Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #30174 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
NC-re a lőtáv növelőt nem is fejlesztem ki, veszem meg. 20 km felett minek lőjek? Megy az első irányzó lövés, aminél nagy eséllyel eltűnik a spot a célról, így ha újra megjelenik, ismét irányzó lövés kell, így nem sok értelme van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #30175 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én amondó vagyok, hogy amíg végtelen a lőszer, meg kell próbálni messziről is találni, nincs minden hajón Incoming Fire Alert. Ritkán sikerül, de annál örömtelibb, ha valaki kap >20km-ről egy citadellát.
Főleg kisebb tier csatahajók későn veszik észre, jó célzásnál 1-2 gránát betalálás is dmg. Például a Tirpitz is igen érzékeny messziről, fedélzet felől érkező AP-re.
Tényleg nagyon ritkán, beesik egy több citadellás devastating strike gyanútlanul (és IFA nélkül) hajózó cirkálóknak is, azért már megérte jó sokszor mellé lőni... :)

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #30176 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
nekem rajta volt lötávnövelö NC de lecseréltem másodlagos növelés és pontosítás,ugyanígy kapitány skilleknél is másodlagosra van minden ami lehet meg torpi észlelés, messzíre lö pontosabban segít rombolokat is vadászni meg repcsiket ís lekapja,,amugy még fordulás segítö meg célbefogó rendszer hogy még pluszba elöbb jelezze a torpikat,,nem is szoktak csak nagy rítkán megtorpizni,,ezek a beálítások beváltak,,,ja meg jutalom 8 as takaóra ráraktam ma 3 milla kredítér kormány3 at-40% lapátátfordulás meg még felraktam -50% motor max seb elérés,,olyan lett mint az álom,sokba fájt de nagyon kellet rá,,76 lett a manöverezhetösége,,úgy fordulok vele a csókáknak a fedélzeten ki kell kötni magukat,nehogy lerepüljenek :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja reveszlaci által.

Több
8 éve 5 hónapja #30177 Írta: tyer82
A lőtáv növelő alatt a kifejleszthető moduloknál lévőre gondoltam :)

Több
8 éve 5 hónapja #30180 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
én is,,27,3 ra lött vele NC ,de másodlagos növelésre és pontosításra cseréltem ;)

Több
8 éve 5 hónapja #30190 Írta: tyer82
Nagyon idegesítő ez a nagy ingadozás találatban és sebzésben. Ezt leginkább BB-knél veszem észre. Mikor megvettem Gneseinau-t, 10-15 km-ekről rombolókat szedtem ki, most meg ilyen távról egy oldalát mutató BB-t, cirkálót alig találok el (a távolsagtártás jó, csak a lövedék az ellen hajójának bal ill. jobb oldala mentén csapódik vízbe). Sőt, nemegyszer volt, hogy 5-8 km-en belűl is a hajó előtt esett le szinte a lövedék :S

Oldalmegjelenítési idő: 0.461 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.