Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 4 hónapja #32229 Írta: Wiggin
Wiggin válaszolt a következő témában: Dühöngő
ha már az erőviszonyokról esett szó... megkérdezném a mélyen tisztelt tapasztaltabb kollégákat...
szerintetek az igencsak fiatal Pensacolám, amivel épphogy mentem pár csatát, és még csak két fejlesztés van megvéve a négyből, valamint egyetlen egy modul sincs fejlesztve, hogy a vastag f***ba vegyem fel a versenyt az ellenséges Yügumoval vagy Flacherrel? bizonyára a WG úgy látta, hogy kurva jól játszok, és jól esne némi kihívás... nos.. basszák meg a kihívásukat!!!
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32233 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
na ilyen egy jó csapat :sick: keringöznek össze vissza mint gólyafos a levegöbe, ellen persze alakzatban egymást fedezve nemtudom egyedül megközeliteni öket és 800 pontal elsö vagyok,vicc,, :sick: és egész nap ilyenekkel ver az isten és közben egyfolytában sírnak
na meg persze ilyen is van nünbergel 500pontal elsö,,,isten tartsa meg jószokásukat az ilyen társaknak és legyen még vagy 40ezer hasonló csatájuk ;)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja reveszlaci által.

Több
8 éve 4 hónapja #32235 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én is köszönöm az infot :P akkor még várok az NC megvásárlásával :woohoo: így talán marad egy kevés a fejlsztésre is :lol:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #32241 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak egy javaslat, ha valaki új hajót vásárol, legyen annyi free xp-je, hogy legalább egy lőtávnövelést vagy b hajótestet fel tudjon rakni, vagy csak szívni fog az adott hajóval.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #32242 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem ne modja senki hogy az MM nem válogatja öszze a játékosokat

Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #32249 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól van, kezdödik:
kamikaze, t4-5 hajók, 4 dd, 2 nicholas az én oldalamon, a csapat meg nemtom mi a jóistent csinál ,emrt csak úgy elpárologtak, meg az egyik emberke kiszedte a saját csapattársát torpedókkal. Nekemg meg csak egy taxast sikerült csak kiszednem kb 90% hp-ról, 0 supporttal így is csoda. Aztán látom, hogy a 7 napos prém account rewardhoz t6 hajó kéne. Elő is vettem a Fusout

Fusou: ott van mellettem egy budy, lövök az oldalát középen, DE HOLA CITADELLA TALÁLAT?! Csak overpen és pen, nekem meg csak úgy eltünik a hp-m, mert nincs support, hol vannak a csapattársak?! Aztán meg ki is szednek, kösz team...

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.454 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.