- Köszönetek: 76
vonKurz írta: Bard, te nagyon durva mínusszal játszod a bot csatáidat valószinűleg ezért érint ennyire a pénzhiány, de egyébként hatos meccsen szerintem az átlagos játékos tud prem nélkul penzt csinalni, es a jo játékos nyolcason is.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
AtuqShaman írta: Legközelebb érdemileg válaszolj, vagy ha az nem megy, akkor inkább ne válaszolj semmit.
Bard9999 írta: Nem játszom mínusszal, főleg nem durvával. Átlagban 18-20 milla kreditem van tartalékba, úgy, hogy minden hajó felszerelése megvan.
Tehát nincs pénzhiányom.
Ami miatt mégis ez a véleményem, az a következő.
Bot csatában ha balfax a csapat és vesztes egy meccs, akkor jó esetben a Tirpitz. Atago jó ha a javítási költségét hozza. Ha balfax volt az ember, akkor még azt se. Ebből gondolom, hogy rendes csatában se jobb a helyzet vesztes csata esetén.
Szerencsére kevés a vesztes csata és általában a 150-200 000 kreditet hozza ott is a Tirpitz például.
stevedoki írta: Szerk, kifelejtettem a baromira nem ungarische buksza kompatibilis prémium hajó csomagokat. Egy mezei Tirpitzre neveztem volna 10-11 ezer környékén.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.