Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja #28205 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenem már?!

Izumoval megyek, jó tier, viszonylag nagy pálya, összelövök 144k sebzést, kikerülöm a lengyel dd torpedóit, mondom jól van, aztán torpedó becsapódás történt. Hát myoukou kolléga eltalált, majd el is süllyesztett, mert volt 800hp-m és nem volt javítom, mert az előtte lőttem el. ÉS EMIATT VESZÍTTETTÜNK?! Ellennek 2 bázisa volt, 2 hajója, nekünk kicsit több hajó, de a pontelőny miatt bázist kellett volna foglalni, de nem volt rá idő, myoukou meg misselte a bensont, így buktuk.
Csapattárs killnél ellen kap pontot vagy csak nekünk csökken?

ahhoz képest, hogy a lengyel a végén 3.5km-re volt, nem igazán darálta a másodlagosom, de ahogy néztem, Amaginak sokkal jobbak a statjai, ugyanolyan kapitányi skillekkel :dry:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28221 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Három hónap után ezen a hétvégén benéztem milyen változások történtek. Hát továbbra is 10 csatából talán 2-3 amit játszani lehet. Nevetséges, hogy minden csatába jut 2-3 pink szerencsétlen és ha valamilyen zászlót merek felrakni a szemét MM és a pink had hatványozottan jelentkezik. Az event érdekes lenne de feladatok összepászítása nevetségessé teszi. Kár volt érte így elrontani.
Összességében továbbra sem tudom csodálkozni, hogy nem tud felemelkedni a játékosszám 30k fölé. Kár egy jól kidolgozott játékot apróságokkal semmirevalóvá tenni. Sok sikert mindenkinek a továbbiakhoz.

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28222 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Istenem már?!

Izumoval megyek, jó tier, viszonylag nagy pálya, összelövök 144k sebzést, kikerülöm a lengyel dd torpedóit, mondom jól van, aztán torpedó becsapódás történt. Hát myoukou kolléga eltalált, majd el is süllyesztett, mert volt 800hp-m és nem volt javítom, mert az előtte lőttem el. ÉS EMIATT VESZÍTTETTÜNK?! Ellennek 2 bázisa volt, 2 hajója, nekünk kicsit több hajó, de a pontelőny miatt bázist kellett volna foglalni, de nem volt rá idő, myoukou meg misselte a bensont, így buktuk.
Csapattárs killnél ellen kap pontot vagy csak nekünk csökken?

ahhoz képest, hogy a lengyel a végén 3.5km-re volt, nem igazán darálta a másodlagosom, de ahogy néztem, Amaginak sokkal jobbak a statjai, ugyanolyan kapitányi skillekkel :dry:

A másodlagosok a Yamaton nagyon jók, de csak ha az 5. skill is meg van rajta , nekem egy csata alatt átlag 50-100 másodlagos találatom is összejön, de volt már olyan, hogy 230 is sikerült.
Közben megnéztem ,mert rémlett , hogy neked is meg van az 5. skill. Viszont azt nem tudom, hogy az upgadeknél mid van ,mert nekem az így fest
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 6 hónapja #28224 Írta: Grievous
A másodikat nem ismerem fel, biztos nincs fent.

DE EZ MI?! Feljövök ide, beírom a dolgot, megyek vissza, elindítom a kövi csatát 2x kivág a játék a bejelentkezési részhez, fubuki majdnem megölt, de kicsaptam azért a végén, mikor 1/3-d hp-m volt, és eltelt 10 perc és volt 12600sebzlsem, köszi rendszer -.- Végére lett 77k sebzésem, de 144k-t jobb lett volna leszorozni, mint 77k-t ahol semmit se tudtam csinálni a rendszer miatt -.-

Másnál is előfordul, vagy csak a nem gamer gépem miatt volt? (néha elöjön ilyenkor)

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28229 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Másnál is előfordul, vagy csak a nem gamer gépem miatt volt? (néha elöjön ilyenkor)

Régebben nekem is előfordult, hogy csata közben kidobott a bejelentkezési képernyőre.
Mostanában nem. Talán mert a nyáron megemelték a net sebességet. Lehet ilyenkor túlterhelt...

Apropó! Itt említette valaki a pink játékosokat. Felvilágosítanátok, hogy ők miért pinkek?
Köszönöm!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja kg1003 által.

Több
8 éve 6 hónapja #28232 Írta: Grievous
Hát, nálam a net nem mindig játszhat közben, mert koliban elégé jó a sebesség.

Pink az csapattárs sebző/gyilkos. Egy bizonyos hp veszteséget kell létrehozni, de ennek mértéke fogalmam sincs mennyi, mert nálam volt olyan, hogy Coloradom másodlagosai eltalálták azt a dd-t, aki mögé bementem (ő füstben volt), ami felgyújtották és emiatt halt meg (egy bb ellen harcoltam). Nem tudom mennyi hp-t vesztett, vagy arányosan számít-e, mert pl tegnap meghaltam csapattárs torpedói miatt, de nem lett rózsaszín.

Oldalmegjelenítési idő: 0.433 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.