Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #13487 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát valóban eléggé viccesek azok a videók, amiben a srác egy Gnevny-el nulláz le egy csatahajót...
Bár én nem nagyon akarok a DD tárgykörben állást foglalni, mert amikor rombolóba ülök, akkor meg azt érzem gyengének :)
Na ezért szar az én winrate-em.. :D Cirkálónál és csatahajónál kicsit 50% felett van, rombolóval meg 38%.. legyen meg a gyöngy (Izyaslav-al még 4 kill), eladom az összeset, és megveszem a New Orleans-t.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #13492 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
na ilyen se volt még, Mex-el mentem egész jó kört, óriási lag, kivág, de nem a connect képernyőre, hanem a kikötőbe, csatajelentés nuku.
a statokat valószínűleg frissítette, mert a küldetés ugrott, de a csata végi képernyő/se report a hajón nem jött fel.

Több
9 éve 3 hónapja #13507 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy rakná bele a farkát ebbe a rohadt match makingbe! Wyomingokat rak össze Nagatoval meg Hiryuval, természetesen a Wyomingok az én csapatomban. Ezt nem is értem. Már eleve, hogy a Kongomat berakja 6-7-es hajók közé, és akkor még két Wyomingot. Ilyenkor remélem, hogy nagyokat csuklik, aki ezt a megb***ott match makinget kitalálta. Nyilván mikor Clevelandek, New Mexicok, Nagatok vadásznak az én szerencsétlen Kongomra, akkor annyi esélyem van, mint Szálasinak a Népbíróságon.

Na mondom megyek akkor egyet a Nicholas-szal. Mi jön elő? Ocean Map! Köszi szépen! Ezután jött a kikapcs. Mára eléggé felbosszantott ez a szar.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #13509 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól van, megyek isokazeval, t4-es csata, de egyik Kuma hozott amgával egy t1-es japán ca-t. -.- Komoly? (20k-val haltam, last stand nincs meg, és a t3-as német kicsit sok volt halott motorral). Aztán megyek Hatsuharura, t7-es csata, MM:

Really? Jó, t3-asnak a camoja elmegy, de azért sebzés és hp gondok vannak. Eredmény:

Egyszer sebzek össze +70k sebzést Hatsuval, az is bukta. Hogy fogok Fubukiig eljutni zászló nélkül?
Ja, ellennél 2 t7-es bb, nálunk 0 :D
Isokaze utána: 85k sebzés, foglalhattam is volna, nem tettem, cserébe egy könig 1k hp-n hagyott, de Omaha társam kraken medálért kilőtte :whistle: És nyertünk, meglett a 10. dd win :woohoo:

De a szakaszoknál miért nem lehet gyárilag megoldani, hogy +-0(!), vagy maximum +-1 tier eltérés lehet? Életképesebb lenne a dolog, az egy dolog, hogy bedobhatja őket a random egy rendes csatába, ahol a tierjük jelen van, de fail helyzet gondolom gyakoribb.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 3 hónapja #13512 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A +/- 1 tier esetén is nagy eséllyel a magasabb tierűhöz méri az MM a csapatokat. Ma volt egy ilyen meccs, szerencsére ellennél voltak.

De hozzá kell tennem, a csapat volt olyan balfasz, hogy majdnem buktuk, nem sok hiányzott hozzá (a Nagatomat egy New York egylövésezte 15 000 Hp-ról, cserébe én csak karcolgattam).
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #13524 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én is láttam a youtube-on olyan videót, hogy a figura egy Nicholas-szal égetett halálra egy Fuso-t, de se másik romboló, sem pedig cirkáló nem volt a közelben, hogy védje a csatahajót. Ez meg beállt a füstbe, és lőtt folyamatosan.

Én ma átváltottam vagy 15k free xp-t, hogy a Kongot megvegyem, mert a Myogitól már kivert a víz. Az első csatámban a Kongo-val kilőttem két rombolót kb. 4-5 km-ről. Még torpedót sem kaptam. :-) Egyébként csalóka, hogy a Kongo 20+ km-re tud lőni, mert ilyen messziről max. álló célpontra érdemes lőni. Ahogy észrevettem a hatékony lőtáv 13-16 km.

Oldalmegjelenítési idő: 0.409 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.