Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #16824 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kár, hogy ez a karma nem mehet minuszba. Tegnap volt még +3, ma 0, kaptam reportot mert túl jó voltam, csalok, nem szimpatikus a nevem, és olyanért is kaptam, hogy megkérdeztem miért, és nem volt válasz, csak baszogatni kellett a t7 carriert t9 csatában. A patch óta minden hajóval csak t+2-t megyek, 30% winrate, avg dmg kb a fele, mint volt. Gondolom másnál is. Hát ez így a korrekt t+2 10 éves gyerek veri a nyálát, hogy mekkora fasza csávó, csak pl kevesebbet sebez..És írogatják az elején a fair playt, mit???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #16825 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért is reportoltak, mert be mertem írni, hogy 1 vs 23. Remélem kitiltanak a faszba, ez tényleg a nevetséges kategória legalja ez a játéknak csúfolt valami.

Több
9 éve 2 hónapja #16831 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
:cheer: szarjon sünt,fészkeljen varjú a sok agyhalott birkának :cheer: nincs egy tele....tt csata amiben lenne 3-4 csapattag akivel össze lehet dolgozni....

de a pofázás az megy a cseten,hogy ki mekkora núúb...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #16832 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

állandoan ilyen leosztást kapok a Mogamival és ezzel kezdjek valamit :sick:
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #16833 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nemtom mi van 2 napja de híába nyertes csapat vok stb sok találat süllyesztés stb,,de többe kerül a hajó javítása még ha el se süllyedek mint amit jutalomba creditbe adnak,,,már meglenne xp re a 8-as csatahajó,,tegnap majdnem megvolt már rá a 9,8 milla credit,,de azóta egyfolytában csak lefele megy már 9m sincs,,ugylátszik itt is arra mennek minél többet vásárolj és váltsd át credítre,,,,,spull nem vok mert prémiumot szoktam venni,,de mindent azért nem,,na kidühöngtem magam :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Több
9 éve 2 hónapja #16834 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
"állandoan ilyen leosztást kapok a Mogamival és ezzel kezdjek valamit "

akkor nem csak én szpk vele,nekem is állandóan ilyen meccsek jutnak vele...itt azért már kicsit röhej a 15km-es lőtáv,még a dd-k is rommá lőnek,kis túlzással...:)
jah,ha már felhoztam a lőtávot... a Myokonak nem 16,5 km volt?(fáradt vagyok kicsit,lehet rosszul emlékszem):)most 15,4 km....

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.