Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15453 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nyilván ez a +-2 tier azért van, hogy az MM várakozási idő kevesebb legyen, így hamarabb feltöltődik a csapat. A WG helyében ezt úgy csinálnám meg, hogy legyen egy pipa, hogy szigorúan ugyanaz a Tier, vagy max+-1, ekkor mondjuk bevállalod, hogy többet vársz. Egyébként statisztikailag kb. ugyanannyi +2 mint -2 tier kell, hogy legyen, persze ez napszaktól/player sűrűségtől is függ. Én például főleg délután-este dolgozom, és ezért délelőtt marad időm párat játszani, ekkor kevesebben vannak, és ugyanolyan tier csapatokra még többet kellene várni. De mondjuk hétvégén/ünnepekkor biztos jól menne egy ilyen lehetőség, amikor nagyon sok a player.
Viszont a team battle-kkal végülis ez megoldható, mert mindenki igyekszik azonos tiert beválogatni...
Egyébként én is játékfejlesztő vagyok (tervezek is egy modern hadihajós kisebb, de hasonló játékot), szóval egy ilyen méretű játék szervezése azért nem semmi. Ez nem egy dobozos játék, ami után kijön még pár patch és annyi, ez gyakorlatilag állandó figyelmet és módosításokat kíván. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #15454 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Nyilván ez a +-2 tier azért van, hogy az MM várakozási idő kevesebb legyen, így hamarabb feltöltődik a csapat.

Vagy csak simán azért mert WG "panaszkodott" nemrég, hogy kevesen játszanak nagy tierben.
Ebből kifolyólag simám bepakol 6-ossal 8-asok közé, folyamatosan. Ebből azt szűröd le, úgyis mindig odarak akkor próbálsz gyorsabban fejlődni, nagyobb tierben játszani.
(A gyorsabb fejlődéshez meg ha van egy előfizetésed, akkor máris sikeresebb a menetelés.) Szvsz: erőltetik a nagy tiert.

BigaC írta: Ez nem egy dobozos játék, ami után kijön még pár patch és annyi, ez gyakorlatilag állandó figyelmet és módosításokat kíván. :)

Azt az állandó módosítást úgy képzeljem el, hogy minden patch-nél elkúrálnak valamit, amitől minden beállítás alapértelmezettre ugrik vissza minden csata után? vagy az intenzív szerver lag-ok? Aztán jön egy kisebb patch ami nem javítja, majd esetleg a következő "szokásos" csütörtöki? Ha javítja.
Csak már látnánk pozitív változást ilyen téren legalább. Az a baj, hogy egyre komolytalanabb hibák jelennek meg patch-enként, amit egy ilyen cég ezen a szinten nem engedhetne meg magának.
Ja de mégis, hisz nekik csak a pénzed kell, nem érdeklik használható-e a játék.

Több
9 éve 3 hónapja #15457 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na pont most vágott ki úgy, hogy még a launcher sem indul el.

Több
9 éve 3 hónapja #15463 Írta: Kitakami
Kitakami válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már nem azért de 4 killel mi ez a credit!!?

Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15466 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Nem egyet, csak ha a célzást akarod befolyásolni akkor az battle_elements.XML fájlt módosítanod kell és azt figyelik. Nagy volt a háborgás a játékos részéről valamit tenni kellett, és hát csináltak valamit de meg nem erőltették magukat amit személy szerint meg is értek. Ők egy profit orientált cég, és nem fognak hatalmas munkát és pénzt beleölni olyanba ami azt nem fogja megtermelni. Le egyszerűsítve a dolgot, ha egy boltban mindig lopnak és a lopások összes értéke mondjuk 100 egység arra nem érdemes 1000 egységet elkölteni mert nem termel hasznot, csak fokozza vesztésget akkor már jobb ha csak arra figyelnek hogy 100-nál több ne legyen.

És mondjuk 1000.0000 egység a haszon akkor miért is ne férne bele 1000 egység ...
Hogy tiszta legyen a játék .. és ezzel sokkal jobb is egyébként?
(Jó tudom nem ők vannak értünk, ha nem a játékosok értük! .. vagy talán fordítva ? )
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15467 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

geotigris9 írta:

Bard9999 írta:

Hdkill írta: Rá googliztam úgy néz ki egyenlőre nincs működő aim assist a 0.5.3 hoz
remélem sokáig nem is lesz.

Itt olvasgass.

Tán olvasgass egy kicsit itt, főleg a fórum részén. Azért rakom be nyugodtan a linket, mert olvasni lehet, hozzáférni nem a letöltésekhez.

Megnéztem a linket a linken a videót.

