Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31354 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem hiszünk mi itten semmiféle összeesküvés elméletetbencsak abban hogy a WG támogatja a fizetös játékosokat :lol: .
Más :a mai két legjobb csatám

a többi 30k-0 között függetlenül atto hogy nyertes vagy vesztes volt.A Kmikaze két 0-ás nyertes csatát tudot össszehozzni.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31355 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta:

PzPuma írta: Komolyra fordítva a szót, tessék ennyit ér a prémium fiók...

Én mondjuk nem azt mondom, hogy a prémiumos mindig nyer...

Szerintem a prémiumosnak jobban adja a játék, értem itt a pontosságot, találatot, sebzést. Kevesebbszer kap 830/1020 sebzéseket full salvokra, kevesebbszer lövi körbe a biztos célpontot, ilyen apróságok. Esetleg őt is kevesebbszer találják el, kisebb sebzéseket kap (pl nekik lövöm a 1020-at zsinórban...). Vagy éppen a konténerekből hasznosabb dolgok esnek nála.

Egyszer egy wotos topikban is felvetettem ezt és kaptam olyan hozzászólást valami programozásban jártas emberkétől, hogy semeddig nem tart olyan algoritmust berakni, ami olyanokra figyel, hogy ha a 0 összeget befizető rálő a 100ezret befizetőre, akkor más legyen az érték (sebzés/átütés/pontosság), mint fordítva. Nem állította, hogy így is van, csak mondta, hogy könnyen megoldható programozásilag...

Persze kellene egy nagy összehasonlító tesztet csinálni egyszer valakinek ezügyben, addig ez csak összeesküvés elmélet...

Szerintem az is maradhat....Hidd el hogy ez nem igaz...Játszottam már prém nélkül is,sokat...

Több
8 éve 4 hónapja #31356 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta: Persze kellene egy nagy összehasonlító tesztet csinálni egyszer valakinek ezügyben, addig ez csak összeesküvés elmélet...

miért nem csinálsz te? :)
játszol 50 prém és 50 nem prém csatát, az már szignifikáns minta.
ezt felrakod egy nemzetközi fórumra, megismételteted, és már le is buktattad a csaló wg-t :)
utána mehetünk steel ocean-ozni :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31357 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha nem lenne anyira gagyi már ott lennék :lol:

Több
8 éve 4 hónapja #31360 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta:

PzPuma írta: Komolyra fordítva a szót, tessék ennyit ér a prémium fiók...

Én mondjuk nem azt mondom, hogy a prémiumos mindig nyer...

Szerintem a prémiumosnak jobban adja a játék, értem itt a pontosságot, találatot, sebzést. Kevesebbszer kap 830/1020 sebzéseket full salvokra, kevesebbszer lövi körbe a biztos célpontot, ilyen apróságok. Esetleg őt is kevesebbszer találják el, kisebb sebzéseket kap (pl nekik lövöm a 1020-at zsinórban...). Vagy éppen a konténerekből hasznosabb dolgok esnek nála.

Egyszer egy wotos topikban is felvetettem ezt és kaptam olyan hozzászólást valami programozásban jártas emberkétől, hogy semeddig nem tart olyan algoritmust berakni, ami olyanokra figyel, hogy ha a 0 összeget befizető rálő a 100ezret befizetőre, akkor más legyen az érték (sebzés/átütés/pontosság), mint fordítva. Nem állította, hogy így is van, csak mondta, hogy könnyen megoldható programozásilag...

Persze kellene egy nagy összehasonlító tesztet csinálni egyszer valakinek ezügyben, addig ez csak összeesküvés elmélet...

Ugye ezt nem mondod komolyan ????? :huh:

A wot - ban is, és a wows - ban is vannak ismerőseim, akik kék, és lila szinten tolják a játékot, és soha nem volt prém előfizetésük, csak amit ünnepeken adott a WG, vagy nyerték stb.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #31361 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta: Szerintem a prémiumosnak jobban adja a játék, értem itt a pontosságot, találatot, sebzést. Kevesebbszer kap 830/1020 sebzéseket full salvokra, kevesebbszer lövi körbe a biztos célpontot, ilyen apróságok.

Van egy másik accom ahol egyetlen percet sem játszottam prémiummal(így van némi összehasonlítási alapom) és ha szívatni akar a rng, wg vagy a atyaúristen akkor hidd el nekem mindegy hogy van prémiumod vagy nincs.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.