Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #32271 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
reggel 7/2 most 3/1

köszi WG jol szorakozom
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #32273 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
kiválasztottam egy torpedótalálatos küldit.
természetesen azóta 4 (!) játékban egyetlen találatot sem tudtam elérni.
(előtte mindig legalább 3-4 random találat...)

Több
8 éve 4 hónapja #32274 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Majdnem mutatnám, hogy én mennyit lőttem, de az első oldalról elfelejtettem képet menteni XD (leopardusz-szal való közös meccs)
112 v 115k volt, sajna a meccs vége felé izumo elkapott, így repült a fél hp-m, a végén meg úgy voltam, hogy ennek bukta a vége és próbáltam valamit csinálni, csak teljes sebességről tolatásba vágni magam elég sokáig tart, ezért rámentem egy tirpitzre, egy dd torpedóit kikerültem, tirpitzet kilöttük, de a torpedói eltaláltak a végén.

Oh atyám, 64k xp és 20k xp összeszedése (+1 kör) prém mellett egy kicsit hamarabb meglett volna, ha nincs 5-7 buktám Xd

Több
8 éve 4 hónapja #32277 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Majdnem mutatnám, hogy én mennyit lőttem, de az első oldalról elfelejtettem képet menteni XD (leopardusz-szal való közös meccs)
112 v 115k volt, sajna a meccs vége felé izumo elkapott, így repült a fél hp-m, a végén meg úgy voltam, hogy ennek bukta a vége és próbáltam valamit csinálni, csak teljes sebességről tolatásba vágni magam elég sokáig tart, ezért rámentem egy tirpitzre, egy dd torpedóit kikerültem, tirpitzet kilöttük, de a torpedói eltaláltak a végén.

Oh atyám, 64k xp és 20k xp összeszedése (+1 kör) prém mellett egy kicsit hamarabb meglett volna, ha nincs 5-7 buktám Xd

Nekem az összes vereségem baromi jó kör volt, az összes duplásom meg átlagos vagy az alatti.. Zaoval 130k lose, aztán 75k win..Flint 175k lose, 40k win..nem volt szerencsém

Több
8 éve 4 hónapja #32281 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma nekem is vegyes, nem panaszkodom. Viszont volt egy csata, az első 5 percben kettő kivételével minden hajónk odaveszett, az ellenfélnek meg 0 :sick:

Több
8 éve 4 hónapja #32284 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Grievous, a 120.000 sebzés neked is meg volt. 125 talán? :unsure:

Oldalmegjelenítési idő: 0.426 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.