Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15757 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: Bard, te nagyon durva mínusszal játszod a bot csatáidat valószinűleg ezért érint ennyire a pénzhiány, de egyébként hatos meccsen szerintem az átlagos játékos tud prem nélkul penzt csinalni, es a jo játékos nyolcason is.

Nem játszom mínusszal, főleg nem durvával. Átlagban 18-20 milla kreditem van tartalékba, úgy, hogy minden hajó felszerelése megvan.
Tehát nincs pénzhiányom.
Ami miatt mégis ez a véleményem, az a következő.
Bot csatában ha balfax a csapat és vesztes egy meccs, akkor jó esetben a Tirpitz. Atago jó ha a javítási költségét hozza. Ha balfax volt az ember, akkor még azt se. Ebből gondolom, hogy rendes csatában se jobb a helyzet vesztes csata esetén.
Szerencsére kevés a vesztes csata és általában a 150-200 000 kreditet hozza ott is a Tirpitz például.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #15762 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta: Legközelebb érdemileg válaszolj, vagy ha az nem megy, akkor inkább ne válaszolj semmit.

személyeskedni kevés embert láttam idáig a forumon, te vagy az egyik. tényleg.

Iowa helyett irhattam volna Izumot is, neked nincs eleg meccsed, hogy tier9-10 hajod legyen, es ez van a jatekosok nagyobb reszevel.
fel eves a jatek, erre tellet. ez nem baj egyebkent, idovel neked is lesz, csak ez van a jatekosok nagyobb reszevel. majd egy ev mulva sokkal tobb magas tieres hajoval rendelkezo jatekos lesz, akkor is menni fog Colorado egyebkent tier9-ben, ugyanugy, ahogy a Coloradod melle is beteszik a Kongot,meg a Zuihot, csak azt az örömkodobe teszed nem a duhongobe...

egyebkent ha top tier szeretnel lenni, ennyi meloval ha csak 1 agat huzol meglenne egy barmilyen tizesed, es mindig top tier lennel.

ezt irtam nagyjából feljebb is, ha nehezen megy az olvasás, nem az én készulékemben van a hiba :)

Bard9999 írta: Nem játszom mínusszal, főleg nem durvával. Átlagban 18-20 milla kreditem van tartalékba, úgy, hogy minden hajó felszerelése megvan.
Tehát nincs pénzhiányom.
Ami miatt mégis ez a véleményem, az a következő.
Bot csatában ha balfax a csapat és vesztes egy meccs, akkor jó esetben a Tirpitz. Atago jó ha a javítási költségét hozza. Ha balfax volt az ember, akkor még azt se. Ebből gondolom, hogy rendes csatában se jobb a helyzet vesztes csata esetén.
Szerencsére kevés a vesztes csata és általában a 150-200 000 kreditet hozza ott is a Tirpitz például.

örömködöbe mindjárt felteszek egy Pensacolat, 456k netto :)
szoval javitasi koltseg ugyanaz mint nalad, loszer koltseg detto, pl Essexet a multkor kiprobaltam, ugyanugy 100k netto a beugro dij mint normalon, a brutto bevetel meg 2-3* annyi
sima nyolcassal ha csinalsz valamit - nem tul sokat, akkor bukta meccs kis haszon, jo meccs 200k. prem hajoval 100-300k plussz.

nem uzemeltetni nehéz egyébként egy magas szintű hajót, hanem elég pénzt farmolni vele ahhoz, hogy más hajokat/felszerelést megvegyél belőle

egy Izumo felszerelve 32 milla és Kongo meg nemtom, de 5-nél nem több.
ha viszont már be van üzemelve, akkor keresel is az Izumoval annyival tobb lovet hogy a mukodtetese ne legyen nagy gond...

