- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szerintem az is maradhat....Hidd el hogy ez nem igaz...Játszottam már prém nélkül is,sokat...Dewri írta:
PzPuma írta: Komolyra fordítva a szót, tessék ennyit ér a prémium fiók...
Én mondjuk nem azt mondom, hogy a prémiumos mindig nyer...
Szerintem a prémiumosnak jobban adja a játék, értem itt a pontosságot, találatot, sebzést. Kevesebbszer kap 830/1020 sebzéseket full salvokra, kevesebbszer lövi körbe a biztos célpontot, ilyen apróságok. Esetleg őt is kevesebbszer találják el, kisebb sebzéseket kap (pl nekik lövöm a 1020-at zsinórban...). Vagy éppen a konténerekből hasznosabb dolgok esnek nála.
Egyszer egy wotos topikban is felvetettem ezt és kaptam olyan hozzászólást valami programozásban jártas emberkétől, hogy semeddig nem tart olyan algoritmust berakni, ami olyanokra figyel, hogy ha a 0 összeget befizető rálő a 100ezret befizetőre, akkor más legyen az érték (sebzés/átütés/pontosság), mint fordítva. Nem állította, hogy így is van, csak mondta, hogy könnyen megoldható programozásilag...
Persze kellene egy nagy összehasonlító tesztet csinálni egyszer valakinek ezügyben, addig ez csak összeesküvés elmélet...
Dewri írta: Persze kellene egy nagy összehasonlító tesztet csinálni egyszer valakinek ezügyben, addig ez csak összeesküvés elmélet...
Dewri írta:
PzPuma írta: Komolyra fordítva a szót, tessék ennyit ér a prémium fiók...
Én mondjuk nem azt mondom, hogy a prémiumos mindig nyer...
Szerintem a prémiumosnak jobban adja a játék, értem itt a pontosságot, találatot, sebzést. Kevesebbszer kap 830/1020 sebzéseket full salvokra, kevesebbszer lövi körbe a biztos célpontot, ilyen apróságok. Esetleg őt is kevesebbszer találják el, kisebb sebzéseket kap (pl nekik lövöm a 1020-at zsinórban...). Vagy éppen a konténerekből hasznosabb dolgok esnek nála.
Egyszer egy wotos topikban is felvetettem ezt és kaptam olyan hozzászólást valami programozásban jártas emberkétől, hogy semeddig nem tart olyan algoritmust berakni, ami olyanokra figyel, hogy ha a 0 összeget befizető rálő a 100ezret befizetőre, akkor más legyen az érték (sebzés/átütés/pontosság), mint fordítva. Nem állította, hogy így is van, csak mondta, hogy könnyen megoldható programozásilag...
Persze kellene egy nagy összehasonlító tesztet csinálni egyszer valakinek ezügyben, addig ez csak összeesküvés elmélet...
Van egy másik accom ahol egyetlen percet sem játszottam prémiummal(így van némi összehasonlítási alapom) és ha szívatni akar a rng, wg vagy a atyaúristen akkor hidd el nekem mindegy hogy van prémiumod vagy nincs.Dewri írta: Szerintem a prémiumosnak jobban adja a játék, értem itt a pontosságot, találatot, sebzést. Kevesebbszer kap 830/1020 sebzéseket full salvokra, kevesebbszer lövi körbe a biztos célpontot, ilyen apróságok.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.