Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #13418 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG tökéletesen elmebeteg logikátlan módon szerepelteti co-opban a hajóit, a minap egy romboló lőtte szitává a Clevelandemet, miközben alig tudtam 12 csőből sebzést bevinni neki.
Pár napja átment bohózatba ez a játék.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #13421 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Én bezzeg rögtön bebuzultam

pedig csak egy sorozatott lötem az ácsorgo Montanába érdekes ekor rögtön megmozdult

Én nem lövöldöznék AFK játékost soha sem.

De aki szánt szándékkal engem vagy más csapattagot el kezd lőni akkor nem biztos, hogy nem fogom megállni, hogy fenékre küldjem.
A gerinctelenje vagy fél tucat sorozatot bélemlőt és érdekes, hogy egyáltalán nem lett pink meg semmi hasonló nem tudom, hogy működik ez a team killer rendszer, de úgy látom sehogy... :angry:

A kretén még meg is fenyegetett cahaten csat után, hogy újra találkozunk akkor is megpróbál kilőni. Az biztos nem fogom hagyni, mert most hagytam tegyük hozzá lényegében, hogy kilőjön nem fog érdekelni, ha esetleg még én fogok bepinkülni kiszedem mint a huzat! :angry:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #13436 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A tököm kivan a rohadt rombolókkal, csatánként 4-5 és nem lehet velük csinálni semmit. 7-8 km-ekről eregetik a torpedókat és vagy az ellent lövöm a BB-mel, vagy szlalomozok (márha ki tudom kerülni). A wg sikeresen elbaszta ezt a játékot is, hogy egy a valóságban gyengébb hajót így felerősített (én még mindig azt mondom, hogy korlátozott számú torpedó kell, és akkor meg lehetne nézni, mennyi romboló szaladgálna). Egyszerűen vicc kategória az egész már. Utolsó csatánál nálunk 1 CV, 1 CA és 1 BB maradt (20-30 000 Hp-val mindhárom), ellennél egy full Hp-s CV és 2 db 1-2000 Hp-s romboló, lehet kitalálni kik nyertek.....)És ezek után mégtovább erősítik ezt az osztályt, gratula a WG-nek....
Arról nem is beszélve, hogy érzésre mintha csináltak volna valamit a pontossággal (Colorádoval az ellen Coloradóját 12-13 km-ről egyszerűen nem tudtam belőni úgy, mint eddig, hol elé, hol mögé az összes, ha meg véletlen betalált is, 0 sebzés, míg ő szarrá lőtt...)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja tyer82 által.

Több
9 éve 3 hónapja #13438 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Arra lennének elvileg a saját rombolók, hogy az ellen rombolóktól védjék a csatahajókat.

Több
9 éve 3 hónapja #13439 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Én bezzeg rögtön bebuzultam

pedig csak egy sorozatott lötem az ácsorgo Montanába érdekes ekor rögtön megmozdult

Nagyon helyes, minek kellett belelőni? :)
Belém is lőttek már azért, mert rögtön az elején nem mozdultam meg, mivel éppen telefonom volt. Nem volt szerencséje, mivel amint végeztem és elindultam bele engedtem az összes torpedót válaszul. Még csak el sem színeződtem.
Senkibe nem lövök bele, semmiért. De ha bárki bármiért belém lő, azt nem hagyom válasz nélkül.

Több
9 éve 3 hónapja #13440 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Arra lennének elvileg a saját rombolók, hogy az ellen rombolóktól védjék a csatahajókat.

Arra a cirkálók valók. A romboló a csatahajók ellen a leghatékonyabb, ha ügyesen játszik.

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.