Attól valaki, hogy használ ilyen csalást nem lesz jobb játékos, nem fog jobban játszani, nem lesz stratéga (természetesen lehet több találata ezzel ami a csalás érdeme lesz nem az övé természetesen), de nem fogja átlátni a játékot a helyzeteket, a szituációkat. És nem fogja a csalás megmondani neki erre indulj, erre meg erre menjél ezt és ezt lőjed, mert a végén valószínűleg ezzel fogja a csapat megnyerni a játékot a végén. ...
Általában fejben dől el minden csata a csalás nem fog gondolkodni helyette, mert az ilyen noobs, csak megy előre mint a vakegér és azt lővi ami éppen elébe kerül, de ez által csak relatíve pontosan tud célba-lőni ...

Szóval lehet első egy lőtéren maximum, de ezzel csatát nem fog lehozni 1-2 szerencsés esettől eltekintve az egészen bizonyos.

Igen valószínű, hogy az ilyen noobs gamereket szoktam leküldeni elsők között a fenékre egy kis homokot válogatni. :lol:

Más - Íme tegnapi csata 8, 9, 10, tier állítom itt van a legtöbb nooobs játékos a legtöbb címeres ökör, mindenki vonja le a konzekvenciát a végeredményből a kép magáért beszél.. :ohmy:
("Hajókat is igen egyenlően elosztotta az MM még jó, hogy az új frissítés óta tisztességes/sportszerű a játék!")

Bár úgy gondoltam, hogy részemről a téma zárva, de írásod olvasva úgy gondolom, hogy sokan igencsak rosszul látják a dolgokat, bár minden nézőpont kérdése.
Részben igazad van. Nagyon sok pistike ha hozzájut arra és úgy használja, mint ahogy írtad.
De ezeket a programokat nem buta és balfasz emberek készítik és használják őket többségében. Akárcsak a WOT-ban, WOW-ban (ahol pedig tűzzel vassal írtják ) vagy a Traviánban ahol úgyszintén üldözött dolog játszani tudó, hozzáértő emberek készítik és használják. Ők nem azért csinálják, hogy végre eltaláljanak valamit, hanem azért hogy a legjobbak közt legyenek, ahogy a WOT-ban hívják superunicum....
Minden tudjuk akik játszunk, hogy igenis 2-3-4 plusz találat 1-1 körben sokat számít azoknak, akiknek számít a statisztika. 1-1 plusz találat döntő lehet a végén amikor meccset kell lehozni.
Az aim assist csak a jéghegy csúcsa egy a WOWS warpack scriptjei közül.

Tehát a homokba lehet dugni a fejet és el lehet bagatelizálni a dolgot, majd később lehet jönni a dühöngőbe őrjöngeni, hogy ez meg az csal. De ettől még a dolog nem változik. Igaz, attól se ha itt csevegünk róla, de legalább a játékban nem ér hideg zuhanyként senkit, ha tud róla. Ennyi értelme van csak, több nincs.
De részemről ezzel le is zárom a témát.

Kzoli!
Erre mondok 1 példát én akkor utáltam meg a csalást. Traviztunk ezekkel a srácokkal. Full automata volt a klán építkezése, buza küldés a csodába, minden, még a támadások időzítését is script végezte. Jött egy szigorítás, rájöttek ezekre a scriptekre, le kellett őket állítani.
A programozó csapat összeült, 3 napig éjjel nappal mojoltak valamin, majd 3 nap után előálltak az új scriptekkel és ment minden tovább. A játék végén elgondolkoztam azon, hogy mi volt nekem ebben a játék? Semmi.
Azóta változott meg a véleményem és bár ehhez is ajánlottak sok mindent amik ők használnak és én csak tátott szájjal néztem, de köszönöm nem. Inkább abba hagytam a WOT-ot és itt is csak a botok ellen játszom Co-op csatákban. De legalább nyugodtan játszom és nem dühöngök másokon,amit amúgy sem lenne szabad nekem.
Itt meg maximum jókat derülők amikor 1-2 idióta a chaten le cheaterezi a botokat és reportolni akarja őket. :)

.."Ők nem azért csinálják, hogy végre eltaláljanak valamit, hanem azért hogy a legjobbak közt legyenek, ahogy a WOT-ban hívják superunicum...."

Mármint, hogy "supercsaló" ezt akartad írni nem? Mert ettől nem "superunicum" az tény!!!

Felteszek egy kérdést még:
Ha valaki olimpiai bajnok és doppinggal éri el, akkor az tényleg olimpiai bajnok ?

(Mert utána mondhatja magában én vagyok az olimpiai bajnok, mert soha nem derült ki, hogy csaltam hahahahah .... itt az érmem érte ..!)
Bár tükörbe már utána nem nézhet bele !
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.411 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.