- Köszönetek: 159
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
James Onedin írta: A Fekete tengerről kilőték a német tengeralattjárókat a Csendes óceánon!!!
AtuqShaman írta: Én ma Coloradoztam volna. Berakott 8-9-esekhez. Jött az Essex és lemosott a pályáról ez elsö hullám repülöivel. 3 gépét szedtem le összesen. -10% javítás zászlóval lett -27k a vége.
Vajon miért vannak kevesen nagy tierben?
Bard9999 írta: Szerintem akkor is kevesen vannak nagy tierben, ha sokan vannak fent. Ennek fő oka az szerintem, hogy senki nem azért játszik, hogy még ő fizessen a WG-nek a creditjeiből ha netán vesztes a csata, vagy rosszul jött ki neki a lépés.
A játékosnak credit kell, méghozzá sok, ott játszik, ahol ezt megtudja szerezni.
vonKurz írta:
AtuqShaman írta: Én ma Coloradoztam volna. Berakott 8-9-esekhez. Jött az Essex és lemosott a pályáról ez elsö hullám repülöivel. 3 gépét szedtem le összesen. -10% javítás zászlóval lett -27k a vége.
Vajon miért vannak kevesen nagy tierben?
hát te miért nem Iowaval csapatod ?
...
de az alapproblémára visszatérve, nyolcas meccseken mindig van hatos is, kilencesen 7, tizesben meg nyolc.
ez van, akinek nem tetszik hogy low tier, az jatszon nagyobbat
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.