Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #27695 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Meg lett nerfelve a CV-s pénzkeresés, de ez már egy javított verzió, előtte hihetetlen szar volt

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #27696 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam 3 hajót csak le tudok szorozni másfél két óra alatt, így naivan. Ja, fubukival mentem 4 buktát -.-
5. meccset nyertük, t6, 86k sebzés (előtte 1000 és 30.000 közöttiek voltak).

Több
8 éve 7 hónapja #27702 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Alex0303 írta: Ez a retek már genyóbb mint a tankos szaruk amit már egy éve ott hagytam ép e miatt.
Itt totálisan csak az RNG játszik...
Semmi közöd az egészhez, max annyi, hogy kire irányítod a csövedet, a többit majd a program eldönti...
1 vs 1 ben mutatkozik meg az egész legjobban, mikor azonos típusú hajók csapnak össze, főleg csatahajó vs csatahajó nagyon szemléletes e téren...
SZEMETEK!!!

Hmmm...

ad 1.: az én csatáimban én játszom, nem az RNG... az a Te csatáidban játszik.
ad 2.: lehet, Neked semmi közöd az egészhez... nekem annyi biztosan van, hogy amit el lehet b...ni, azt elb...om biza... amit nem, azt is, s nem a program teszi helyettem.
ad 3.: hmmm, csatahajó... 1 vs 1... jól hangzik... nem tudom, a Training benne van-e már alapból, vagy az Aslainnál köll bekapcsolni, de ha TS3-ad van, ha bent látsz, szólj, szívesen meggyőznélek az állításaid ellenkezőjéről...

Több
8 éve 6 hónapja #27706 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Ghostsaker írta: Előfurdult már veletek, hogy utolsó pár száz HP-val zúztok, "kemény" csatában másodlagosok záporában torpedót indítok(DD, CA és néhány BB esetén), hogy nehogymár büntetlenül öljenek a közel merészkedők :whistle: , egér kattan, hallom a szisszenést :pinch: és nem csobban a torpedó, mert abban a pillanatban jön a beérkező halálomat okozó salvo :sick: :sick: de a torpedó már nem jön ki a csőből :blink: . Ezt miért csinálja a játék? tolásian megfoszt a killtől és a vele járó utólagos halálért járó plecsnitől? annyira idegesítő... :evil:

először is, azért csinálja, mert torpedót inditasz... :P , azt jelenti hogy teljesen az oldalad mutatod az ellenfélnek, ha vak lenne is belédtrafálna, főleg olyan közelségből amit sejtetsz...
amugy meg, ha ki is jönnek a torpedóid, azonnal nem fogsz velük ölni, szóval ne bánkódj ;) ugyanis van az a biz. holt távolság a torpik számára, amig élesednek, pl egy közvetlenül melletted levő hajóban nem fognak robbanni

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #27707 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: először is, azért csinálja, mert torpedót inditasz... :P , azt jelenti hogy teljesen az oldalad mutatod az ellenfélnek, ha vak lenne is belédtrafálna, főleg olyan közelségből amit sejtetsz...
amugy meg, ha ki is jönnek a torpedóid, azonnal nem fogsz velük ölni, szóval ne bánkódj ;) ugyanis van az a biz. holt távolság a torpik számára, amig élesednek, pl egy közvetlenül melletted levő hajóban nem fognak robbanni

Lehet benne valami :silly:
Mivel csak a Mutsuki és Campbeltown rombolóim vannak, ezért ezek az uccsó HP-s torpedó indításaim főként a Tizpitz-Scharnhorst-Gneisenau BB trióimnál :whistle:, illetve a cirkálóimnál fordulnak elő, amiket mókásan 1,5-3,5 km távolságból indítanék, és nem sűrűn kerülik el :pinch: (feltéve, ha bejön, hogy halálom előtti pillanatban elengedhetem :side: )
Ezt a közvetlen mellettem indított, ledobott torpedó esete személyes tapasztalat, hogy túlélhető, mert volt, hogy a CV manuális dobása a hajóm oldalától 2 m-re csobbant, és az az egy torpedó ami telibeágott :S volna nem is ment tovább, csak a többi :whistle: ....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Ghostsaker által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #27709 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ne hagyd magad félre vezetni .A Roonal is igy jártam ami azé 50k hp.

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.