Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32218 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő

llw99 írta: MAi napra a koronát feltette a WG. Irtam nekik egy amolyan "ticket"-et,amelyben kifejtettem,hogy annyira érdekes,hogy minden nap csak 4-6-8 vereséggel tudok csak kezdeni,ugyan ennyi győzelemmel sose. Persze biztos majd megmagyarázzák a véletlen+szerencse faktorral. DE irtam,hogy nem hihető,hanem ez az egész egy manipulált csaló rendszer,sosem volt véletlen+tudáson alapuló...
Irtam továbbá,hogy szeretem ezt a játékot,de utálom ha hülyének néznek és csalnak az MM-el. Erre ezek a madarak visszairtak ennyit. Nem kicsit röhögtem... :lol:

"Our spexialist will contact you shortly" :lol: Komolyan annyira,de annyira viccesek... :whistle:

Nem nagyon vagy komplett szerintem :pinch: Nem értem én hogy tudok nyerni (nem mindig ma pl. 5/4 lose) pedig a WG-nek semmi oka rá, hogy kivételezzen velem. SŐT! Minden okuk meg lenne rá, hogy utáljanak és a gonosz MM-et ellenem fordítsák Ha összeesküvés elméleteket gyártotok, akkor az miért van hogy én az elmúlt 6 és fél évben mióta játszom a WG 2 játékával még 1 ft-ot se költöttem rá, mégis egész barátságos statisztikám van?! Nem, nem vagyok se 6 éves se 46 (a 2 közt fél úton, lehet, hogy ezért?) Rejtély

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #32220 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ennek mi értelme

Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32221 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igazad van Nik0nosz. Én vagyok a béna. A rendszer igazságos,tudáson alapúl,véletlenszerűen dobálja a csapattársakat,de igazságos kb-kb szint alapján.
Ez volt ma az utolsó csatám. Itt is kiegyenlitett volt az erőviszony. :lol:

1 hajót vesztettek, mi 11-et...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja llw99 által.

Több
8 éve 4 hónapja #32223 Írta: Nik0nosz

llw99 írta: Igazad van Nik0nosz. Én vagyok a béna. A rendszer igazságos,tudáson alapúl,véletlenszerűen dobálja a csapattársakat,de igazságos kb-kb szint alapján.
Ez volt ma az utolsó csatám. Itt is kiegyenlitett volt az erőviszony. :lol:

1 hajót vesztettek, mi 11-et...

Nem a játéktudás szerint osztja be a játékosokat, hanem hajótier szerint, Valószínűleg sok az átlagos vagy átlag alatti játékos a csapatodban, nincs olyan aki meg tudná fordítani a mérleg nyelvét, vagy ha van is rosszul döntött nem, volt szerencséje stb./a gyenge játékosok még gyengébb napot fogtak ki mint egyébként, az ellenfél gyengéinek szerencséje volt márt rossz irányba kattintott csak mégis belefordult csapattársad...Nekem is van vereségsorozatom, mert nem csak rajtam múlik hogyan alakul a csata kimenetele, de általában, ha én hibázok az elején nagyon ritka, hogy nyerne a csapat sajnos, de ha nem hibázok se nyerünk állandóan(még ha 200k dmg-et is lövök t8-ban).

Több
8 éve 4 hónapja #32226 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én a mai napért nem panaszkodok, 3 bukta, kb 6 győzelem, de aggódok a holnapi nap miatt, Spee utolsó küldi részt el lehet kezdeni, meg elakarom lőni a 7 nap prémet az első kampány küldik task10-es rewardjaként, és ha elkezdi csinálni ezt a csodás bukóáradatot a mai nap okán... :unsure:

Ha nem, boldog ember leszek én, hátha meglenne holnap a Spee, igaz, kéne ahhoz pár jó alap xp-s kör is XD

Több
8 éve 4 hónapja #32227 Írta: Nik0nosz

Grievous írta: Én a mai napért nem panaszkodok, 3 bukta, kb 6 győzelem, de aggódok a holnapi nap miatt, Spee utolsó küldi részt el lehet kezdeni, meg elakarom lőni a 7 nap prémet az első kampány küldik task10-es rewardjaként, és ha elkezdi csinálni ezt a csodás bukóáradatot a mai nap okán... :unsure:

Ha nem, boldog ember leszek én, hátha meglenne holnap a Spee, igaz, kéne ahhoz pár jó alap xp-s kör is XD

Én is így tervezem, fel a zászlókkal+prem+ duplázom az összes hajót, aztán had szóljon B) De talán szerda,csütörtökre meglesz.

Oldalmegjelenítési idő: 0.480 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.