyiségű gyökér játszik, ami alapvetően szinte már mindennapos, de sokszor ha meggebedsz akkor sem tudod ellensúlyozni azt a tömény mennyiségű hibát, amit a társaid elkövetnek. Tiszta sor, hogy free-játék és a szórakoztatás a cél, de ez csapat játék is egyben, igaz szavam nem lehet mert itt csapat szinten mentek a birkák a vágóhídra. Ebben a csatában rögtön kiiktattam az ellen cv-t, azaz a saját csapatomnak nem kellett légitámadás miatt aggódnia, az egyik rombit végig világítottam, amíg ki nem kapták, sorba támadtam a célokat, áhhh....

Több
8 éve 7 hónapja #26771 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ne, a gyökerek száma megoszlik a saját csapatod meg az ellenfél között, fifty-fifty, amennyire téged hátráltatnak a saját gyökerek, pont annyira teszik azt az ellen jó játékosaival is :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.