Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32288 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem kevesebb volt, mint 120k valamivel. 55 találatom volt, sajna citadella asszem nem volt, talán 1 :dry:

De ami jó volt ma: Celveland, HE-t lőttem nagybaj a meccs végére volt 130 találatom, 48k sebzéssel, 5 gyújtás,de gondolom rögtön eloltották (nem néztem a jelentés többi részét)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #32293 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos vereség lett,de ilyen vereségekért egy rossz szót sem szólok... :whistle:

Köszönet KaptGabenN-nek a szakaszozásért...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KaptGabeN

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32309 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő

llw99 beküldte:
Igazad van Nik0nosz. Én vagyok a béna. A rendszer igazságos,tudáson alapúl,véletlenszerűen dobálja a csapattársakat,de igazságos kb-kb szint alapján.
Ez volt ma az utolsó csatám. Itt is kiegyenlitett volt az erőviszony. :lol:
worldofwarships2017-01-0822-17-29-71.jpg
1 hajót vesztettek, mi 11-et...

Nem a játéktudás szerint osztja be a játékosokat, hanem hajótier szerint, Valószínűleg sok az átlagos vagy átlag alatti játékos a csapatodban, nincs olyan aki meg tudná fordítani a mérleg nyelvét, vagy ha van is rosszul döntött nem, volt szerencséje stb./a gyenge játékosok még gyengébb napot fogtak ki mint egyébként, az ellenfél gyengéinek szerencséje volt márt rossz irányba kattintott csak mégis belefordult csapattársad...Nekem is van vereségsorozatom, mert nem csak rajtam múlik hogyan alakul a csata kimenetele, de általában, ha én hibázok az elején nagyon ritka, hogy nyerne a csapat sajnos, de ha nem hibázok se nyerünk állandóan(még ha 200k dmg-et is lövök t8-ban).

Hali!
Csak, hogy csökkentsem a rosszkedv rate-det! Sokszor én is mérgelődöm, azon, amikor a negyedik -ötödik csatám is vereség. Főleg amikor a csapattársakon észrevehetően megy el a győzelem. Van,hogy jó csatát mégy, sok sebzésed van, a csapat sem rossz, de úgy alakul, hogy a végén veszítesz. Ez szerintem elfogadható. De amikor összejön a hülye társaság, kilőnek az elején, kilövik a fele bandát az elején, vagy hasonló történések miatt veszítesz, akkor az nyilván dühítő. Ezt fokozza a zsinórban vesztett csaták száma. Na, ilyenkor szoktam mondani magamnak, hogy ez ma nem megy, és abbahagyom. Hétvégén, 12 meccsből, három volt vereség, tegnap négyből négy. Nem is játszottam ötödiket. Pedig - szerintem - ez egy kiegyensúlyozottabb játék mint a WOT. Legalább is technikai szempontból. Szerencsére itt nincs prémium lőszer, ami minden páncélt átvisz. Itt nincs olyan osztályban és besorolásban azonos hajó, ami kétszer gyorsabb, aránytalanul nagyobb tűzerővel rendelkezik, lényegesen jobb a páncélja, és a HP különbség is az ő javára dől el. Itt sem egyformák, de azonos osztályú és besorolású hajók tulajdonságai között nincsenek hatalmas eltérések.
Persze a WG-nél is balanszírozhatnák egy kicsit jobban az összesorsolásokat, de csak abból a játékosállományból tudnak dolgozni, aki épp jelen van.
Ez természetesen csak az én magánvéleményem, és nyilván vannak akik vitatkoznának velem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja kg1003 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, llw99, Jaszon, Nik0nosz

Több
8 éve 4 hónapja #32312 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ebben nagyon egyetértünk, jóval kiegyensúlyozottabb mint a WoT, azzal h nincs benne az az átok goldlőszer, az az intézményesített csalás... :angry: . S a hajók sem annyira eltérőek, mint ott, bár ez már annyira nem gond sztem ott se, mindegyiknek megvan a megfelelő feladatköre.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nik0nosz, kg1003

Több
8 éve 4 hónapja #32313 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Érdekes, hogy én sose dühöngök azért mert vesztünk. Engem nem érdekel randomban hogy nyerünk vagy sem.
Csak azon húzom fel magam, ha
- rossz döntést hozok (bemegyek ahova nem kellene, nem megyek ahova be kellene)
- a csata hevében a fél banda átúszik a másik irányba, mert ott megvolt az áttörés, emerről foglaljon csak az ellenfél
- ha mondjuk egy oldalon vagyunk 4-en, spotolva 5 ellenfél, erre hirtelen a rombolók és a cirkálók hátra arcot nyomnak, engem meg sz*rrá fókuszolnak mire BB-vel megfordulok
- ha valaki SOS-ezik, amikor mész neki segíteni akkor meg eltűnik

Tegnap Atagoval mentem, Hindenburg írja hogy foglaljunk egy közeli pontot. Mondom oké. Én mentem előre mert több volt a HP-m. Ahogy fel lett spotolva egy ellen Hindenburg (sziget mögül 10km-re) azonnal hátra arcot nyomott és ott hagyott.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon, kg1003

Több
8 éve 4 hónapja #32317 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Érdekes, hogy én sose dühöngök azért mert vesztünk. Engem nem érdekel randomban hogy nyerünk vagy sem.

Nem is a csata elvesztése miatt dühös az ember feltétlen, hanem annak a módja miatt. Egy nyert csata is lehet dühítő, ha nem voltál ott ahol kellet volna, vagy kevés sebzést osztottál. Mint ahogy írod is.

Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.