Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #13471 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta: Annyit azonban megemlítenék, hogy létező védekezés volt a nem clévezérelt torpedók idejében mind a torpedók, mind a torpedó vető repülők elleni védekezésre, hogy a cirkáló vagy csatahajó a közeledő torpedók vagy repülők elé benyomott egy salvo-t!;) Sztem ez itt is egy járható út lenne....vélemény? Ha AP-s salvot nyom akkor kisebb eséllyel szedi le a fenyegetést, a meg HE-s salvo-t akkor meg nagyobb eséllyel.;)

nyilvánvalóan ezt a másodlagos/légvédelem tudná megcsinálni, és egyetlen baj vele, hogy ez romboló nerf.
ha romboló nerf, akkor mit adjanak neki, hogy ne csökkenjen a számuk ?
én értem, hogy aki csatahajózni szeret, az szeretne rombi nerfet, de most a sok rombolóval nem az a fő probléma szerintem, hogy sok van belőle, hanem az ellene való védekezés elsősorban értelmes saját rombolóra/cirkálóra épül, és ez komoly hiányosság akár a tankos, akár a hajós, akár bármilyen más játékot nézunk...

másképpen szólva, ha a romboló nehéz műfaj, nehéz vele komoly kárt csinálni, vajon tényleg jobb lenne szegény kis csatahajósnak, ha a rombolós is átülne bb-be ?
ha minden Ognevoi-t lecserélnénk Fusora, jobban járna az, aki Clevet vagy Aobat vagy bármi mást akar tolni ? :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #13473 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

Gizmo írta: Annyit azonban megemlítenék, hogy létező védekezés volt a nem clévezérelt torpedók idejében mind a torpedók, mind a torpedó vető repülők elleni védekezésre, hogy a cirkáló vagy csatahajó a közeledő torpedók vagy repülők elé benyomott egy salvo-t!;) Sztem ez itt is egy járható út lenne....vélemény? Ha AP-s salvot nyom akkor kisebb eséllyel szedi le a fenyegetést, a meg HE-s salvo-t akkor meg nagyobb eséllyel.;)

nyilvánvalóan ezt a másodlagos/légvédelem tudná megcsinálni, és egyetlen baj vele, hogy ez romboló nerf.
ha romboló nerf, akkor mit adjanak neki, hogy ne csökkenjen a számuk ?
én értem, hogy aki csatahajózni szeret, az szeretne rombi nerfet, de most a sok rombolóval nem az a fő probléma szerintem, hogy sok van belőle, hanem az ellene való védekezés elsősorban értelmes saját rombolóra/cirkálóra épül, és ez komoly hiányosság akár a tankos, akár a hajós, akár bármilyen más játékot nézunk...

másképpen szólva, ha a romboló nehéz műfaj, nehéz vele komoly kárt csinálni, vajon tényleg jobb lenne szegény kis csatahajósnak, ha a rombolós is átülne bb-be ?
ha minden Ognevoi-t lecserélnénk Fusora, jobban járna az, aki Clevet vagy Aobat vagy bármi mást akar tolni ? :)

Már ne haragudj de mi benne a DD nerf? Ezt komolyan kérdezem. A 10+ km-es torpedó indítási táv, és az ehhez társult most beokádott csökkent torpedó észlelési távolság mellet mégis mi a péló lenne ebben a DD nerf?;) Komolyan nem értelek benneteket sokszor.....Bakker, nem a DD-t lehet secperc alatt kilőni a fentebb taglalt módon, hanem a kurva torpedók és torpedó vető repülők egy részét lehet kinyuvasztani így!

Több
9 éve 3 hónapja #13477 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én szeretném irányítani a másodlagos fegyverzetet BB-ken. Jöhet nyugodtan a légvédelmi ágyú is. SO-ban megtanultam kezelni őket. Majd meglátnám, mennyi romboló pofátlankodik közel a csatahajómhoz.

Amúgy meg sok a romboló és fényesre van nyalva a rombolós játékosok feneke. Erről van szó. :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, SgtBala

Több
9 éve 3 hónapja #13480 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Én szeretném irányítani a másodlagos fegyverzetet BB-ken. Jöhet nyugodtan a légvédelmi ágyú is. SO-ban megtanultam kezelni őket. Majd meglátnám, mennyi romboló pofátlankodik közel a csatahajómhoz.

Amúgy meg sok a romboló és fényesre van nyalva a rombolós játékosok feneke. Erről van szó. :evil:

Én a DD-k észlelhetőségi távolságán kívülről indított torpedók elleni, és a torpedó vető repülők alleni védekezésre tettem alternatív javaslatot....nem is rosszat, és még valósághű is!

Több
9 éve 3 hónapja #13483 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én meg másra és az sem rossz. Legfeljebb a rombolósoknak. csak azért észre kellene venni, hogy ez a játék nem csak a rombolózásról kellene hogy szóljon. Van ott még jónéhány hajó típus, amire épül ez a játék.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 3 hónapja #13486 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi ez a "ha romboló nerf, akkor mit adjanak neki, hogy ne csökkenjen a számuk ?" szöveg? Ne már.... A csatahajóknak mit adtak a folyamatos nerfek miatt? Semmit! Eddig csak Dd buffokat lehetett olvasni. Nerfelték az összes csatahajót, a murmanskot és most a cirkálókat is. Fel lett hozva a javítás és a HP töltés. Hmmm nézzük akkor. A csatahajós benyel CSAK 2 torpedót. Javítás + HP töltés. Nasszerű!!! Igaz töredéket tölt vissza, de az szóvá van téve. Kár, hogy azt mindenki elfelejti, hogy még a közelbe sincs a következő töltés lehetősége, de már jön egy új torpedó függöny.

És már bocsánat, de ez nem azért van, mert a csatahajós béna. Többször említettem már: amikor egy Dd szétszed egy Montanat 40k + HP-ról a szúnyog 130-as lövegével az már régen rossz! Leht itt is mondani, hogy béna a csatahajós, csak felesleges. Ugyanis nem látja célt, így nem tudja lőni. Mivel csiga, így menekülni sem tud, mert a dd 4x körbehugyozza, miközben ő csinál egy fordulást....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.415 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.