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15763 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bot csatában csökkentett kredithozam van. Ezt ne felejtsétek el. Persze, hogy terelget a magasabb Tier felé. Én is ezt tenném. 7.-es hajóim vannak, prémium nélkül játszok, itt még enyhén pluszos a kredithozam. Ez WoT-ban is így volt. Vagyis én így tapasztaltam. Ami durvább a játék gazdasági rendszerében a WoT-hoz képest pl a kapitány átképzésének költsége. (Nincs olyan, hogy ha kapitányodnak ki nem osztott tapasztalata van, az csökkenti a kreditért vehető átképzés büntetésének mértékét.) Nagyon érezhető a prémium hajók tulajdonságainak "tekergetése". Itt nem arra gondolok, hogy a nagyon jóra sikerült hajót visszább veszik, hanem arra, hogy halálba tiporják, ahogy jön valami hasonló kategóriás darab. Baromi idegesítő az aim assist "mód" is. Immár sokadszorra van jelen. Itt jön be az, még ha érezném is, hogy játsszak és költsek, nem teszem. Anélkül Tier 8-nál megálló van gazdasági okokból. Eredmény stagnáló vagy csökkenő játékosszám.

Szerk, kifelejtettem a baromira nem ungarische buksza kompatibilis prémium hajó csomagokat. Egy mezei Tirpitzre neveztem volna 10-11 ezer környékén. Ennyit vagyok hajlandó kiadni AAA kat játékra. Most abba ne menjünk bele, ez milyen kategória, a lényeg ennyit vagyok hajlandó elkölteni esetleg.

Szerk2: De itt megint előkerül az aim assist "mód" kérdés....
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 3 hónapja #15766 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: Szerk, kifelejtettem a baromira nem ungarische buksza kompatibilis prémium hajó csomagokat. Egy mezei Tirpitzre neveztem volna 10-11 ezer környékén.

de ez azért furcsa nekem, mert nem azért, hogy 3 doboz cigi havona sok vagy sem :) hanem ha Tirpitzre rászánnál 11k-t, akkor 3 havi prémre, ami soxor tobb creditet/xp-t mindent hozna a konyhára, miert nem szánsz rá ? :)

értem egyébként hogy miért, a prem acc jóval kevésbé kézzel fogható, de láttam wotban is sok olyan játékost, aki megvett 3-4 tier8 tankot, azokkal farmolt, ahelyett hogy a normál erősebb tankokkal játszott volna prem accal

itt egyébként erősnek érzem a prem hajókat, indokolatlanul erősnek a normálhoz képest, wot rendszere jobban tetszet...

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15769 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mert nem tudok annyit a játékkal játszani, amiért megérné a prém előfizetés. A cigi árához viszonyítást meg felejtsd már el... Ez unalmas, írnád inkább 7 üveg Cola ára... Vagy 9,5 L benzin. Ezt a rohadt cigit már nagyon unom..

A másik pedig, nem azért akarok játszani, mert most van prémium előfizetésem, hanem mert most érek rá. Egy időkeretes prémium előfizetés sokkal jobban tetszene.

Egyszóval nem érted szerintem. ;)

Na jóccakát! AFK f..pörgettyűkből különösen DD-vel, elég lett mára.

Szerk: Nem belőled! Lehet félreérthető lett a h.sz-em! No offense!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja stevedoki által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15777 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az agyam eldobom agyhalottak az élen wg megint jól ossza el a dolgokat jól berak túlerőt az egyik oldalra a másik oldal meg szopjon ....
A hócipőm tele van a sok retardált BB idiótával ..

BB-l: És mit tudtam csinálni a nyílt vízen voltam, persze mindegyik elhullott már körülöttem aki derített volna, egyszer felbukkant az Isokaze és vége is a fúl HP-nak semmit nem tudtam csinálni a kis mocsok simán kiszedett hiába próbáltam kifordulni..

4/3 verség le is offolom az egészet :ohmy:
szerk.: ja igen mentem még egy 2 tiert azt még nyertük ...
:woohoo:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.