Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15744 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Wg nem is dönti el a meccseket előre, 4 meccs Minekaze-val, ebből 3 meccsen 160-170 -es kredit bevétel, top 1 xp szerző hely, de a 2. meccsen "elfelejtettem" játszani, nem találtam el semmit ágyúval, torpedóval, a csapatot le is darálta az ellen veszteség nélkül pár perc alatt...
Már a csata elején látható, hogy mi a leosztás a WG szerint, hova sorol. Mikor alig talál el az ember valamit, vagy ha igen, nevetséges sebzéssel (a csapat többi tagja is), míg az ellen minden egyes találattal 2-szer, 3-szor többet sebeznek.

A Nürnberg sebzése, találati aránya is egy kész vicc....
De nem baj, majd jönnek a hiper-szuper, csak papíron létező orosz hajók...
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #15747 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én zsinórban három 2-3 killes meccset vesztettem el Omahával, amikor már alig kéne valamit összeszednem a Cleve-re...
Hihhhetetlen béna csapatokba rakott be.

Oroszok, nem rémlik... jaaaaaa a híres orosz haditengerészet, ahaaa értem.
Nem a Royal Navy, nem a Marine Nationale, hanem az oroszok, parádés :dry:

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15750 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Fekete tengerről kilőték a német tengeralattjárókat az Atlanti óceánon!!! :woohoo:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja James Onedin által.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #15751 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: A Fekete tengerről kilőték a német tengeralattjárókat a Csendes óceánon!!! :woohoo:

Jahogy ja, tudtam én, hogy az inkompetens, részrehajló, amatőr angolszász írók, akiket inkább olvasok eltitkolnak valamit :huh: Pedig mennyi igazi, anno létező hajó lenne...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja SirHiggins által.

Több
9 éve 3 hónapja #15752 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta: Én ma Coloradoztam volna. Berakott 8-9-esekhez. Jött az Essex és lemosott a pályáról ez elsö hullám repülöivel. 3 gépét szedtem le összesen. -10% javítás zászlóval lett -27k a vége.
Vajon miért vannak kevesen nagy tierben?

hát te miért nem Iowaval csapatod ? :)

Bard9999 írta: Szerintem akkor is kevesen vannak nagy tierben, ha sokan vannak fent. Ennek fő oka az szerintem, hogy senki nem azért játszik, hogy még ő fizessen a WG-nek a creditjeiből ha netán vesztes a csata, vagy rosszul jött ki neki a lépés.
A játékosnak credit kell, méghozzá sok, ott játszik, ahol ezt megtudja szerezni.

egyébként meg szerintem nincsenek kevesen nagy tierben egyéb osztályokbol :) rombolo kimondottan sok van, de csatahajo/cirkalo is akad, Cv az kevés, azt csak főidőben lehet játszani a hosszú várakozás miatt, de a többiből van azért.

a Wotnak van 20* akkora játékosállománya, és tiszta tizes meccset nagyon keveset láttam, Bard, te nagyon durva mínusszal játszod a bot csatáidat valószinűleg ezért érint ennyire a pénzhiány, de egyébként hatos meccsen szerintem az átlagos játékos tud prem nélkul penzt csinalni, es a jo játékos nyolcason is.

innentől kezdve ha prémmel játszanak a jó játékosok tizest, azzal sok pénzt keresnek, az átlagos játékos meg prémmel pénzt keres nyolcason is, tizesen meg nem minuszos.
átlagos játékos nem hiszem, hogy tizes meccsen (premmel)annyi pénzt csinálna, hogy más hajókat vegyen belőle, de üzemeltetni simán lehet azért...

de az alapproblémára visszatérve, nyolcas meccseken mindig van hatos is, kilencesen 7, tizesben meg nyolc.
ez van, akinek nem tetszik hogy low tier, az jatszon nagyobbat :)

Több
9 éve 3 hónapja #15756 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

AtuqShaman írta: Én ma Coloradoztam volna. Berakott 8-9-esekhez. Jött az Essex és lemosott a pályáról ez elsö hullám repülöivel. 3 gépét szedtem le összesen. -10% javítás zászlóval lett -27k a vége.
Vajon miért vannak kevesen nagy tierben?

hát te miért nem Iowaval csapatod ? :)

...

de az alapproblémára visszatérve, nyolcas meccseken mindig van hatos is, kilencesen 7, tizesben meg nyolc.
ez van, akinek nem tetszik hogy low tier, az jatszon nagyobbat :)

Már megint részeg lehetsz mert megint undorítóan személyeskedő és gúnyolódó "humorod" van, amit csak én nem találok viccesnek.
Ha annyira büszke vagy rá, hogy múltkor annyira de nagyon kielemezted az adatlapomat és statisztikáimat, akkor tudnád a választ is, de helyette csak kötekedsz. Jobb lenne ha ezt a stílust hanyagolnád, eléggé antiszociális.

Legközelebb érdemileg válaszolj, vagy ha az nem megy, akkor inkább ne válaszolj semmit.

Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.