- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hali!llw99 beküldte:
Igazad van Nik0nosz. Én vagyok a béna. A rendszer igazságos,tudáson alapúl,véletlenszerűen dobálja a csapattársakat,de igazságos kb-kb szint alapján.
Ez volt ma az utolsó csatám. Itt is kiegyenlitett volt az erőviszony.
worldofwarships2017-01-0822-17-29-71.jpg
1 hajót vesztettek, mi 11-et...
Nem a játéktudás szerint osztja be a játékosokat, hanem hajótier szerint, Valószínűleg sok az átlagos vagy átlag alatti játékos a csapatodban, nincs olyan aki meg tudná fordítani a mérleg nyelvét, vagy ha van is rosszul döntött nem, volt szerencséje stb./a gyenge játékosok még gyengébb napot fogtak ki mint egyébként, az ellenfél gyengéinek szerencséje volt márt rossz irányba kattintott csak mégis belefordult csapattársad...Nekem is van vereségsorozatom, mert nem csak rajtam múlik hogyan alakul a csata kimenetele, de általában, ha én hibázok az elején nagyon ritka, hogy nyerne a csapat sajnos, de ha nem hibázok se nyerünk állandóan(még ha 200k dmg-et is lövök t8-ban).
Nem is a csata elvesztése miatt dühös az ember feltétlen, hanem annak a módja miatt. Egy nyert csata is lehet dühítő, ha nem voltál ott ahol kellet volna, vagy kevés sebzést osztottál. Mint ahogy írod is.Érdekes, hogy én sose dühöngök azért mert vesztünk. Engem nem érdekel randomban hogy nyerünk vagy sem.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.