Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #27682 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő
Előfurdult már veletek, hogy utolsó pár száz HP-val zúztok, "kemény" csatában másodlagosok záporában torpedót indítok(DD, CA és néhány BB esetén), hogy nehogymár büntetlenül öljenek a közel merészkedők :whistle: , egér kattan, hallom a szisszenést :pinch: és nem csobban a torpedó, mert abban a pillanatban jön a beérkező halálomat okozó salvo :sick: :sick: de a torpedó már nem jön ki a csőből :blink: . Ezt miért csinálja a játék? tolásian megfoszt a killtől és a vele járó utólagos halálért járó plecsnitől? annyira idegesítő... :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #27683 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
így már én is jártam. meg mertem volna esküdni, hogy én is előbb nyomtam meg.
mondjuk nem hiszem, hogy szándékos lenne, valami bug lehet, vagy hűen modellezik, hogy bár a parancsot kiadták, de a torpedók megsemmisültek mielőtt kirepülhettek volna :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #27684 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen redszeresen csinálja a WG egyik buzisága

Több
8 éve 7 hónapja #27689 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő
Oké, hogy kiadták, de ha már szisszen a sűrített levegős palack ,az azt jelenti, hogy kilövi-kiröppenti az indítócsőből a halacskát... a WG nem kapott még ilyen irányú káromkodóan panaszkodó levelet?

Több
8 éve 7 hónapja #27691 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a retek már genyóbb mint a tankos szaruk amit már egy éve ott hagytam ép e miatt.
Itt totálisan csak az RNG játszik...
Semmi közöd az egészhez, max annyi, hogy kire irányítod a csövedet, a többit majd a program eldönti...
1 vs 1 ben mutatkozik meg az egész legjobban, mikor azonos típusú hajók csapnak össze, főleg csatahajó vs csatahajó nagyon szemléletes e téren...
SZEMETEK!!!

Több
8 éve 7 hónapja #27693 Írta: Samy_Hun
Samy_Hun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már kínomban elkezdem a japán cv ágat... megyek egy ilyen kört és csak ennyit ad... miért ilyen kevés az xp meg a lóvé egy ilyen kör után??? sztem 4es szinten majd 107k dmg azért nem semmi... és ez a jutalom?!
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.458 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.