Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28051 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na ilyenre sem sokat emlékszem,majd 400 alap XP-vel a második legjobb vesztes előtt,szerintem én azért megtettem amit tudtam,nem rajtam állt a vereség... :unsure:

Persze,most jön a chat a másik csapattól,akik nyertek, az egyik angol cirkálós idióta riportolt és bannoltatni akar valamilyen tiltott mod miatt (igaz csak az Aslain aktuális mod van fent,de nem emlékszem,hogy egy hivatalos mod tiltott lenne). Igaz én süllyedtem,ő túlélte 300-400 XP-vel amikor harcoltam vele,mert oldalba kapott egy Bayern. Igaz kapott 23000 XP minuszt tőlem,biztos ez nem tetszett a hülyének. Ilyenkor mindig rájön az ember,hogy mennyi idióta van a világon,és ebben a játékban is... :angry:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja llw99 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28054 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: BigaC, hatsuharu rosszabb, mert szintén 2x3-as torpedó eloszlás, mutsuki jobb álcával rendelkezik hatsunál ,így hamarabb felspotolja, de a fubukira meg rakható álcanövelő modul, így az is hamarabb fogja felspotolni a hatsut. Csak grindeolni kell mindkettőt, néha bead egy jó meccset, de nekem pl nem jöttek be. Hátha -1 tierben jobbak lesznek majd dd ág változáskor.

ez tök jó hír. :) de mintha a lövegei jobbak lennének, mert az upgradelt Mutsuki 2 béna lövegével csak menekülni lehet.
elvileg a -20% range skilles kapitány lesz rajta is, tehát kicsit gyorsabb lesz a torpedó a 8km-en.
valahogy ég és föld van a low tier és a high tier torpedózás között. A Kamival, sőt most az új brit cirkálókkal van egy csomó találatom, de ezek a high tier torpedózgatások nehezebbnek tűnnek. kivéve persze a Shimakaze meg Kagero torpedófelhőt. high tierben szerintem eddig többször találtam a Mogami, a Hipper és főleg Kutuzov torpedóival, mint a high tier rombolóimmal :)

Több
8 éve 6 hónapja #28057 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
MIndenki jobban észleli a torpedókat, az a gond, vagy modullal, vagy skillel, vagy csak figyelnek :(

Lövegek terén tényleg jobb, mert duplás lesz, de fubuki 3 löveggel is rendelkezik, így gond van, ha összefutsz vele, de általában előbb meglát téged, mint te őt :D

Én is használtam a skillt, de skill resetkor levettem, Kageroun nem jönne jól, gondolom Yuugumon se lenne hasznos, ha a mostani torpedóértékek átvenné.

Több
8 éve 6 hónapja #28088 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Francokat már -.-
Fubukit próbálnám leszorozni:
40k bukta
27k, bukta
12k bukta

majd ötezerre?! meg nyerünk, vicc. Kagerou 5.1-es camojával hamarabb felspotol ,oda lettr a hp-m nagyja, senkit se tudtam megtorpedózni, végén egy killt lelpotam 400hp-ról, majd a csoda lévén nem szedett ki a bismarck a végén.

Utána 40k sebzést összehozok, de taiho fedélzetét nem ütöm át?! Utána kiszedett a bombázóival, mert előtte bekaptam egy torpedó találatot tőle.

151k xp, amint meglesz a 156k, megy eladásra. Úgy is kell forgatni a creditet.
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28090 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
ilyenkor nem kapjak agyvérzést

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja vcsaba1968 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #28092 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Befejeztem amikor kilöttek 900-600ra álltunk egyenlö hajoval és a vége

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.