Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32096 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Nik0nosz írta: Rajtad kívül játszik még 11 játékos a csapatban, görgess feljebb, amit postoltam ma. Nyilván a WG a hibás,hogy a játékosok 75%-a nem tud játszani..

Na igen, de azt senki ne mondja, hogy nem lehetne valamiképpen közelítőleg egyforma képességű embereket összerakni. Akár 8-10 csatás zsinórbukták vannak csak azért, mert szemben mindenki tudja mit kell csinálni, nálunk meg afk a CV, teamkiller a romboló és úgy általában senki nem tud célozni még 10 km-ről se, foglalást ne is említsük. MINDEN EGYES KÖRBEN???? Ez pedig igenis WG hiba, mert ők pakolják így össze.

Arról nem is beszélve, mikor tier6 szakaszt bevág full tier8 ellenfelek elé. Mert az egész tetves szerveren nincsenek tier5-6-7 játékosok épp akkor. Mindjárt el is hiszem...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Dewri által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #32097 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na itt egy kicsit megkarmoltam magam..először a sebzésszámlálót nézzétek:)

Aztán a minimapot....A foglalókörból kiszedték a 2bb-t éés... semmi.... bementem én foglalni,persze nem sokáig....
kicsit később...érdemes a minimapra is pillantani,hol hullottak el derék kapitányaink..

A 4 bb közül 1 Tirpitz tudott lőni,a többiek...
Komolyan, lőttem volna egész csata alatt lepattanót,csak jöttek volna foglalni....

Több
8 éve 4 hónapja #32099 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta:

Nik0nosz írta: Rajtad kívül játszik még 11 játékos a csapatban, görgess feljebb, amit postoltam ma. Nyilván a WG a hibás,hogy a játékosok 75%-a nem tud játszani..

Na igen, de azt senki ne mondja, hogy nem lehetne valamiképpen közelítőleg egyforma képességű embereket összerakni. Akár 8-10 csatás zsinórbukták vannak csak azért, mert szemben mindenki tudja mit kell csinálni, nálunk meg afk a CV, teamkiller a romboló és úgy általában senki nem tud célozni még 10 km-ről se, foglalást ne is említsük. MINDEN EGYES KÖRBEN???? Ez pedig igenis WG hiba, mert ők pakolják így össze.

Arról nem is beszélve, mikor tier6 szakaszt bevág full tier8 ellenfelek elé. Mert az egész tetves szerveren nincsenek tier5-6-7 játékosok épp akkor. Mindjárt el is hiszem...

Ki pakolja? Iván ül a gép előtt és rakosgatja, mintha tetris lennet!? Ne viccelj!

Több
8 éve 4 hónapja #32100 Írta: Dewri
Dewri válaszolt a következő témában: Dühöngő

Nik0nosz írta: Ki pakolja? Iván ül a gép előtt és rakosgatja, mintha tetris lennet!? Ne viccelj!

Az MM-ről hallottál már? Ez egy algoritmus, ami különféle paraméterek alapján rakja össze a meccset. Ezt pedig a WG készítette. És wargaming játékokban kb semmire sem jó. Komolyan magyarázni kell? A 6 évesek nem fekszenek már le ilyenkor?

Több
8 éve 4 hónapja #32102 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dewri írta:

Nik0nosz írta: Ki pakolja? Iván ül a gép előtt és rakosgatja, mintha tetris lennet!? Ne viccelj!

Az MM-ről hallottál már? Ez egy algoritmus, ami különféle paraméterek alapján rakja össze a meccset. Ezt pedig a WG készítette. És wargaming játékokban kb semmire sem jó. Komolyan magyarázni kell? A 6 évesek nem fekszenek már le ilyenkor?

Ne civakodjatok itten má! :)

Ma engem t6-tal mindig 8ba rakott, t8-al meg t10-be, de nem ám olyan t10-be ahol a Jamato meg Montana harcol, hanem előre megy, hátramenetbe kapcsol és lő hatástalanul, míg őket elégetik, kitorpedózzák... Őrület.

Volt egy csata, ahol annyival nyertünk volna, ha resetelik az ellenfél foglalását a bázisunkon, naná,hogy senki... Egy Fubuki volt 6-7km-re az ellenfél foglaló dd-jétől és ahelyett,hogy lőtt volna rá szépen torpedózott... pedig low hp volt az ellen ddje...

És amúgy totál meglepődnék,hogy a hülyék nagy része nem 6 éves, hanem 46...

Néha azt sem értem ennyi ésszel egyáltalán valaki hogy képes végrehajtani a regisztrációt vagy a játék telepítését vagy levegőt venni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
8 éve 4 hónapja #32103 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Justice írta: És amúgy totál meglepődnék,hogy a hülyék nagy része nem 6 éves, hanem 46...

Megnyugtattál hogy van még 3 sikeres évem a játékban. :lol: :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Szete58, leopardusz, Justice, llw99, Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.