Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja #27714 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Vlakai magyarázza le nekem, hogy Izumo 2 ágyújából szálló 6 lövedék HOGY A FRANCBA NEM TALÁLTA EZ AZ OLDALÁT MUTATÓ FUBKIT 3KM-RŐL?! 1 lövedék eltalálta, de utána vígan odament mellég és kitorpedózott a francba 30k hp-ról -.-
180kxp van rajta, közel a yamato, de mégis messze

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #27715 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát egy japán mondással élve és kissé átrakva WoWs-ra:

"Hai, sorehau RNG" :whistle:

De nem tudom én sem jobban magyarázni..... bár érdekes, hogy a másodlagosod miért nem intézte el :blink:

vcsaba1968:
nem hagyom magam, volt már, hogy 500 m-en belül intéztem el egy ramolni vágyó New Orleans-t :pinch:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Ghostsaker által.

Több
8 éve 6 hónapja #27716 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
repcsik ellen többször is megcsináltam azt, h szembefordultam a közeledő torpedóvetőkkel, igy a torpedóikat csak tul közel tudták kioldani, s mikor elértek még nem voltak élesedve... B) :whistle:

Több
8 éve 6 hónapja #27719 Írta: Grievous
szembe volta mvele a torpedók miatt, de azokat később indította el, mikor olyan 10-11 óra irányában volt, másodlagosok meg úgy még nem igazán tüzelnek (meg nem is láttam eddig túl sok hasznát, elég keveset sebeznek, ha sebeznek egyáltalán)

Kövi csata izumoval: 50k sebzés, 9000 hp a meccs végére, alsú mezöny, de győztes

19 lepattanóm volt, köztük papírokról is. Elégé kaptam az áldást, mikor a csapat nagyja C-ről hirtelen megfordulva elindult A-ra és izumo nem egy szélvész, agyonpáncélozott ladik

De ma inkább ez csapta ki a biztosítékomat

Megyek A-ra, hirtelen felbukkan a Sims és a lengyel, rögtön felspotolnak, menekülőre fognám, de vígan utolérnek (aktiválva volt a boost, de a végén vadászok is fölém jöttek, akkor meg már mindegy)
be akartam rakni a csapatlistás képet, de túl nagy volt a rendszernek ez a színkavarkád, alulról 3. voltam ezzel a sebzéssel is....

Kövi meccsben meg t6-osok közt meg szereztem 80k sebzést, szerencsére nyertük
Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #27724 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor rombolóval vagyok s van hordozó is, óvatosabban kezdek. Addig nem távolodok el a csapattársaktól mig nem látszik tisztán hogy merre is mennek az ellenséges repcsik... Elhagyatott helyre egyedül semmiképp :whistle: tul sokszor megjártam már ott...

Több
8 éve 6 hónapja #27727 Írta: Grievous
A repcsik azután jöttek ,hogy már réges-rég felspotoltak és már megpróbálta a cv automata torpedózással 3 rajzzal kicsapni az NC-t, természetesen misselt.

MIkor van cv akkor én is, csak azért a 2 dd-re nem számoltam ott, max egyre

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.