Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32121 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hozzátenném, azért mi nem itt élünk, mint egy két ifjabb. Nem ülünk napi 12 órát a gép előtt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32124 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na akkor nekem is hasonlóan Puma-hoz talán van 3 évem még ebben a játékban... :evil:
Nem akarok generációs vitát nyitni,de szerintem több a hülye játékos aki közelebb van a 6-hoz mint aki közelebb a 46-hoz...és most nem azt mondtam,hogy pl a 26 és alatta hülyék vannak felette pedig tudnak játszani,mielőtt valaki erre gondol...fiatalabb korosztályban is vannak rendes,értelmes,ügyes,segitőkész (csapatjátékban nem árt) játékosok... :)
DE visszatérve a gondolatmenetemre akkor is azt mondom,hogy a Wargaming az MM-el komolyan manipulálja a csatákat és nem a véletlen dobálja a és eredményeket. Kifejezetten szeretem az olyan vesztes csatákat,ahol birkózik a két fél ide-od pattog az állás és 1-2 hajóval,100 ponton belül nyer az ellenfél,de érzed,hogy kis szerencsével ez a tietek is lehetett volna. DE amikor akkora különbségek vannak,hogy csak na,akkor miért nem lehet normálisabban összeállitani a csapatokat? Félreértés ne essék csipem ezt a játékot,szórakoztat...de van olyan határ amikor a WG túllő a trükkjeivel... :)
Illetve még egy kérdés főleg CV-ben jártas játékosoknak: hogy lehet,hogy nem egyszer a torpedóvető gépek a torpedókat a szárazföld vége és a tenger kezdete határvonalára már le tudja dobni,amikor pl a hegyek miatt még süllyednie is kellene annak a repülőgépeknek. Ez kicsit gusztustalan csalás szerintem... :(
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja llw99 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 4 hónapja #32125 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor a cv játékos dobja a torpedót, van egy sáv, honnan indul, eergo úgy helyezi el, hogy a partól nem messze, így a dobás már a vízben van, de a gépek, még úgy látszódnak, mintha szárazföld fölött lenne. Amúgy a wg engem is szívat, olyan szinten, hogy ... inkább hagyjuk ...a győzelmi rátám 56-53 % között mozog, azaz vagy szívat, vagy hagy nyerni, most wg átok alatt vagyok, de bekaphatják.

llw99 írta: Na akkor nekem is hasonlóan Puma-hoz talán van 3 évem még ebben a játékban... :evil:
Nem akarok generációs vitát nyitni,de szerintem több a hülye játékos aki közelebb van a 6-hoz mint aki közelebb a 46-hoz...és most nem azt mondtam,hogy pl a 26 és alatta hülyék vannak felette pedig tudnak játszani,mielőtt valaki erre gondol...fiatalabb korosztályban is vannak rendes,értelmes,ügyes,segitőkész (csapatjátékban nem árt) játékosok... :)
DE visszatérve a gondolatmenetemre akkor is azt mondom,hogy a Wargaming az MM-el komolyan manipulálja a csatákat és nem a véletlen dobálja a és eredményeket. Kifejezetten szeretem az olyan vesztes csatákat,ahol birkózik a két fél ide-od pattog az állás és 1-2 hajóval,100 ponton belül nyer az ellenfél,de érzed,hogy kis szerencsével ez a tietek is lehetett volna. DE amikor akkora különbségek vannak,hogy csak na,akkor miért nem lehet normálisabban összeállitani a csapatokat? Félreértés ne essék csipem ezt a játékot,szórakoztat...de van olyan határ amikor a WG túllő a trükkjeivel... :)
Illetve még egy kérdés főleg CV-ben jártas játékosoknak: hogy lehet,hogy nem egyszer a torpedóvető gépek a torpedókat a szárazföld vége és a tenger kezdete határvonalára már le tudja dobni,amikor pl a hegyek miatt még süllyednie is kellene annak a repülőgépeknek. Ez kicsit gusztustalan csalás szerintem... :(

A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #32127 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap elött két raj is konkrétan a hegyre tette le de igy is tul közel igy csak a sávok huztak el a Benson allat.Ez a WG egyik gecisége ,hogy a hegyek mögé is be lehet löni ha van targeted mert ha nincs akor nem .Jo lenne ha akor is elakadnának a lövések ha látnak.Pluszz valaki magyarázza el miért esnek lejjebb az ágyu csövek ha nincs target ezt már a Wotban sem értetem.Ha nincs célpont kiengednek a rugok vagy mi?

Több
8 éve 4 hónapja #32131 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elmagyarázom B)
Ismerős a dolog, gondolom az a baj, hogy pl mikor az ellen hajó sziget mögött van, te épp csak h át tudsz lőni a hegyen s el tudod még találni... Sajna amire betöltöttél eltűnik a spot, az ágyucsövek leereszkednek, s a szigetet lövöd telibe.
Kb az van, h az ágyu egy kis "csalással" követi a látható célt, olyankor is rajta van a célkereszt ha maga az ágyu egy hegyre néz rá.
Ugy automatikusan a távolságnak megfelelően emelkednek meg az ágyucsövek. Ha a spot eltűnik akkor a hegyre fog fókuszálni az ágyu, s mivel az közelebb van, a távolságnak megfelelően leereszti a csöveket.
Ez van, sajna akkurátusan célba veszi az épp előtte levő célt, ha hegy, ha világítótorony akkor is :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, Jaszon, Gibbonmaki

Több
8 éve 4 hónapja #32133 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Dühöngő

PzPuma írta:

Justice írta: És amúgy totál meglepődnék,hogy a hülyék nagy része nem 6 éves, hanem 46...

Megnyugtattál hogy van még 3 sikeres évem a játékban. :lol: :P

Hát nem tudom hány éves lehetsz:) De szerintem bármennyi is valószínűleg igazad van, óriási lehet az élettapasztalatod ha ilyen tökéletes meglátásokat tudsz felállítani.
Ezért kívánok neked csupa 6 éves és egye fene legyen 9 éves ( hiszen talán 6 éves kortól még van esély a fejlődésre, lehet hogy nincs igazam) nagy tudással rendelkező csapattársat az összes többi csatádhoz:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gibbonmaki

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.