Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32104 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Dühöngő
Engem Coloradoval folyamatosan rak be +1 +2 magasabb osztály közzé :S ez még talán nem is lenne akkora gond ;) de az hogy folyamatos overpen,meg lepattanó..... és sorolhatnám :angry: nem vagyok profi és még erős játékosnak se nevezném magam(napi max 1,5 óra játék) de az tény hogy jelzi hogy 8-ból 8 talált de sebzés az nulla :blink: és AP-val vagy HE-vel az mindegy.80-90 ezres sebzésem meg szokott lenni :) most.... ha az 50 meg van már csoda.Tudom lassú hajó rendszerint magamra is hagynak ennek ellenére az utolsó hajók közt szoktam sülyedni(és nem azért mert kerülőm az ellent) és próbálok segíteni a csapattársaknak de sokszor csak azt veszem észre hogy 3v1-ben maradtam mert közben ő(k) elmenekült(ek) anélkül hogy egyszer is lőtt(ek) volna.Néha viszont sikerül :woohoo: lásd a képet.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gibbonmaki

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #32105 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Dühöngő
És ez meg a mai legjobb :sick: :S
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #32106 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta:

Justice írta: És amúgy totál meglepődnék,hogy a hülyék nagy része nem 6 éves, hanem 46...

Megnyugtattál hogy van még 3 sikeres évem a játékban. :lol: :P

9 évesen majd nézhetsz új játék után B) :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
8 éve 4 hónapja #32107 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Életem legjobb dd köre (egy Iowa fullról 0-ra, egy Izumo, meg egy Takao), persze, hogy vereség.... Most komolyan, +2tier, a csapat 2. legjobbja voltam (de a legtöbb killes) és sima bukta végül.

Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #32113 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnapi nap....
A HIpper gamecrash után indult a legtöbb csatám lefele.
Hipper: mennék foglalni, majd hirtelen full hp-ról 6k hp-ra esett a hajóm, mert Montana ránézett, aztn AKizuki darált le pár hp-t füstben. majd kifordulnék a totrpedói elől, de épp belefordult a hajó hátulj,a 30k sebzés, győzelem, kösz...
Yamato, 62k-val győzelem, de ami zavart:
Rálövök a full hp-s amagira, 1 lepattanó, 1 találat, DE NINCS SEBZÉS?! Modult nem lehet most felhozni, mert teljes hp-n volt, AA, secondary ikon meg nem repült fel ,hogy kilőttem volna. Meg az, hogy a minotaurnak jönnek a torpedói, de marhára nem látom, hogy merre megy. Aztán eltalál, frontból leszednek rólam 30k hp-t, majd oldalról is lőnek ennyi volt. Kövi Yamato körben megy kiszed egy shimakaze, 29k sebzés, kösz, és ezzel voltam KÖZÉPEN?! Ennyi sebzéssel hogy nem sikerütl utolsónak lennem toposként az nem tudom, hogy a csapat tagjait minősíti-e (utána 100k-s kör, hála az égnek)
Amagi: mennék, egyik bázisra, majd fordulnék elfele, mert ellen boldog boldogtalanja épp arra megy, -fél hp, aztán meg elkezd lőni 5 hajó, ami ellen SEMMIT se tudok tenni, köszi...

Utána egy másik csatában a pálya szélére dob, ellen meg a másik irányba ment, nem értem oda a sebzésre, vicc -.- (és elvileg amagi ne lassú...)

Mellékletek:

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #32116 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv!
Atya Isten akkor én már kiöregedtem..... :dry:
De kár. :unsure:

Am igazad lehet idejövünk 46 évesen a való életben megcsömörlött szerencsétlen trottyok és azt hisszük na itt legalább....
DE NEEEM! ITT SEM....
A fiatalabbak úgy eszik ezeket a játékokat, ahogy mi soha már az életben.
Generációs különbség :)
De inkább játszunk és dühöngjünk.. :woohoo: :blink:

PzPuma írta:

Justice írta: És amúgy totál meglepődnék,hogy a hülyék nagy része nem 6 éves, hanem 46...

Megnyugtattál hogy van még 3 sikeres évem a játékban. :lol: :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.405 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.