Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26676 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
8 perces történet
Ellen Königsbergje nyílegyensen végighajókázta - nekem merőlegesen - a mapot és a 4-5 szalvóval is úgy voltam 1-2k-t sebezgettem lol
Meccs elején még nevetgéltem is az RNG-jén, aztán persze magamba: egyszer úgyis cita lesz gyerek, ha igy mutatod magad. Nem lett, 8. percben véget ért a csata.

Egyébként épp kedvem volt már 80% fölé tornázni a Harunám win ratejét, de a játék úgy döntött inkább másképp szorakoztat
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Benign_Wolf33 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26677 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor nem érzem egyedül magam, hogy a mai nap így járok folyamatosan. Volt 1-2 értékelhető meccs, aztán vége. Ellen veszteség nélkül bedarál, ilyenkor a másodlagosak sem úgy muzsikáltak, ahogy kellett volna (2-3 km-re lévő romboló összesen 800-900 Hp-t vesztett....). Amúgy elég hülye az MM leosztás is, 5 Bb és DD és 2 db CA (persze a mi cirkálóink és rombolóink azonnal elhullanak).

Több
8 éve 7 hónapja #26678 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai nap eddig:
2 bayern bukta (az elsőt linkeltem, 2.-on 94k sebzés t8-ban)
1 győzelem a némettel
1 győzelem izumoval 23k sebzésre -.-"
1 győzelem fubukival, de...

...
Füstben vagyok, iowat akarok emgtorpedózni 4.3km-ről, pályaszélé vagyok. Kiírja hogy spotolva vagyok, jó, kimegyek a füstből, kiírja megint hogy spotolva vagoyk, akkor előbb mi volt? Aztán hajóorromat iowa felé mutatom, de kiszed 80%-nyi hp-mról, közben tirpitz is lőtt, 40k sebzés csak a csata végére, honfi társunk gearrel kicsit jobban járt 83. hely a 10-es szovjet dd-vel)

Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #26679 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
jól van, Izumo, 65k sebzés, bukta, -110k credit. Aztán Bastion mód, elfoglaltunk 3 bázist, majd emiatt nem volt idő sebezni, meghalt mindkét oldalról összesen 5 hajó és ennyi volt a csata. WG biztos votl abban, hogy ez a pontrendszer mindig célszerű?

Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #26688 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Reggel volt 1-2 elég jó meccsem, azt hittem változik picit a helyzet, de tévednem kellett. Azóta ismét a "daráló" bukó meccsek jönnek (ellen allig veszít hajót, szinte még sebzést is!!!).

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #26689 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én ilyeket bukom

a másodiknál felhivnám a figyelmet az xp elsö Omahára na ö vesztette el ezt csatát. ,és ez fasz megvan gyözödve hogy ö mindent megtett.
1. wowreplays.com/Replay/17689
2. wowreplays.com/Replay/17690
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.