- Köszönetek: 1105
Gizmo írta: Annyit azonban megemlítenék, hogy létező védekezés volt a nem clévezérelt torpedók idejében mind a torpedók, mind a torpedó vető repülők elleni védekezésre, hogy a cirkáló vagy csatahajó a közeledő torpedók vagy repülők elé benyomott egy salvo-t!
Sztem ez itt is egy járható út lenne....vélemény? Ha AP-s salvot nyom akkor kisebb eséllyel szedi le a fenyegetést, a meg HE-s salvo-t akkor meg nagyobb eséllyel.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Gizmo írta: Annyit azonban megemlítenék, hogy létező védekezés volt a nem clévezérelt torpedók idejében mind a torpedók, mind a torpedó vető repülők elleni védekezésre, hogy a cirkáló vagy csatahajó a közeledő torpedók vagy repülők elé benyomott egy salvo-t!
Sztem ez itt is egy járható út lenne....vélemény? Ha AP-s salvot nyom akkor kisebb eséllyel szedi le a fenyegetést, a meg HE-s salvo-t akkor meg nagyobb eséllyel.
nyilvánvalóan ezt a másodlagos/légvédelem tudná megcsinálni, és egyetlen baj vele, hogy ez romboló nerf.
ha romboló nerf, akkor mit adjanak neki, hogy ne csökkenjen a számuk ?
én értem, hogy aki csatahajózni szeret, az szeretne rombi nerfet, de most a sok rombolóval nem az a fő probléma szerintem, hogy sok van belőle, hanem az ellene való védekezés elsősorban értelmes saját rombolóra/cirkálóra épül, és ez komoly hiányosság akár a tankos, akár a hajós, akár bármilyen más játékot nézunk...
másképpen szólva, ha a romboló nehéz műfaj, nehéz vele komoly kárt csinálni, vajon tényleg jobb lenne szegény kis csatahajósnak, ha a rombolós is átülne bb-be ?
ha minden Ognevoi-t lecserélnénk Fusora, jobban járna az, aki Clevet vagy Aobat vagy bármi mást akar tolni ?
Trucker39 írta: Én szeretném irányítani a másodlagos fegyverzetet BB-ken. Jöhet nyugodtan a légvédelmi ágyú is. SO-ban megtanultam kezelni őket. Majd meglátnám, mennyi romboló pofátlankodik közel a csatahajómhoz.
Amúgy meg sok a romboló és fényesre van nyalva a rombolós játékosok feneke. Erről van szó.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.