Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #13441 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól mondod, elvileg... De általában inkább elmennek BB-kre vadászni, meg CV-kre. Mivel a tengeralattjárók nincsenek játékban, így a feladatuk a védelem az ellenfél rombolóitól, felderítés és a foglalás lenne. Ezekre kéne több xp-t és kreditet adni a rombolóknak (és korlátozott számú torpedókat). A cirkálók, csatahajók és hordozók másodlagos fegyverzetének a lőtávját és pontosságát kéne módosítani, javítani, így jobban rá lehetne szorítani a rombolókat (és a többi hajót is), hogy a valós feladatkörüknek megfelelően használják őket (ugyan így pl. csatahajó a kapott sebzésekért növelt Xp, a légvédelmi cirkálóknak ha lelőnek egy ellen repülőt több kredit és xp érte és ugyan ez a hordozóknál is, ha lelövi az ellen repülőit, xp-t még kap érte, de kreditet keveset...)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #13455 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kapcsolódásnál server error-t kapok, másnál is van ilyen hiba?
WG oldal szerint a szerverük rendben.. se mod, se semmi nincs felrakva..

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #13456 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen. Érdekesség, hogy van ez az oldal: Link

Az elején vannak a szerverek és minden szervernek folyamatosan változik a csatlakozott kliensek száma.... kivéve az EU szervert. Stabilan mindenki fen van és senki se le se fel? Ugyan.... beszart valami a rendszerükben jelenleg.

Sterk.: csak be engedett nagy nehezen.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.

Több
9 éve 3 hónapja #13459 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Igen. Érdekesség, hogy van ez az oldal: Link

Az elején vannak a szerverek és minden szervernek folyamatosan változik a csatlakozott kliensek száma.... kivéve az EU szervert. Stabilan mindenki fen van és senki se le se fel? Ugyan.... beszart valami a rendszerükben jelenleg.

Sterk.: csak be engedett nagy nehezen.

Már engem is :D
(Ha valaki szakaszozna 6-ig biztosan kockulok:) )

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #13460 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

Andrej72 írta: Arra lennének elvileg a saját rombolók, hogy az ellen rombolóktól védjék a csatahajókat.

Arra a cirkálók valók. A romboló a csatahajók ellen a leghatékonyabb, ha ügyesen játszik.

tyer82 írta: Jól mondod, elvileg... De általában inkább elmennek BB-kre vadászni, meg CV-kre. Mivel a tengeralattjárók nincsenek játékban, így a feladatuk a védelem az ellenfél rombolóitól, felderítés és a foglalás lenne. Ezekre kéne több xp-t és kreditet adni a rombolóknak (és korlátozott számú torpedókat). A cirkálók, csatahajók és hordozók másodlagos fegyverzetének a lőtávját és pontosságát kéne módosítani, javítani, így jobban rá lehetne szorítani a rombolókat (és a többi hajót is), hogy a valós feladatkörüknek megfelelően használják őket

ez lukrafutás, spotolt romboló nem tud torpedózni, csak akkor, ha 1-2 km-re van már...
az erősebb másodlagos fegyverzet megszüntetné a lerohanás lehetőségét, ezzel az alacsonyabb szintű amerikai, és az összes orosz romboló torpedóját...

ugyanakkor van ám erősebb másodlagos fegyverzet, kapitány skillel is, meg felszereléssel is, ja hogy te inkább a főlöveget erősíted ? valamit valamiert :) én Nagatoval 7,2km-ről jópár rombolót megfogtam így...

japán romboló meg tier3-tól már láthatatlanul lövi a torpedót, nekik tökmindegy lenne a másodlagos...

de ha játszol kicsit rombolóval, rá fogsz jönni, hogy a csatahajók védését nem fogod tudni különszedni az ellenséges rombolók vadászatátol, pláne nem az ellenséges csatahajók támadásától.

alapvetően mindkét oldalon leghátul vannak a csatahajók, mert messzire tudnak lőni, és messziről lövik őket, hiszen láthatóak.
ennél a vonalnál közelebb a cirkálók, akik részben meglátják a közeledő rombolót, részben a közeledó torpedót, de ha rombival megyek, akkor a cirkálót messziről látom, onnan tudok távolságot tartani. akit én se látok, az a romboló.

tehát, amíg van olyan romboló, aki a mögöttem lévő csatahajót akarja támadni, addig nem fogja tudni, amíg ott vagyok köztuk, ahogyan én se tudom az övét támadni, mert felspotol, és kilőnek...

csatahajót csak akkor tudok már torpedózni, ha elötte kivégeztem az ellenfélét, esetleg az MM nem is adott neki, de még ugy is eleg sok maceraval jár, hiszen az értelmes cirkálót nehéz megtorpedózni, és ő a kisebb lőtávolsága miatt jó eséllyel elöbbre lesz...

szal nem érdemes nagyon különválasztani, amit itt hibáztattok, az a játéktudás hiányára vonatkozik, de a hiányos tudást nem lehet egyensúlyozással kiküszöbölni...

mellesleg, aki azon sír, hogy nem reális a " végtelen" mennyiségű torpedó, az reméllem azon is folyton sír, hogy miért lehet néhány másodperc alatt visszajavítani egy kilőtt lövegtornyot, vagy visszatölteni a hp-t szárazdokk nélkul :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 3 hónapja #13469 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

Bard9999 írta:

Andrej72 írta: Arra lennének elvileg a saját rombolók, hogy az ellen rombolóktól védjék a csatahajókat.

Arra a cirkálók valók. A romboló a csatahajók ellen a leghatékonyabb, ha ügyesen játszik.

tyer82 írta: Jól mondod, elvileg... De általában inkább elmennek BB-kre vadászni, meg CV-kre. Mivel a tengeralattjárók nincsenek játékban, így a feladatuk a védelem az ellenfél rombolóitól, felderítés és a foglalás lenne. Ezekre kéne több xp-t és kreditet adni a rombolóknak (és korlátozott számú torpedókat). A cirkálók, csatahajók és hordozók másodlagos fegyverzetének a lőtávját és pontosságát kéne módosítani, javítani, így jobban rá lehetne szorítani a rombolókat (és a többi hajót is), hogy a valós feladatkörüknek megfelelően használják őket

.....

mellesleg, aki azon sír, hogy nem reális a " végtelen" mennyiségű torpedó, az reméllem azon is folyton sír, hogy miért lehet néhány másodperc alatt visszajavítani egy kilőtt lövegtornyot, vagy visszatölteni a hp-t szárazdokk nélkul :)

No meg, hogy a BB-k fő ütegeinek a csövét max. 50 lövésre tervezték, a Cirkók csövét 150-250-re....oszt soha nem kell cserélni őket!:)

Annyit azonban megemlítenék, hogy létező védekezés volt a nem clévezérelt torpedók idejében mind a torpedók, mind a torpedó vető repülők elleni védekezésre, hogy a cirkáló vagy csatahajó a közeledő torpedók vagy repülők elé benyomott egy salvo-t!;) Sztem ez itt is egy járható út lenne....vélemény? Ha AP-s salvot nyom akkor kisebb eséllyel szedi le a fenyegetést, a meg HE-s salvo-t akkor meg nagyobb eséllyel.;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.