- Köszönetek: 83
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
llw99 írta: Na akkor nekem is hasonlóan Puma-hoz talán van 3 évem még ebben a játékban...
Nem akarok generációs vitát nyitni,de szerintem több a hülye játékos aki közelebb van a 6-hoz mint aki közelebb a 46-hoz...és most nem azt mondtam,hogy pl a 26 és alatta hülyék vannak felette pedig tudnak játszani,mielőtt valaki erre gondol...fiatalabb korosztályban is vannak rendes,értelmes,ügyes,segitőkész (csapatjátékban nem árt) játékosok...
DE visszatérve a gondolatmenetemre akkor is azt mondom,hogy a Wargaming az MM-el komolyan manipulálja a csatákat és nem a véletlen dobálja a és eredményeket. Kifejezetten szeretem az olyan vesztes csatákat,ahol birkózik a két fél ide-od pattog az állás és 1-2 hajóval,100 ponton belül nyer az ellenfél,de érzed,hogy kis szerencsével ez a tietek is lehetett volna. DE amikor akkora különbségek vannak,hogy csak na,akkor miért nem lehet normálisabban összeállitani a csapatokat? Félreértés ne essék csipem ezt a játékot,szórakoztat...de van olyan határ amikor a WG túllő a trükkjeivel...
Illetve még egy kérdés főleg CV-ben jártas játékosoknak: hogy lehet,hogy nem egyszer a torpedóvető gépek a torpedókat a szárazföld vége és a tenger kezdete határvonalára már le tudja dobni,amikor pl a hegyek miatt még süllyednie is kellene annak a repülőgépeknek. Ez kicsit gusztustalan csalás szerintem...
Hát nem tudom hány éves lehetsz:) De szerintem bármennyi is valószínűleg igazad van, óriási lehet az élettapasztalatod ha ilyen tökéletes meglátásokat tudsz felállítani.PzPuma írta:
Megnyugtattál hogy van még 3 sikeres évem a játékban.Justice írta: És amúgy totál meglepődnék,hogy a hülyék nagy része nem 6 éves, hanem 46...
![]()
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.