Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15687 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: Tegnap kevesebb játékos volt az átlagnál. De mi történt a Colorado légvédelmével? Amióta fullos a hajóm, néha próbálkoznak bombázni csak.

Ha CV-vel vagyok, én néha sem... max. ha utolsónak marad a Colo... :whistle:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15688 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

stevedoki írta: Tegnap kevesebb játékos volt az átlagnál. (...)

Szerintem akkor is kevesen vannak nagy tierben, ha sokan vannak fent. Ennek fő oka az szerintem, hogy senki nem azért játszik, hogy még ő fizessen a WG-nek a creditjeiből ha netán vesztes a csata, vagy rosszul jött ki neki a lépés. (...)

Az akciókat hatékonyabban és gyorsabban lehetett pörgetni kisebb tierekben, szerintem inkább azért nem vették elő a népek az Iowákat és Tsai.-kat.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Szete58 által.

Több
9 éve 3 hónapja #15694 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: Tegnap kevesebb játékos volt az átlagnál. De mi történt a Colorado légvédelmével? Amióta fullos a hajóm, néha próbálkoznak bombázni csak.

Talán ezért: :)

Ami repülő jött, abból nem sok ment vissza, pedig ez csak egy Co-op csata volt T 7-es Ranger hordozóval.

Több
9 éve 3 hónapja #15698 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai (és lehet egész hétvégi) első és utolsó meccsem

A végeredmény nem is lenne rossz, de ha a csapat nem állt volna gyökér idiótákból, símán lehetett volna hozni.
Eleve volt egy idióta szakasz, tier V-ös Kongo szakaszban egy tier II-es Chester-rel.
Nem értem a WG-t, miért nem lehet limitálni a szakaszokban a hajók tierjének eltérését? Nem lennének ilyen gyökerek, akik jó poénnak tartják az egészet, cserébe a csapat meg szív...
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #15700 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én az előbb az egész csatán keresztül menekültem 8-as csatahajóval 2 ellenséges romboló elől.Kérhettem segítséget,szépen otthagytak...

Több
9 éve 3 hónapja #15703 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

Szerintem akkor is kevesen vannak nagy tierben, ha sokan vannak fent. Ennek fő oka az szerintem, hogy senki nem azért játszik, hogy még ő fizessen a WG-nek a creditjeiből ha netán vesztes a csata, vagy rosszul jött ki neki a lépés.
Ez a WG idiótasága. Jajgatnak ők is, hogy kevés a játékos nagy tierben, közben pontosan ők szorítják le őket alacsonyabba azzal, hogy legtöbbször veszteséges nagy tierben játszani. A játékosnak credit kell, méghozzá sok, ott játszik, ahol ezt megtudja szerezni.

Az MM egyszerüen még mindig sz@r. El mondom miért.
Nincsenek túl kevesen sem nagy tierben, WG erölteti, hogy ott játsz.
Mindig így van: Bemegyek Coloradoval, a csapat harmada 7-es többi 8-9-es. Kiszednek a vége elött(lásd az Essex pl). Bemegyek Myokoval ugyanaz a felállás van MM-ben. Egy része 7-es a többi 8-9-es. Ebböl össze lehetett volna rakni már külön 7-8-as MM meg 8-9-es MM meccseket. Csak ezt WG NEM AKARJA.
Játsz nagy tierben mert az sokszor minuszos, de erre is van megoldás! Vegyél premium napokat! Nem véletlen mutogatja, hogy ennyit meg annyit kaphattál volna ha van premiumod.

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.