Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #13535 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért +-1 esetén nem akkora szívás a magasabb tierű hajó +2-es mm-je, mint a mostani helyzet néha.
Funnak nekik lehet fun, de a többieknek nem, ha a csata emiatt úszik el :side:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #13547 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
2500ms körüli lag... ma nem játszok, úgy tűnik.
lehetne valami teszt a játékban start előtt, hogy ne szerencsétlen csapattársakat szopassam a szar netemmel.

Több
9 éve 3 hónapja #13553 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez csak kicsit dühöngő, de ma reggel legalább 3 kill loptak le a Kongom elől. Egy Königet meg egy Nürnberget citadelláztam majnem nullára, így aztán az elöl ólálkodó rombolónk, meg Clevelandünk kivégezte őket. A Bogue-ba szintén beletoltam egy citadellát, így az is könnyű zsákmány lett. Azért az vígasztal, higy emígyen jelentősen hozzájárultam a csapat győzelméhez.

Több
9 éve 3 hónapja #13561 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
asszem délelőtt csak a vérprofik játszanak. :)
3 játék, 3 instant death.
megyek inkább este, hogy legyen némi sikerélmény is.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #13562 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Hát valóban eléggé viccesek azok a videók, amiben a srác egy Gnevny-el nulláz le egy csatahajót...

Andrej72 írta: Én is láttam a youtube-on olyan videót, hogy a figura egy Nicholas-szal égetett halálra egy Fuso-t, de se másik romboló, sem pedig cirkáló nem volt a közelben, hogy védje a csatahajót. Ez meg beállt a füstbe, és lőtt folyamatosan.

en meg egyszer Mahannal odamentem egy afk Atago mellé, és 5 km-ről brutálisan meggyilkoltam, esélye se volt.
tényleg, csak ált mint a jógyerek, max hp-n, én meg elengedtem a torpedókat, és hehe...

most ennek kapcsán tényleg kellene nerfelni a Mahant ? :D
gyerekek, ha ágyúval tier8 alatt bármelyik romboló 1-1ben bármelyik csatahajót megöli, akkor azon nem lehet nyuszogni, kizárolag, 100%-ban a csatahajo hibája.
lehet telefonált, vagy facebookozott, vagy lagolt mint az állat, de aki szerint ilyet lehet csinálni, az ne keresse elő 100k youtube videóból azt azt egyet, amikor valakinek sikerult, hanem vegyen egy rombolot, es csinalja meg 10-bol 1*.
vagy csinalja meg 100-bol egyszer.
csinalja meg, aztan utana nem fog ilyen baromsagot mondani...

tier8 felett nemtom meg tudja-e csinálni, de Doktoruur latott mar olyant, hogy Montanaat 40k-rol... gondolom Khabarov. persze azert ez rengeteg idobe telik, es ne feledjuk, hogy itt egy 40%-s Montanarol volt szo, kozel sem 1-1rol...
es Shimikazernak se okoz kulonosebb problemat egy leserult Montana 1-1ben, ha van eleg ideje meg helye hozza...
ebben az adott esetben annyi kellett volna, hogy egy rombolo akarmilyen rombolo kicsit kozelebb megy a Khabarovhoz, hogy felderitse, mert nemtom mekkora a sav ahonnan lathatatlanul lohet, de nem lehet tul vastag, 1-2km maximum...

egy biztos, alacsonyabb tierben, ahonnan latszik a rombolo, kilovik a francba...

Gizmo írta:
Már ne haragudj de mi benne a DD nerf? Ezt komolyan kérdezem. A 10+ km-es torpedó indítási táv, és az ehhez társult most beokádott csökkent torpedó észlelési távolság mellet mégis mi a péló lenne ebben a DD nerf?;

mint korabbi kommentemben mar irtam
"ez lukrafutás, spotolt romboló nem tud torpedózni, csak akkor, ha 1-2 km-re van már...
az erősebb másodlagos fegyverzet megszüntetné a lerohanás lehetőségét, ezzel az alacsonyabb szintű amerikai, és az összes orosz romboló torpedóját..."

az osszes orosz rombolo, es tier7-ig az amerikai rombolok is csak spot tavolsagon bellulrol tudnak torpedot inditani.
a manualis celzast azert tartjatok fontosnak(az aimbot kivedesen kivul persze) mert nyilvan a rombolo lerohanasat szeretnetek megakadalyozni.
erről ugy vélitek, hogy hatékonyabb lenne, mint az automata másodlagos, emiatt
lenne értelme nyilvan. csakhogy mint mondtam az osszes orosz/kis tieres amerikai rombolonak ez nerf, a nem spotolt japan rombolonak viszont tokmindegy, és itt nem a lerohanós rombik jelentik a problémát, abba ok is jellemzoen belehalnak, hanem tier8-10-n a torpedo fuggony, ami jon a semmibol...

tier10 hajó értelemszeruen agyonveri a tier8-t, ez alapvetes, hasonlo kepessegu jatekosokkal...
csakhogy en mikor 1-1ben NC-vel voltam Shimikaze ellen, akkor elkerultem a 15 torpedojat, aztan elkerultem meg 10-t, mire begurult, lerohant, es dontetlen lett belole...

az igaz, hogy akkor egy olyan full hp-s nyolcas csatahajoval voltam, ami ráért foglakozni a romboloval, akinek nem kellett arra is figyelni, hogy a 2 masik mikor lo oldalba...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja vonKurz által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #13563 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Ez csak kicsit dühöngő, de ma reggel legalább 3 kill loptak le a Kongom elől. Egy Königet meg egy Nürnberget citadelláztam majnem nullára, így aztán az elöl ólálkodó rombolónk, meg Clevelandünk kivégezte őket. A Bogue-ba szintén beletoltam egy citadellát, így az is könnyű zsákmány lett. Azért az vígasztal, higy emígyen jelentősen hozzájárultam a csapat győzelméhez.

Ne haragudjatok, de ezt a "belopta/kilopta a kill-t" panaszkodást nem nagyon értem. Azzal teljesen egyetértek, hogy bosszantó egy olyan helyzet, amikor elhelyezel egy cirkálón mondjuk egy-két szép citadellát, de marad annyi HP-ja amit aztán az első találat a közelben lévő társaidtól elvisz, de - szerintem - kár azon agyalni (és egyre több kollégánál fordul elő a játékban) hogy megint belopták előlem a kill-t, pedig "én dolgoztam meg érte".

Amíg az ellenséges hajó úszik, addig tökmindegy, hogy mennyi HP-ját lőttétek el, ugyanolyan veszélyes marad, amikor visszalő. Éppen ezért marhaság lenne a csapattársak részéről, hogy a háttérbe húzódva megvárják szépen, amíg te lelövöd róla a maradék életerőt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.