- Köszönetek: 193
llw99 írta: MAi napra a koronát feltette a WG. Irtam nekik egy amolyan "ticket"-et,amelyben kifejtettem,hogy annyira érdekes,hogy minden nap csak 4-6-8 vereséggel tudok csak kezdeni,ugyan ennyi győzelemmel sose. Persze biztos majd megmagyarázzák a véletlen+szerencse faktorral. DE irtam,hogy nem hihető,hanem ez az egész egy manipulált csaló rendszer,sosem volt véletlen+tudáson alapuló...
Irtam továbbá,hogy szeretem ezt a játékot,de utálom ha hülyének néznek és csalnak az MM-el. Erre ezek a madarak visszairtak ennyit. Nem kicsit röhögtem...
"Our spexialist will contact you shortly"Komolyan annyira,de annyira viccesek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
llw99 írta: Igazad van Nik0nosz. Én vagyok a béna. A rendszer igazságos,tudáson alapúl,véletlenszerűen dobálja a csapattársakat,de igazságos kb-kb szint alapján.
Ez volt ma az utolsó csatám. Itt is kiegyenlitett volt az erőviszony.
1 hajót vesztettek, mi 11-et...
Grievous írta: Én a mai napért nem panaszkodok, 3 bukta, kb 6 győzelem, de aggódok a holnapi nap miatt, Spee utolsó küldi részt el lehet kezdeni, meg elakarom lőni a 7 nap prémet az első kampány küldik task10-es rewardjaként, és ha elkezdi csinálni ezt a csodás bukóáradatot a mai nap okán...
Ha nem, boldog ember leszek én, hátha meglenne holnap a Spee, igaz, kéne ahhoz pár jó alap xp-s kör is
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.