Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28126 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A csetet olvassáttok :sick: kedves honfitársunk rövid tömör megjegyzése, miután kilőttek, mert csak én mentem segíteni a DD-inknek ....csapattársvolt T9-el. Semmit nem írtam, ez még a csata elején volt ... engem löttek ki elsőnek :(

Shadowdoom89 a neve.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja szabi62 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28134 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
ÓÓ ne akadj fent ezen van egy halom ilyen, ezerszer elmondtam nem kell olvasni mit írnak teljesen felesleges semmi érdemit nem írnak ott. Nekem azért nincsenek ilyen kalandjaim mert én egyáltalán nem nézem.

Több
8 éve 6 hónapja #28135 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: Dühöngő

szabi62 írta: A csetet olvassáttok :sick: kedves honfitársunk rövid tömör megjegyzése, miután kilőttek, mert csak én mentem segíteni a DD-inknek ....csapattársvolt T9-el. Semmit nem írtam, ez még a csata elején volt ... engem löttek ki elsőnek :(
Shadowdoom89 a neve.

Nekem is volt hozzá szerencsém a héten. Azt szerette volna, hogy tankoljam neki Donskoi-al a Yamát, de mivel nem tettem eleget a kérésének így én is egy ócska b.zi lettem. :lol:

Több
8 éve 6 hónapja #28136 Írta: TCS73
TCS73 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Biztos arra vágyik, hogy langyik legyetek, mert rólatok álmodozik esténként! B) Esküszöm, simán bevállalnám a plusz várakozási időt csata előtt, ha az ignore listádon lévő játékosokkal nem rakna be egy meccsbe.

Több
8 éve 6 hónapja #28176 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hétvége van .... azthiszem ennyi elég

Több
8 éve 6 hónapja #28181 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Dühöngő

Lenooboztak a végén, mert csak én maradtam életben, az utolsó Zikasa ellen harcoltam és padló gázzal siettem a Transzihoz. Most mé? Azért maradtam le, mert a Rasputint lőttük ki haverral.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.